- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #48.361
geliyorum inşallah yakına, yoksa burası beni boğacak, kalmak için bir sebebimiz de yok artık :)
iyi geceler canımcım
bırak kız dalga geçmeyi kaydirigubbakcemile3 son koyduğun resim süper, sen mi yaptın?
puan verdiğimiz kişiye nedemn bir daha verilmiyo baya uzun zaman oldu
evet resimeri ben yaptım aferin bana:lepi:
kızlar konuşsanızaaaa
evet resimeri ben yaptım aferin bana:lepi:
süper olmuş beyazım, ellerine sağlık :)
beyazım eline sağlık canım
aaaaaa davetiye mi bekliyorsun? tabii ki geleceksin, hiç ablasına gelmez mi kardeşler, davet beklerler mi? :umursamaz: :dilcikar:gel gel valla bende rahat ederim ayvalık çok uzaaak yaaaa
şuna bak yaa hiç gelde demiyor
yaw ne dalgası be ablam ben yapmadım beyazımın hediyesi o resimler bana opuyorumnanaktan
valla ben hiç anlamıyorum canım yaa
hatta bende puan verem dedim ama beceremedim nasıl verildiğini bile bilmiyorummm
cnm üstte terazi gibi bi yer varya ona tıklayıp veriyorsungel gel valla bende rahat ederim ayvalık çok uzaaak yaaaa
şuna bak yaa hiç gelde demiyor
yaw ne dalgası be ablam ben yapmadım beyazımın hediyesi o resimler bana opuyorumnanaktan
valla ben hiç anlamıyorum canım yaa
hatta bende puan verem dedim ama beceremedim nasıl verildiğini bile bilmiyorummm
sağol ablamsüper olmuş beyazım, ellerine sağlık :)
sağol tatlımbeyazım eline sağlık canım
konuşuyoruz ya ablaaaammmm
evet evet evet sen yaptın şımarabilirsin ama abartmadan :):)
sen neden streslisin bakiiiimm
kısss keşke fingirdesem kaydirigubbakcemile3 9,5 saat ofisteyim bahçeye bakan bi odam var in cin minellah sabah evin kapısından alıolar akşam bırakıyolar geri kalan zaman evdeyim kaydirigubbakcemile3 millet dalga geçio acık dışarı çıkta insanlar seni farketsin deyiiiicanımmm haydin gulu gulu kendüüne eyi bak yolda önüne bakarak yürü fingirdeme kıııı yarın grş. iyi akşamlar byeeee
:lepi: ednanın boynuzlarına cila atmaya geldimmmm canuuummmkaydirigubbakcemile3kızlaarr bende kaçar kendinize hepiniz iyi bakın anacım kuzum evde beni bekliyor yarın nasipse kısmetse görüşürüz
ama yok akşam gelip ednanın boynuzlarını birlikte parlatalım diyorsanız gelirim anacım bende yaldızımla hadi ben kaçtım byeeeeeeee
ablacımmm bende geldim beraber parlatalım diyeeee :hulya:geeeeelllllllllllll... ben de uğrayabilirim, birlikte parlatırız ednan'ın boynuzlarını kaydirigubbakcemile3
canımcım iyiyim sen nasılsın hoşgeldinnnnablacımm ,özgecimm,nurcumm napyosunuz kocişler yok bu akşam bizbizeyiz
hoşgeldin hemşommmŞenizbende geldim açın bakalım aşkı memnularıkaydirigubbakcemile3
kuşuuuuuuuuummmm baktım topikçe variya tutuluo bende geldimmmm Şenizalllaaaaaaaahhhhhhhh özgemde burdaymışşşşşşşşşşşşş
ama net çook kötü yaaaaa bi giremedim deli oldumm kötükedihüsoyaw kızlare burda görünüyorsunuz neden yazmıyorsunuz
beyaz nur ne oldu kızlarmı uyandı rahat vermiyorlarmı yoksa?
özgeee sana ne oldu annem geçmişemi takıldınnnn
heehhhh al bendende o kadar sabrediorum inankiii kötükedihüsogı yazıyomda
o ara net gidiyo şimdi beni küfüre sokacak
hoşçakal canımmmmmkızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz artık hepinize şimdiden iyi geceler çok öptümopuyorumnanaktan
diziye mi daldınız huuuuuuuuuuuuuuu
canlarımmmm bende işten geldikten sonraaa yemek yedim anane keki yaptımm şimdi çay içiorum yiyorum göbişim aldı başını gidio bakıp bakıp duruorummm kafamçokkarıştı
kısss keşke fingirdesem kaydirigubbakcemile3 9,5 saat ofisteyim bahçeye bakan bi odam var in cin minellah sabah evin kapısından alıolar akşam bırakıyolar geri kalan zaman evdeyim kaydirigubbakcemile3 millet dalga geçio acık dışarı çıkta insanlar seni farketsin deyiiii
:lepi: ednanın boynuzlarına cila atmaya geldimmmm canuuummmkaydirigubbakcemile3
ablacımmm bende geldim beraber parlatalım diyeeee :hulya:
canımcım iyiyim sen nasılsın hoşgeldinnnn
hoşgeldin hemşommmŞeniz
kuşuuuuuuuuummmm baktım topikçe variya tutuluo bende geldimmmm Şeniz
ama net çook kötü yaaaaa bi giremedim deli oldumm kötükedihüso
heehhhh al bendende o kadar sabrediorum inankiii kötükedihüso
hoşçakal canımmmmm
canlarımmmm bende işten geldikten sonraaa yemek yedim anane keki yaptımm şimdi çay içiorum yiyorum göbişim aldı başını gidio bakıp bakıp duruorummm kafamçokkarıştı
kek mimafoldumben
bende istiyorummmmm:sinifsinif:
aaaaaa davetiye mi bekliyorsun? tabii ki geleceksin, hiç ablasına gelmez mi kardeşler, davet beklerler mi? :umursamaz: :dilcikar:
bir daha eline sağlık o zaman beyazcım :)
hayatım herkeste bir terazi var ya, onlara tıklıyorsun güzelim :)
cnm üstte terazi gibi bi yer varya ona tıklayıp veriyorsun
sağol ablam
sağol tatlım
banane herkes beğendi çok şımarıcam işte:umursamaz:
zeyenepe takıldı aklım cnm ya
hem kilosu az
hem kusması falan
şu mamayı araltırayım netten
diziye mi daldınız huuuuuuuuuuuuuuu
evet belkide davet bekliyorum olamazmı :):)
heee anladım teraziyi bırzıklıcam yani ok :):)
ben telefondaydım valla kocişle konuşuyorduk
yavrumm koş gel gemliğee ne kadarlıyol sanki bak ne kekler yapaım sanaaaŞenizkek mimafoldumben
bende istiyorummmmm:sinifsinif:
hoşbulduuuuuuuuuuum :lepi:hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaayyy ama dimeyin öleee üzülürümmm senağlamavalla olsa da yesek :sinifsinif:
kıssss bu saatte ne konuşuodun çapkınımmm gececimi senin küüüü :jeyyar:ben telefondaydım valla kocişle konuşuyorduk
canııııııııımmmmmmm geleceksin tabiiiiiiiiiiiii :)
evet bırzıkla bakalım :) beni de bırzıkla kaydirigubbakcemile3
heee pekiiiii
yavrumm koş gel gemliğee ne kadarlıyol sanki bak ne kekler yapaım sanaaaŞeniz
hoşbulduuuuuuuuuuum :lepi:
aaayyy ama dimeyin öleee üzülürümmm senağlama
kıssss bu saatte ne konuşuodun çapkınımmm gececimi senin küüüü :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?