- 22 Aralık 2008
- 1.570
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #48.281
yavrummm yaaa kıyamam maşallahteyzeleri kuzum oyun oynarken uyumuş
süper anlatmışsın hayatım böleee canladırdım gözümde böle mıncırasın geldi topiş kızınıııı opuyorumnanaktan kısss koy resimlerini aramızada yabancımı var ayooooll kaydirigubbakcemile3oooo baştan söverek başlamışsın maşallah mesajınla sayfayı kaplamışsın kaydirigubbakcemile3
anaaammm ol kız ol aşık ol hayran kal kopta gel havalarda uç kanatlan yavruuuuummmm yakışır sana
allahım o gül yüzünü hep güldürsün emi kuşum hiç ağlatmasınnnn kaydirigubbakcemile3
evet canım alıyorum kucağıma cereni önce kendimi sonra onu soyuyorum giriyoruz küvetin içine bizim küvette oturma yeride var ben otouruyorum dizlerimin üzerine de cereni yüz üstü yatırıyorum veeee başlıyoruz yıkanmaya acaip güzel oluyor tabii su akdıkça ceren ellerini ıslatıyor eller ıslandıkçada ağıza gidiyor çok komik oluyor ya kaydirigubbakcemile3 birde ben onun maşrapası ile göğüslerine felan su döküyorum mesela hemen ağzını açıyor başlıyor yalanmaya ağzınada dökecekmişim suyu kaydirigubbakcemile3 aslında bizim banyoda yıkanırken çekilmiş resimlerimiz ve videolarımız var ama malum ben çıplak olduğum için gösteremiyorum ilk fırsatta kıyafetle girip çekilirim görürsün cerenin o hallerini kaydirigubbakcemile3
ye anam beni salatada koy yanıma iyi gider balıkla şöyule roka felan cokacimcoook
heee anladım canımcımm o zaman çokta açık renk olmasın ya mutfağı geniş ferah gösterecez derken fayanslarla zıt olupta iğrenç gözükmesin
o zaman sen ne yap biliyormusun canım üst dolapları koyu renk yap wenge mesela alt dolaplarıda açık renk yaptır akçaağaç rengi gibi hoş durur bence
sağol canımmmm bebişlerimizin hepsi çoooook tatlı teyzesi tam yemelikler valla
kısss ben seni yavan yavanda yerim merak etmeeee doğal tatlandırıcılımm benimmmm Şeniz
bende katılırım yani objektif düşünürsek çocuklar anane babanne eline kalınca zor oluyo yani çalışan annelerin kaderi bu ama annenin yetiştirmesi gibi tabiki olmaz ama erken yaşta alan kreşler var en iyisi güvenilir olanını bulcan emanet etcen herkes annesine güvenir tabiki ama kaynanaya biraz zor..canım benim annem bakıyor bizim evde kalıyor pazartesi sabahı geliyor ben çıkmadan cuma akşamına kadar bizde kalıyor cerenle hep o ilgileniyor ama tabii benim istediğim şekilde gelişiyoır herşey canım gerçekten ben çok üzüldüm çok canım yandı ne olursun gözünü seveyim kaynanaya bırakma çocuğunu birde şu var bak kaynanan kaç yaşında bilmiyorum ama bence bir çocuk yaşlı insanların yanında büyümemeli hele hele cahil ve kendi bildiğini okuyanlrın yanında asla yetişmemeli çocuk bilinçli gömrgülü terbiye verebilecek aynı zamanda onu eğlendirebilecek insanlarla büyümeli. Yaşlılar minicik bir bebeğe ne verebilirki
bana soracak olursan benim annem genç güzelim ablam gibi kıpır kıpır durduğu yerde durmaz gerekirse cerenle çocuk olur yerlerde yuvvarlanır o yğzdende bu kadar rahatım.
Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi birtanem. evinin huzurunun kaçmasını istemiyorsan otur oturduğun yerde ve çocuğuna kimin bakacağınba sen karar ver kaynana hariç tabii kaydirigubbakcemile3
teyzemin gelini doğum yaptı istanbulda işte doğun izni yıllık izin vs. 4-5 ay evdeydi çalışmaya başladı işler karıştı gelinin ananesi geldi bi müddet idare ettiler teyzemin oğlu yıllık izne çıktı o baktı vs.teyzem gidio kayınvalide olarak belli bi süre kalabilio eniştem evinden başka yerde uzun süre kalamıyo ve şuan çocuğa istanbulda bakıcak kimse yok çok üzülüorum böyle olduğu zaman istanbul bi yerde bakıcıya güvenemiolar haklılarda..gelinde aldı bebişi 8 aylık bu arada ereğlide teyzeme getirdi ve aralığa kadar orada kalıcak ben eminim teyzem gelinden daha iyi bakar bakma açısından ama o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam yani sanki ben yaşıorum öyle bi ayrılık böyle şuan yazarken bile içim parçalanıyo yani ağlamaklı oluorum Allah çalışan annelerin ve bebişlerin yardımcısı olsun mafoldumben