Kızlar maşallah bu ne ya? Yazdıklarınızı okuyasıya canım çıktı. Herkese cevap veremeyeceğim için şimdiden özür diliyorum. Benim 2 gündür ovulasyon testim silik çıkmaya başladı, yumurtlamamı bekliyorum, şükür bu kadar gördüğüme bile seviniyorum. Ovulasyon testi kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Bu silik çizgiler yaklaşık ne kadar sürüyor? Testlerim az kaldı, hepsini harcamak istemiyorum geçen seferki gibi son anda bitivermişlerdi. Kaçırmak da istemiyorum günümü. Herkese teşekkür ediyorum.
cnm sagol..sizlere döküyorum içimi iyi ki varsınız aslında dışa vuramadıgım bazı sıkıntılarım var ve boguluyorum kimseye anlatamıyorum..cnm benim tahminim rahime yumurtalıga bakacak galiba genelde 3 günü çagıranlara bu şekilde bakmış hormon tahili olsa idi hastaneye çagırıdı kan tahlili falan ama yinede bilemem ben meraklıyım azcık gitmeden ne olacak ne yapılacak bilmek isterim..bende bendeki kalanı bitireyim belki sonra yine cüz alırım..bence bittikçe yeniden okumaya başlayalım..sen neler yaptın cnm 21 günüm demişsin ama regl geç bitti sanırım senin onunlada ilgisi olabilir yumurtlamanın geç olması..bak ben regl bile olamıyorum kaldıki hamile kalayım..acaba görebilecekmiyim o günleri..saka maka sanırım burada benssenb, rahel, sen, ben kaldık başka varmı henüz hamiş olmayan yeni gelenlerinde çogu hamiş galiba...hepimiz hakkında hayırlısı olsun..
Canım galiba sıkıntısız kimse yok bu dünyada, içinde biriktirme sakın. İnşallah herşey geçecek ve iki cihanda çok mutlu olanlardan olucaz hep birlikte. Son günlerde şunu anladım, hiçbirşey benim elimde değil, boşu boşuna kendimi sıkıntıya sokuyorum, herşey olacağına varıyor. Yaradan isterse oluyor, vermezse/ istemezse onu kimse (ben dahil) yapamıyor. Bu bebiş içinde öyle, aile yaşantımızda da, her anımızda her işimizde böyle. Canım arkadaşım yapacağımız tek şey birbirimize dua etmek, arkamızdan yapılan dualar kabul ediliyor biliyorsun.
Canım kaçıncı cuzda kalmıştık hatırlıyor musun? Hatırlayan var mı?
kızlar selammmmm ben geldim...biliyorum bana kızdınız ama valla site yoktu kaç gün biliyorsunuz...hepinişzde özür dilerim..ben maalesef gecikmeli olarak kırmızıları gördüm ve pzt aşılama için start verildi. şu an iğnelerimi vuruluyorum..bugün sabah ultrason kontrolüm vardı iğnelere devam.. siler nasılsınız burcudan sonra yeni hamişimiz varmı.?? Geçmişi okuyacağım şimdi..Hepinizi öpüyorum...
Canım Allah rastgetirsin. Dualara daha sıkı devam.
cnm sagol bilgi verdigin için bende elimde olmadan stres yapıyorum ne yapayım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama..neyse hele bir regl olayım hemen randevumu alacam...bu aralar şu bebk konusunu yeniden gözden geçirmeye başladım nedense..daha önce de yazmıştım neşenin kine benzer sorunlarım vardı bir iyi derken bir bakıyorsun aslında hep aynı gidiyormuş diyorum..ve sonra bazı şeyleri yeniden düşünmeme neden oluyor bu durum..bebk için hiçte elverişli bir durumda oldugumuzu görmüyorum..neyse geçer mi bilmiyorum bunlar ama benim adam akıllı düşünüp karar verip bunu konuyu eşimle konuşmam lazım...lkarmakarışıgım kızlar sizlerden başkasıyla konuşamıyorum kimin arkamdan ne diyecegini ne düşünecegini bile kestiremez oldum arkadaşlarım var tabii ama bu konuyu konuşmak....bilmiyorum offf.allah hepimizin dualarını kabul etsin diyorum...
