- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #48.381
beeen geldim gülü aslında akşamdan beri burdayımda yazamıodummm net yüzünden laelaelaelaelaeoy oy oy kuşum özgem gelmiş
afiyet olsun bacım yarasınnn
beyazım canım benim en son gittiğimizde 6250 idi şuan rahat 6500 vardır fazlada olabilir ağırlaştı çünkü cumartesi gidicez dr. a öğreniriz
canım ben verdiğim gibi kusma kesildi doymaya başladı keyfi yerine geldi bende süt olmadığı için malesef her öğünde mama veriyorum canım 2.5 3 saat ara ile
kaynananla aynı apartmanda oturuodun galba sen demi gülümm körkepçen eltin neyin varmııtamam sen bu tarafa gel daha sık grş. ablam
birazdan seninkinide bırzıklarım :):)
hee yaa kuşum gececi ama tüm gece deeel allahtan 12.30 da evde olucak
ne konuşucam kızz dertliyiz yine kaynanadan onu dertleşiyorduk kocişle
her öğünde kç cc yiyiyor tatlım cerenoy oy oy kuşum özgem gelmiş
afiyet olsun bacım yarasınnn
beyazım canım benim en son gittiğimizde 6250 idi şuan rahat 6500 vardır fazlada olabilir ağırlaştı çünkü cumartesi gidicez dr. a öğreniriz
canım ben verdiğim gibi kusma kesildi doymaya başladı keyfi yerine geldi bende süt olmadığı için malesef her öğünde mama veriyorum canım 2.5 3 saat ara ile
yavrumm koş gel gemliğee ne kadarlıyol sanki bak ne kekler yapaım sanaaaŞeniz
:
kaynananla aynı apartmanda oturuodun galba sen demi gülümm körkepçen eltin neyin varmıı
her öğünde kç cc yiyiyor tatlım ceren
bu arada maşallah diyeyim kuzuma hemen
kıyamam sanaaaaa... tamam tamam, zaten bu saatten sonra bir şey yiyemem, yersem midem mahvolur :)aaayyy ama dimeyin öleee üzülürümmm senağlama
inşallah hayatım, inşallah en kısa zamandatamam sen bu tarafa gel daha sık grş. ablam
birazdan seninkinide bırzıklarım :):)
hee yaa kuşum gececi ama tüm gece deeel allahtan 12.30 da evde olucak
ne konuşucam kızz dertliyiz yine kaynanadan onu dertleşiyorduk kocişle
heee ya gülüm aynı binadayız ama girişlerimiz ayrı kapılarımız ayrı hatta kullandığımız yollar bile ayrı sadece aynı çatı altındayız malesef
allahtan onlar yok cicim yaa elti görümce yok bende tek kaynana yatiyor zaten
canım 120 cc idi ama doymamaya başladı iki gündür 150 cc yiyor arttırdık yani
sağol canım maşallah bütün bebişlerimize
sahi kızzz bu dediğin taa mantıklıı kaydirigubbakcemile3 senin beyin ne iş yapıyo canımmmher öğünde kç cc yiyiyor tatlım ceren
bu arada maşallah diyeyim kuzuma hemen
bnim çoukla gelmem zor sen kekinide al gel bana bak eşimde yok bu gece:çok üzgünüm:
sorma gülüm yaaaaoofff yaa sizin oralrda netteki sorun bitmiyor sanırım canım yaaa
aman allah korusun kız nazar değmesin kuzuma tü tü tü maşallah
anladımm canımmm iyi annen bebişe bakıo die laf etmioo karışmıoheee ya gülüm aynı binadayız ama girişlerimiz ayrı kapılarımız ayrı hatta kullandığımız yollar bile ayrı sadece aynı çatı altındayız malesef
canımmm diziye bile bakmıom inanki burdayım ama net çok ağır sinir oluorummmyaw kızlar çok ağırsınız bu gece yaaa hiç doğru dürüst yazmıyorsunuz saat kaç oldu muhabbet bile olmadı
birazdan da teker teker dökülürsünüz
inşallah hayatım, inşallah en kısa zamanda
tememmmmmm
hayrola? yeni bir vukuat var sanırımlmaz:
ayyy aynı çatı latında olmak bile sinir bozucu
yine iyisin valla... kaç koldan saldırı da olabilirdi Allah korusun
oy maşallah kuzuma benim
anladımm canımmm iyi annen bebişe bakıo die laf etmioo karışmıo
ben geldimmmm
kızı uyuttum da
canımmm diziye bile bakmıom inanki burdayım ama net çok ağır sinir oluorummm
evet, ya kimse yazmıyor ya da net yavaşyaw kızlar çok ağırsınız bu gece yaaa hiç doğru dürüst yazmıyorsunuz saat kaç oldu muhabbet bile olmadı
birazdan da teker teker dökülürsünüz
evet ablam yeni vukuat var taze günlük ooofffffffff mafoldumben
çok sıkıldım artık ben çoooooooooooookkkkkkkk katil olucam yakında
kesinlikle zor ablam aynı çatı altında olmak çok zor :umursamaz:
bencede elti görümce kesin katil olurdum heralde kaydirigubbakcemile3
oyy maşallah ben hala 90 cc yapıyorum zeynebe yemiyor çünkü beni emse emse 0 cc anca çıkar çıkmaz bile,heee ya gülüm aynı binadayız ama girişlerimiz ayrı kapılarımız ayrı hatta kullandığımız yollar bile ayrı sadece aynı çatı altındayız malesef
canım 120 cc idi ama doymamaya başladı iki gündür 150 cc yiyor arttırdık yani
sağol canım maşallah bütün bebişlerimize
sahi kızzz bu dediğin taa mantıklıı kaydirigubbakcemile3 senin beyin ne iş yapıyo canımmm
sorma gülüm yaaaa
anladımm canımmm iyi annen bebişe bakıo die laf etmioo karışmıo
evet, ya kimse yazmıyor ya da net yavaş
merak ettim şimdi... neyse
eminim zordur, çünkü arada mesafe olsa bile zor oluyor, küçük yerde her an karşılaşma riski var
ben olmadım daha :)
anladımm canımm kaynanalı yerde illa laf olur böyle şeyler ben anlamıorum zaten ne isterler neeeheee sen öyle san ne laflar duydum ben neler işittim
kadın bırak annemin bakmasına benim bile bakmamı istemiyor cerene kuzum ya kendisi bakacakmış 7/24 yanında olacakmış cerenin :sinifsinif:
heee anladım sende sinir hastası olmayasın kııızz
heee sen öyle san ne laflar duydum ben neler işittim
kadın bırak annemin bakmasına benim bile bakmamı istemiyor cerene kuzum ya kendisi bakacakmış 7/24 yanında olacakmış cerenin :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?