- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
- Konu Sahibi Gurbette1anne
haklısın cnm ekimde patlama yaşandı allah nazardan saklasın nazar degmesin sonra..hadi bakalım haberleri bekliyoruz kim hamiş olacak önümüzdeki günlerde..ekim ayında patlama oldu kız ne 2-3 kişisi bende sıraya girdim kimseye vermem sıramı arkama dizilin kızlar:))))))))))şaka bi yana aman maşallah diyelim cidden umudunakavuşanların sayısı arttı hadi anne adayları sayınız gitgide artıyor bizlerden dualarınızı eskik etmeyinde bizde sizden olalım:)))))ben hissediyorum dualarınızı canlarım dillerinize yüreğinize sağlık
geçmiş olsun..allah korumuş seni.inş kısa zamanda yeniden hamiş kalırsın..degerleri bilemedigim için yorum yapmıyorum bilen birileri cvp verir eminim..duaların için sagol..bende beklemedeyim..merhaba!! ben aranıza yeni katıldım! 20 şubat 2007'de 13 haftalık hamileyken bebk karnımda öldü fakat benim 16. haftada haberim oldu. rutin kontrolüme gittiğimde anlaşıldı! yani bebek karnımda 3 hafta ölü kaldı. elhamdülillah bana birşey olmadı hatta ogün doktora bile gitmeyecektim eşimin zoruyla gittim. Çok rahat hamilelik geçiyordum o yüzden dr gitmek istemiyordum ama iyiki gitmişim yoksa çok daha kötü şeyler olabilrdi. sakın dr. gitmeyi ihmal etmeyin düzenli bir şekilde gidin. dr bana 4 ay hamilelik yasağı verdi daha sonrada eşimle ben pek istemedik. şimdi 1,5 aydır korunmuyorum. eşim sağlık sektöründe olduğu için bir takım testler yaptı ve tsh biraz yüksek çıktı 5,2 falan doktor çok yüksek değil dedi fakat hamilelik için problem olabilir dedi hamile olsan bile düşük riskin var dedi. buna benzer sorunu olan arkadaşlar var mı? ve herkes bana kürtajdan sonra fazla ara verme dediler sonra zor hamile kalırsın dediler sizce bu doğru mu ve şu an hamilelik içşin acele mi ediyorum acaba! bütün hamiş arkadaşları tebrik ediyorum bekleyen arkadaşlara da sabır ve Allah'tan tüm istekleri için kabul temenni ediyorum.
Kızlar maşallah bu ne ya? Yazdıklarınızı okuyasıya canım çıktı. Herkese cevap veremeyeceğim için şimdiden özür diliyorum. Benim 2 gündür ovulasyon testim silik çıkmaya başladı, yumurtlamamı bekliyorum, şükür bu kadar gördüğüme bile seviniyorum. Ovulasyon testi kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Bu silik çizgiler yaklaşık ne kadar sürüyor? Testlerim az kaldı, hepsini harcamak istemiyorum geçen seferki gibi son anda bitivermişlerdi. Kaçırmak da istemiyorum günümü. Herkese teşekkür ediyorum.
Canım galiba sıkıntısız kimse yok bu dünyada, içinde biriktirme sakın. İnşallah herşey geçecek ve iki cihanda çok mutlu olanlardan olucaz hep birlikte. Son günlerde şunu anladım, hiçbirşey benim elimde değil, boşu boşuna kendimi sıkıntıya sokuyorum, herşey olacağına varıyor. Yaradan isterse oluyor, vermezse/ istemezse onu kimse (ben dahil) yapamıyor. Bu bebiş içinde öyle, aile yaşantımızda da, her anımızda her işimizde böyle. Canım arkadaşım yapacağımız tek şey birbirimize dua etmek, arkamızdan yapılan dualar kabul ediliyor biliyorsun.
Canım kaçıncı cuzda kalmıştık hatırlıyor musun? Hatırlayan var mı?
Canım Allah rastgetirsin. Dualara daha sıkı devam.
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki, diyebileceğim tek şey dua et ve bol bol Ayetel Kürsi oku. Bana da Menzil Gülü öğretti, canım hiçbirşey bizim elimizde değil, dilerim Mevlamdan en kısa zamanda hayırlısıyla sıkıntılarından kurtulursun ve kurtuluruz.
Tebrik ederim canım. Yaaaa özendiriyorsunuz beni deeeeee.:))
Canım cumadan beri ovulasyon testimde silik çizgi çıkmaya başladı, yaklaşık ne kadar silik çizgi görünür? Zaten bu ay hamiş olayım yada olmayayım doktora gidicem inşallah.
Canım ya sorma herkes hamişim diye yazıverince içim gidiyor, ben ne zaman böyle yazıcam diye düşünüyorum( burda da epeyce hamiş oldu maşallah. Ya hamişliği bekleyen kaç kişiyiz biz???
Geçmiş olsun canım, benim de çektirmem gerek ve erteliyoum bakalım nereye kadar erteleyeceğim.
Canım ya arkadaşlığımızın bu kadar ilerleyeceği aklıma bile gelmezdi, hepinizden Allah razı olsun. Canım ben preseed aldım netten, yalnızca yumurtlama günümü bekliyorum. Sen hamiş olursan başka bir arkadaşımıza gönder. Ben hamiş kalırsam kalanları Mavideniz'e göndericem inşallah.
Benim doktorum da Menzilgülü:)) üniversitede yanlış bölüm okumuşsun sen kız:)
cnm...iyi ki varsın her zaman sıkıntılı anımda destek olmaya çalışırsın..sagol.rabbim inş kısa zamanda nasip eder bebk..preseed için sagol düşünmen yeter...inş iki cihanda mutlu olanlardan oluruz..aminn diyorum bu duaya...evet yaradan nasip ederse verir..bazen biz istedigimizde hemen olacakmış zannediyoruz. ve sonrasında hayal kırıklıkları pes etmeler...şimdi ne istedigimi bile bilmiyorum dua etmeyi unuttum sanki önceden ev bebk için dua ederdim..şimdi ise namazın ardından tesbih çekip kalkıyorum...karmakarışıgım..aslında bakarsan ilk günkü heyecanlar yok şuan..dilerim rabbim hayırlısını nasip eder bizlere..