kızlar kimse yok mu çok karışığım benim adet tarihim yarın yengem zorla test yaptırdı iki çizgide belirgi çıktı ama ben ya yanıldıysa diye korkuyorum lütfen yardım edin[/QU
hiç iki çizgide yanılır mı ya.hamilesin işte.Allah tamamına erdirsin.negatifte bazen yanılabiliyormuş.eğer erkense negatif çıkarıyor ama pozitifte yanılma yok.çok sevindik.Allah kucağına almayı nasip kısmet etsin.
Canim hayirli olsun. Ohh valla hamis patlamasi yasaniyor.
tşk ederim cnm.anladım çogunluk böyle sanırım rahime ve yumurtalıga bakıyor ama benimde anlamadıgım regl iken yumurtalık atılıyor olmayan yumurtalıga nasıl bakıyor ..neyse çok kurcalıyorum sanırım kafam karışacak..sen her ay neden gidiyorsun?
Canim adetin 3. gunu yumurtlama basliyor. Olmayan birsey soz konusu degil yani. Bende adetimin 3. gunu gittimde bakildi vajinal ultrasonla ve iki yumurtlaligimdada yumurtalar vardi.
kızlar selammmmm ben geldim...biliyorum bana kızdınız ama valla site yoktu kaç gün biliyorsunuz...hepinişzde özür dilerim..ben maalesef gecikmeli olarak kırmızıları gördüm ve pzt aşılama için start verildi. şu an iğnelerimi vuruluyorum..bugün sabah ultrason kontrolüm vardı iğnelere devam.. siler nasılsınız burcudan sonra yeni hamişimiz varmı.?? Geçmişi okuyacağım şimdi..Hepinizi öpüyorum...
Canim hayirli olsun, hadi bakalim, insallah sirayla benssenb, sen, nesemese hadi bakalim sizlerinde hamislik haberleri yakindir ben inaniyorum.
burcumm kız leke nasıl yani yada doktora ne zaman görüneceksin bu konuda hassas davranmalı gitmelisin hemen tabii sen daha iyi bilirsin ama gelişmelerden haberdar et bizleri ok canım aklım takıldı şimdi
Ya sorma bilmiyorum iste dunden beridir kahverengi akintim var, belim agriyor. Bugun aricam hastaneyi. Canim ya ben herseye hazirladim kendimi. Allahtan hayirlisini diliyorum.
Kızlaaarrr Allahıma binlerce şükür hamileyimmm.:dance::sm_cool::sm_cool: Allahım bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun inş kimseyi aratmasın, bekletmesin:Saruboceq::Saruboceq:
Canim hayirli olsun. Birkac gun icinde kac tane hamis haberi aldik. Valla siteye soyle bir baktimda hamileyim basliklari aldi basini gidiyor. Haziran ve temmuz annisleri bayagi bir olacak galiba.
Canim Allah hayirli etsin. Insallah hayirlisi ile kollarimiza alip koklamak, emzirmek, buyuduklerini gormemizde nasip olur. Amin...