- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
günaydın cerencim
evet yaptım canım negatif, herşeye tamam diyorum kabulleniyorum ama şu adetletim düzene girmedi çok sinir oluyorum ya napıcam ben bana yine doktor yolları gözüktü gidicem cumartesi günü hayırlısı inşallah,canım benim canını sıkma mide bulantıların ve ağrıların normaldir.benim yanımda bir arkadaşım var oda 4 aylık hamiş ilk 3 ay çok sıkıntı çekti oda ama şimdi iyi .akşamada inşallah hayırlı haberler alırsın senağlama
günaydın cerencim
evet yaptım canım negatif, herşeye tamam diyorum kabulleniyorum ama şu adetletim düzene girmedi çok sinir oluyorum ya napıcam ben bana yine doktor yolları gözüktü gidicem cumartesi günü hayırlısı inşallah,canım benim canını sıkma mide bulantıların ve ağrıların normaldir.benim yanımda bir arkadaşım var oda 4 aylık hamiş ilk 3 ay çok sıkıntı çekti oda ama şimdi iyi .akşamada inşallah hayırlı haberler alırsın senağlama
canım ya test sonucuna üzüldüm diyemicem aksine sevindim bile...
dur sakın yanlış anlama bebek sahibi olmak için can atıyorsun farkındayım ama çok takmışsın kafana gibime geliyor. cicim ne olur düşünme bunu varsayki bebek için uğraşmıyorsun. farzetki bebek için zamanın var daha kafandan bir süreliğine uzaklaştır bence bu düşünceleri lütfen...
inan o zaman çok daha farklı gelişecek durumlar sen bile şaşıracaksın...
herşeyin hayırlısı diye dua ediyoruz o yüzden her sonucada hazır olmamız gerek....
hiç ummadığın bir anda bebeğini öğreneceksin gibi bir his var içimde nedendir bilmem :1no2:
:CüvCüv::ecrin_bebek:
Canım üzülme, benim de adetim çok sonra geldi bu ay, biz kafaya taktıkça adet düzenimiz de bozuluyor. Canım hayırlısı dmekten başka da çaremiz yok. Doktora mutlaka git, gerekeni o yapar. Lütfen üzülme, sen üzülünce biz de üzülürüz. Hadi iyi olduğunu yaz bize..kaydirigubbakcemile5
canım benim üzülmedim desem yalan olur çok içim burkuldu ama geçen ay yaşadığım ümitsiliği yaşamadım hatta bu ay inadına gelecek aydan daha ümitliyim çok doğru söylüyosun biz taktıkça daha çok batıyoruz boş ver sende takma ama inşallah bizi çok bekletmeden gelir bebişler allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun ve bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın cumartesi doktordayım.şuan daha iyiyim sizin sayenizde arkadaşlar çok teşekkür ediyorum bütün iyi dileklerim sizlerle:1hug:
Kızlar inşallah pazartesi rahim filmim çekilecek. Doktor adetin o zamana kadar bitmiş olur mu diye sordu. Nerden bileyim düzenim bozuldu ki. Şimdi adetim bitmezse bir sakıncası mı var? Çektirenler ne zaman yaptırdınız? Leke halinde devam ediyor olsa da zararı olur mu? Kızlar benim doktorum bişi anlatmadı sadece pazartesi gel birlikte gidip çektiricez dedi, nerde çektireceğimizi bile söylemedi, sen gel yeter dedi, parasını sordum 200 dedi, sizce nasıl fiyatı? Özel mi acaba? Filme giderken yapmam gereken, özel önerileriniz var mı? Yanıma 1 ağrı kesici almayı düşünüyorum inşallah. Kızlar çok soru sordum dimi? Ama çok korkuyorum. Bak Mavideniz nasıl da birbirimize benziyoruz:))
Mavidenizcim klomen hala ağrı yapıyor mu? Senin aksine bu ay bende daha ağrı yapmadı ve korkuyorum, ilk içtiğim ay çok ağrı yapmıştı ve yumurtam iyi gelişmişti, şimdi ben de acaba yumurtam iyi gelişmiyor mu diye üzülüyorum. Ağrı olması iyi bence. Sıkma canını.
Rahel canım nasılsın? Benssenb nasıl evdeki durumlar? Herşey yolunda mı?
Menzilgülü bebiş nasıl, hala ağzının tadı düzelmedi mi? Senin göbiş çıkınca resmini bekliyoruz bak, hemen gösterip geri çekersin ama merak ediyoruz işte. İnşallah hepimiz sırayla bunları yaşayacağız hayırlısıyla.
