- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.301
nur geçmiş olsun hayırdır eşinde önemli birşey yoktur inş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm cvbınız için sagolun vugün de bende kasıkl agrısı fazlalaştı umarım regl olmam..sanırım önüzümdeki haftaya erteleyecem testi.şuan erken....cnm çok sıkılıyor bugün kızlar..
cnm cvbınız için sagolun vugün de bende kasıkl agrısı fazlalaştı umarım regl olmam..sanırım önüzümdeki haftaya erteleyecem testi.şuan erken....cnm çok sıkılıyor bugün kızlar..
iyiyiz canım mideyle uğraşıyoruz bide eşim şehirdışına çıkmıştı kaza yapmış onu bekliyorum
kızlar birileri yardım etsin ya ben test yaptım dayanamadım adetim 4 gün geçti testte hiç çizgi çızmadı 0 çizgi nedemek bu ya
ya işteyim çıkamıyorum ki tüh ya akşama artık olurmu akşam illa sabahmı olmalı yani
kızlar birileri yardım etsin ya ben test yaptım dayanamadım adetim 4 gün geçti testte hiç çizgi çızmadı 0 çizgi nedemek bu ya
ya işteyim çıkamıyorum ki tüh ya akşama artık olurmu akşam illa sabahmı olmalı yani
iyiyiz canım mideyle uğraşıyoruz bide eşim şehirdışına çıkmıştı kaza yapmış onu bekliyorum
nur geçmiş olsun hayırdır eşinde önemli birşey yoktur inş..
canım eşine büyük gemiş olsun nasıl durumu kötü bir şey yoktur umarım... allah belalardan korusun hepimizi...
mide bulantılarına gelince al bendende o kadar bu sabah yine midem ağzımda uyandım ooofff diyorum bazen inan afedersin öğürürken gözümden yaş geliyor geçecekkkk diyorum bu günler geçecek.... sabır sabır ya sabır... :CüvCüv::ecrin_bebek:
NUR GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH TEKRARINI YAŞATMASIN EŞİN İYİDİR İNŞALLAH
SEN NASILSIN:1hug:
kızlar birileri yardım etsin ya ben test yaptım dayanamadım adetim 4 gün geçti testte hiç çizgi çızmadı 0 çizgi nedemek bu ya[/QUOT
ENTELLİYE tek çizgi bile çıkmadıysa test bozuktur eğer testi tekrarlayacaksan ya sabah yapacaksın ilk idrarınla ya da 6 saat idrar tutup yapacaksın....birikmiş olması gerekiyor ki sonuç doğru çıksın....haydi bakalım çift çizgi bekliyoruz....inş.....hayırlısı diyelim......fazla da ümitlenmeyelimki hayal kırıklığı olmasın ......:teytey:
amin cnım eşim iyi allaha şükür benim midem kötü bi gayret evimi süpürdüm şimdi tekrar yattım