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki, diyebileceğim tek şey dua et ve bol bol Ayetel Kürsi oku. Bana da Menzil Gülü öğretti, canım hiçbirşey bizim elimizde değil, dilerim Mevlamdan en kısa zamanda hayırlısıyla sıkıntılarından kurtulursun ve kurtuluruz.
Kızlaaarrr Allahıma binlerce şükür hamileyimmm.:dance::sm_cool::sm_cool: Allahım bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun inş kimseyi aratmasın, bekletmesin:Saruboceq::Saruboceq:
Tebrik ederim canım. Yaaaa özendiriyorsunuz beni deeeeee.:))
Canim ben sana diyorum muhakkak doktora gidiyorsun bu ay itiraz yok hee..Yumurtlamiyor olabilirsin, bundan emin olman lazim, zaten vucut alarm veriyor, adetlerin cok uzun suruyor. Canim sakin ihmal etme.
Canım cumadan beri ovulasyon testimde silik çizgi çıkmaya başladı, yaklaşık ne kadar silik çizgi görünür? Zaten bu ay hamiş olayım yada olmayayım doktora gidicem inşallah.
Canim hayirli olsun, hadi bakalim, insallah sirayla benssenb, sen, nesemese hadi bakalim sizlerinde hamislik haberleri yakindir ben inaniyorum.
Canım ya sorma herkes hamişim diye yazıverince içim gidiyor, ben ne zaman böyle yazıcam diye düşünüyorum
( burda da epeyce hamiş oldu maşallah. Ya hamişliği bekleyen kaç kişiyiz biz???
aarkadaşlar bu arada bu gün rahim filmi çektirdim baya acılı oldu eve yeni geldim doktor bu kadar acı çektigine göre kanallarda problem olabilir dedi senağlama filim sonuçlarına pztesi bakacak hafifte kanamam oldu hayırlısı bakalım pztesiyi bekleyecegim :çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım, benim de çektirmem gerek ve erteliyoum bakalım nereye kadar erteleyeceğim.
arkadaşlar hepinizin huzurunda burcu arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum çünkü hamişliğini öğrendikten sonra bana pre_seed ve ovulasyon testleri gönderdi hemde taa A.B.D den canım arkadaşıma çok ama çok teşekkür etmek ve bunuda sizlerin huzurunuzda yapmak istedim teşşekkür ederim menzil gülü şayet bende bunları bitirmeden yada hiç gerek kalmadan hamiş kalırsam bende neşeye yollayacağım oda kalmazsa sırayla topikteki arkadaşlar arasında dolaştırırız yeterki hepimiz hamiş kalalım bu öncülüğü yapan arkadaşım menzilime tekrar teşekkür ediyor ve sevgiyle yanaklarından öpüyorum
Canım ya arkadaşlığımızın bu kadar ilerleyeceği aklıma bile gelmezdi, hepinizden Allah razı olsun. Canım ben preseed aldım netten, yalnızca yumurtlama günümü bekliyorum. Sen hamiş olursan başka bir arkadaşımıza gönder. Ben hamiş kalırsam kalanları Mavideniz'e göndericem inşallah.
yok burcum yumurtlama günüm geçmedi gelecek aya tam tekmil hazırım şuanda:)))))
iyi olmana lekelerinin geçmesine çok sevindim arkadaşım bencede en iyisi dinlenmek kız sen zaten kendi doktorun olmuşsun anam bi hamile kalayım en yakın doktorum sen olacaksın:))))
Benim doktorum da Menzilgülü:)) üniversitede yanlış bölüm okumuşsun sen kız:)