slm kızlar,nasılsınız?siteye giremiyorum bazen birkaç gündür annemde kalıyorum,eşim gece çalıştığı için...
benssenb teşekkürler canım inşallah,en kısa zamanda düzelirler canım,bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice mutlu senelere.
yasemink kız bu ne göbiş,maşallah,Allah nazardan saklasın,bende hiç bişey yok ya,özendim şimdi,kimse anlamıyor hamile olduğumu,inş.çabuk büyür.
cerencim nasıl oldun canım,su içiyorsun değil mi?daha iyisin gibi geldi bana umarım öyledir.
arife testi yaptın mı merakta bırakma bizi....
menzil gülü hamilelik nasıl geçiyor canım,senin göbişte çıktı mı yaseminin ki gibi.
neşemeşe sana kolay gelsin canım bu aralar yoğunsun sanırım dersler falan,başarılar diliyorum,kısmetse 2.dönem bende başlıyorum aftan yaralanıcam ama inşallah okulu bu sefer bitirebilirim,okul bitmeden bizim bebiş gelmiş olacak,bakalım artık,kısmet...
mavi denizim,nasılsın canım,yazılarını takip ediyorum,çok yorumda bulunmak istemedim,hem bildiğim konular değil hemde üzülme dert etme,falan hep aynı şeyler sıkılmışssındır diye düşündüm,ama bilki kalbim seninle,ben hissediyorum kısa bir süre sonra hayırlı haberlerini duyucaz senin,rabbim gönlüne göre versin canım :))
nur nerelrdesi,n kız sen?elimde oklavayla bekliyorum bak,ilaçlarını ihmal etmiyorsun değil mi? :)) senin yaramaz nasıl?umarım herşey yolundadır...
unuttuğum kişiler vardır elbet,soğuktan aklıma gelmiyor valla kusuruma bakmayın sakın,bilgisayar salonda annemlerde,burdada soba yok,baya soğuk,birkaç gündür de karnım ağrıyor,burnum akıyor,eşim kızacak ,üşüttün diye,o yüzden şöyle bir bakıp çıkıyorum,hepinizi,öpüyorumm,herkese hayırlı akşamlar diliyorum.