- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.001
slm kızlar...bısey sorucam sızlere.......bebegın kalbı kacıncı haftada olusuyor yada atmaya baslıyor bılgınız var mı::::?cok merak ettım ınternettede farklı tarıhler yazıyor sızlere sormak ıstedım.......sevgılerımlea.s.
burcu haklısın canım ne kadar umutla kendini kaptırırsan sonunda o kadar üzülüyorsun ama beni tanıdınız artık herşeyde bir hayır ararım ve adet olduğumdada hemen hayırlısı değilmiş diyip sonraki aya umut bağlarım bunu nasıl başarıyorum biliyormusun? hamile kalıp düşük yapmaktan sorunlar yaşamaktansa hayırlı olsun zamanında olsun diyip kendimi kaptırmadan bebişimin gelecek zamanını beklemeyi tercih ediyorum dilerim çok beklemeyiz
neşe izledim videoyu izlemez olaydımçocuklara hiç dayanamıyorum (( rahim filmi için günüde iyi tespit etmişsin canım
mavi deniz mümkün mertebe herkese cevap vermeye çalışıyorum reçete konusunda dediklerine katılıyorum sadece büyük hastalıklardaki ilaç alımlarında işe yarar dedi bana eczane bende direk ilacı alıyorum defterin bi anlamı kalmadı artık
entelliye unuturmuyuz kız hiç imkan dahilinde arada uğraman halini hatırını bildirmen yeter arkadaşım
ceren iyileşmiş olmana sevindim arkadaşım
yasemin bence doktorunda ikilemde kalmış yok yok sen benim dediğimi yap erkek isminide hazırla:)))))))
nur84 sonunda evine kocana kavuştun bak kendi doktorunda aşağıda değil demiş daha ne olsun:)))
arife canım gelecek aya hamiş kalırsın sende sıkma canını emi
hadi Allaha emanet olun görüşmek dileğiyle herkese hayırlı cumalar...
cerencim maaşallah şükür atlatmışsın tehlikelei iltihapta gitmiş..allah hayırlısıyla dogum yapmak nasip etsin bundan sonra..neredesiniz kızlar huuuuuuuu
slm kızlar...bısey sorucam sızlere.......bebegın kalbı kacıncı haftada olusuyor yada atmaya baslıyor bılgınız var mı::::?cok merak ettım ınternettede farklı tarıhler yazıyor sızlere sormak ıstedım.......sevgılerımlea.s.
kızlar merhaba
hepiniz iyimisiniz benssenb çok teşekkürn ederim iyi dileklerin için dediğin gibi inşallah çok bekletmezler bizi allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. cerencim senin adına çok sevindim bundan sonra kendine çok dikkat et inşallah bebişinle ilgili daha çok güzel haberler alıcaksın .allah kucağına almayıda nasip etsin . sağlıklı ve başarılı bir hamilelik dilerim.ben yarın doktora gidicem ve hala adet olmadım hiç bi belirtide yok .kızalar benim için dua edin olurmu ,çok endişeleniyorum
Canim bebegin kalbi 22. gun atmaya basliyor. Yani dollenme sonrasi 22. gun.slm kızlar...bısey sorucam sızlere.......bebegın kalbı kacıncı haftada olusuyor yada atmaya baslıyor bılgınız var mı::::?cok merak ettım ınternettede farklı tarıhler yazıyor sızlere sormak ıstedım.......sevgılerımlea.s.
canımcım senin bebiş ne kadarlıktı? tam zamanını bilemiyorum ama biz 7. haftanın sonunda ilk ultrasna girdik ve kalp atışlarını duyduk... :CüvCüv::ecrin_bebek:
canım bildiğim kadarıyla 5.haftada oluşuyor ve atmaya başlıyor.bunu ultrasonda rahatlıkla görebiliyosun ama kalp atışlarını duymak için gelecek haftaları beklemek gerekiyor.kendine dikkat et kaydirigubbakcemile3
Canim bebegin kalbi 22. gun atmaya basliyor. Yani dollenme sonrasi 22. gun.[/QUOTE
sagolun kızlar nettede ıkınızın verdıgı tarıhler gıbı tarıh verıyorlar az once baktım.......menzılın dedıgı gıbı erken başlıyor ama arıfecım sende haklısın erken baslasa da hemen duyulmuyormus......ultrason goruntusunu bekleyecegız artık.hepımızın hakkında hayırlısı olsun canlar:Saruboceq:Şeniz
guzelım benım daha cok yenı dort hafta dort gunluk ınternette oyle hesaplıyorum..ısmımın altındakı cetvele yazmayı tam beceremedım ama...kaydirigubbakcemile3.son reglı 21 ekım....buyuk ıhtımalle cogul gebelık...aralıgın 2sınde dr randevumuz var ultrasona gırecegız nasıpse........:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5.
Hanimlar gunaydin beni unutmadiniz degil mi?
nasıl yani? büyük ihtimalle çoğul gebelik derken? nerden anladın doktormu söyledi? normal yollamı hamile kaldın yoksa tedavi sonucumu? çok merak ettim bebişlerini şimdi kesin öğrenince yaz emi :)
bende çok istiyordum ikizlerim olsun biri kız biri erkek :) biraz hazırcıyım galiba iki kere çekmektense birkerede halolsun :)
şaka bir yanada allah hayırlısını nasip etsin hepimize umarım sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşarsın... yaşarım... yaşarız...inşallah... :CüvCüv::ecrin_bebek:
Ben unutmadım, hatta ismini görünce aaa hamiş mi yoksa dedim. Nasıl gidiyor canım?
Hmmm dur bakim cikartabilcekmiyim:roflol:Hanimlar gunaydin beni unutmadiniz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?