Biz de seni çok sevdik canım. Doktor gerekirse kan tahlili de yapar için tamamen rahatlar, yoksa da adet getirici ilaç veriyorlar. Benim bu ay öyle oldu. Kilo sorunun var mı canım? Ani kilo alıp vermeler de adeti etkiliyor.
cerencim nasıl oldun daha iyi hissediyosundur inşallah
Kızlar inşallah pazartesi rahim filmim çekilecek. Doktor adetin o zamana kadar bitmiş olur mu diye sordu. Nerden bileyim düzenim bozuldu ki. Şimdi adetim bitmezse bir sakıncası mı var? Çektirenler ne zaman yaptırdınız? Leke halinde devam ediyor olsa da zararı olur mu? Kızlar benim doktorum bişi anlatmadı sadece pazartesi gel birlikte gidip çektiricez dedi, nerde çektireceğimizi bile söylemedi, sen gel yeter dedi, parasını sordum 200 dedi, sizce nasıl fiyatı? Özel mi acaba? Filme giderken yapmam gereken, özel önerileriniz var mı? Yanıma 1 ağrı kesici almayı düşünüyorum inşallah. Kızlar çok soru sordum dimi? Ama çok korkuyorum. Bak Mavideniz nasıl da birbirimize benziyoruz:))
Mavidenizcim klomen hala ağrı yapıyor mu? Senin aksine bu ay bende daha ağrı yapmadı ve korkuyorum, ilk içtiğim ay çok ağrı yapmıştı ve yumurtam iyi gelişmişti, şimdi ben de acaba yumurtam iyi gelişmiyor mu diye üzülüyorum. Ağrı olması iyi bence. Sıkma canını.
Menzilgülü bebiş nasıl, hala ağzının tadı düzelmedi mi? Senin göbiş çıkınca resmini bekliyoruz bak, hemen gösterip geri çekersin ama merak ediyoruz işte. İnşallah hepimiz sırayla bunları yaşayacağız hayırlısıyla.
CANIM BENİM...
sağolasın şekerim biraz daha iyiyim sabaha göre ama tabi zaman ilerledikçe sıkıntılarda değişiyor...
buna şükür diyorum...
inşallah en kısa zamanda bunları senin içinde konuşuruz cicim :CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar cvp yazın yaaa:ecrin_bebek:
merhaba kızlar emilly cim bu kadar dert etme sen önce bir skin ol doktora sordunmu şuan nedir diye ..sanırım bir arkadaş cvp yazmıştı sana ..zaten bilgimiz olsa inan cvp yazarız bilmedigimiz bir şeyden dolayı laf kalabalıgı yapmak istemedim ben sahsen..moralini yüksek tut rabbim herşeyin hayırlısının verir..neşecim inş rahim filmi korktugumuz gibi olmaz bak bir hemşireden duymuştum biz hastalara buscopan igne yapıyoruz önce demişti sende onun tabletini alabilirsin birde agrı kesici rahatlatır..ben sahsen çektirirsem öyle yapmayı düşünüyorum. arifecim üzülme inş edtin düzene g,rer hayırlısı ile bebegine kavuşursun moralde önemli bak sanada doktor yolu gözüküyor galiba herşeyin hayırlısı olsun..beyazcım bak sen ögretmenlik okuyorsun benim bölümünde öyle ögretmenlik yada yapabilecegim birşey olsa inan ne kadar çok dersim bile olsa hemen yaparım.ama yok öyle ihtimal belki küçük bir ihtimal çıraklık egitim merkezlerinde sözleşmeli ögretmenlik yapabiliyorsun diye biliyorum ama oda çok ama çok düşük ihtimal.. bakalım artık ne gösterecek durum aralık sonu gibi başvuru sona eriyor dimi..türkiyem sagol rabbim inş seninde gönlündekileri nasip eder...dualarınız için sagolun...hepinizi seviyorum..burcu nur lotus yasemin ceren sizler nasılsınzı ismini unuttuklarım varsa kusura bakmasın aklımda çok tutamıyorum...hepinizi öptm.
EVET CANIM BİZE YOL GÖRÜNDÜ CUMARTESİ GÜNÜ GİDİCEM RANDEVUMU ALDIM HAYIRLISI İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN . BU ARADA SEN NASILSINa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?