- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #48.301
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3heee görüyom görüyomda onu gene reklam geldi deye bakmıyom dur bi bakem bari kaydirigubbakcemile3
ednan ve boynuzları hee süpperrrr kaydirigubbakcemile3
yok kı bütün gece güldüm durdum ben millette ne güleç bir gelin deyip durdu bana
gelin milleti hem ağlar hem gider derler ya bende tersi oldu gidiyom kocaya deyi göbek atıp durdum :dance: :dance:
heee görürsün sen cıbıl cıbıl meraklanma kaydirigubbakcemile3
bencede koptum kaydirigubbakcemile3
evet canımcım hiiiiiç romantik olmadıııı kaydirigubbakcemile3
ben benzetmedişm haşaaaaaaa sen benzedin kaydirigubbakcemile3
ay abla şimdi vuruşmayalım sen hamişsin olmaz sen bi doğur o zaman görüşürük yerimseniben kaydirigubbakcemile3
heeee pekiiiyaaa yokkk yukarıda görüyorum bildirilerde 1 adet gözüküyorda o bakımdan dedim reklamdır diye ablaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarımmm behlülünüz kaçarrrr
bu akşam ednan beyin boynuzlarını törpüleme akşamııı :lepi:
sizi çoooooooooook seviyorummmmm yarın görüşmek üzere çook kocaman öptümmmmmmmm :asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarımmm behlülünüz kaçarrrr
bu akşam ednan beyin boynuzlarını törpüleme akşamııı :lepi:
sizi çoooooooooook seviyorummmmm yarın görüşmek üzere çook kocaman öptümmmmmmmm :asigim:
bir dahaki sefere o zaman :)
tamam tamam tartışmayacağım
doğumdan sonra görüşürük canımcım kaydirigubbakcemile3
bencede bir dahakine çıkarıcaz acısını kaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra grş. zaten inşallah ablammmmmm
kızlaarr bende kaçar kendinize hepiniz iyi bakın anacım kuzum evde beni bekliyor yarın nasipse kısmetse görüşürüz
ama yok akşam gelip ednanın boynuzlarını birlikte parlatalım diyorsanız gelirim anacım bende yaldızımla hadi ben kaçtım byeeeeeeee
canım çok sağol ecemi öpüyorum mis gibi cennet kokulumufatoşcuğum geçmiş olsun canım. stres yapma olur mu, iyi olacak diye telkin et kendine.
bilmiyom canım inşallah geçerfatoş canım son zamanlarımda benimde yükselmişti tansiyonum dinlenerek geçirmiştm
sağol canım benimm bakalım haber veririm yarıncanımmmmmmmmmmm geçmiş olsun birtanemmmm
yarında git bakalım doktorun ne dicek :uhm:
evet canım oda etkiliyo tuzu kestim zaten bakalım nasıl olacakcanım nasılsın eşinle anlaşmana sevindim .kaynana bırakabilcenmi canım hani hastanede sorunlar olmuştu ya kızların söylediği kulağına küpe olsun son karar senin tabii
ay canım ya niye böyle oluyorki acaba yediklerindenmi fatoşcum tuzu kes biraz bakalım
yarın mutlaka git doktora dualarımız seninle endişelenme canım
valla 4 aylık olmak üzere sizinkiler, maşallah kuzucuklarıma :)
öyle gözüküyor canım :) napalım başa gelen çekilir :sm_confused:
Hatice'cim Gülçin'e katılıyorum, sen sen ol çocuğunu bırakma kayınvalidene ve yakın olma :)
aaa niye inmiyor ki? neyse git bakalım doktoruna yarın... inşallah düşürmenin bir yolu vardır... dualarım seninle canım :)
kızlaarr bende kaçar kendinize hepiniz iyi bakın anacım kuzum evde beni bekliyor yarın nasipse kısmetse görüşürüz
ama yok akşam gelip ednanın boynuzlarını birlikte parlatalım diyorsanız gelirim anacım bende yaldızımla hadi ben kaçtım byeeeeeeee
valla ne oldu bu bebişlere bugün bilmem:sinifsinif:ay o da mı kabus görüyor? ne oldu bugün yavrucaklara, İlayda'da kabus gördü, kıyamam ben bunlara ya
oy oy oy yirim onu ben poposundan ısırırım onu ben
yavrum benim yaaa kıyamam ben onaa
ne oldu beyazım gittinmi sağlık ocağına ne dediler zeynebin kilosu için?
ayy bak bende meraklandım şimdi acaba bizimkide kabus gördümü kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar Nur'cum, nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?