maşallah bu ne kızlar yaaa günmü yaptınız ben yokken sohbet almış başını gitmiş :)))
öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum Rabbim cümlemize kocişlerimizle sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım
burcum canım umarım dediğin gibi bebiş haberimi vermek nasip olur ama ne gün sayıyorum nede kaç günümün kaldı biliyorum:)))yani koyverdim gitti ama içimdeki his hamiş olmadığımı söylüyor gerçi sende hamiş değilim kesin diyordun:))) hayırlısı bakalım
neşem canım ben filimden 1 saat önce ağrı kesici al demişti doktorum bende içip gitmiştim ve adetimin 9.günü çekilmişti sen en iyisi 7.gün falan yada 8.gün ara hala bitmedi yadalekelenmeler var falan de zaten o sana gel yada şu zamanda gel der ama sitede lekelenmeler varken çekileni duydum sen yinede doktorunla haberleş
mavi deniz canım şükürki 1 tanede olsa yumurtan var yani oluşabiliyor şüphesiz Rabbim verecekse ne yumurtaya nede sperme ihtiyaç yoktur o yüzden içini ferah tut arkadaşım
karabiberim senin hamişlik nasıl gidiyor canım umarım herşey yolundadır
emilly sorun hakkında bir bilgim yok stres yapma dur bakalım elbet doktorun yada burdan bi arkadaş sana yardımcı olacaktır hatta istersen konu aç için rahat etsin
lotus79 ve türkiyem aramıza hoşgeldiniz lotusumuz 2lendi farkındamısınız ve ikiside hamile:)ne güzel yaa demek aramıza bekar arkadaşlarda katılıyor türkiyem umarım sende zamanı gelince tadarsın evliliği hamişliği...
arife doktor dönüşü haber ver bakalım bu gecikme neyin nesiymiş valla bende umutlanmıştım ama hayırlısı olsun
mavi45 evet düzenszi sayılmaz o neyse en azından adetlerimiz düzenli dimi:)))demek bu aya hamiş kalacaksın:)))
beyaz canım dikkat et kendinede üşütme
nur84 kocişinle kavuşmana sevindim canım
yaseminn canım arkadaşım o güzelim yüreğinden ettiğin duana bende yüreğimden amin diyorum ALlah razı olsun canım bende burcu gibi karnının sivri olduğu kanısındayım ama normalde yayvan görünüyorsa resim yanıltmış olabilir yinede bence erkek ismini hazır et sen:)))
kızlar ablamı nihayet taşıyıp yerleştirdik o yüzden yoğundum bu hafta sık giremedim nete hatta hafta başına kadarda yoğunum hoş ne kadar yoğun olsamda sizsiz yapamıyor 5 dakkada olsa girip bakıyorum:)))
librarian lotus sizleride öpüyorum canlarım
çokmu uzun oldu ne bide alıntı yapsaydım ne olacaktı acaba kesin site kapısına koyarlardı beni herhal:))))