- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.921
canııııııımmmm çok yoğun bir gün geçirmişsin kıyamam, neyse umarım bugün daha az yoğun olur :)günaydin canlarımmm..dün sinir oldum sinir yazdım yazdım yazdım net bi gitti alıntı yaptıklarımın hepsi uçtukötükedihüso çok yoğun bi gündü bi daha geri dönemedim :çok üzgünüm: 10.5ta toplantı vardı 12de bitti öğleden sonrada malum p.tesi ücretler vs.bayağı uğraştımm eve gittim 9da uyumuşum okadar bitmiş yani pilimm..sizler nasılsınız bakimm cümleten..
gönül doğurmuş..Allah hayırlı sağlıklı gunler nasip etsin..darısı kalanların başına..
günaydın birtanem, dediğin gibi çıtırlar kartlaşmış valla, nerde bu millet?Topiğimizin çıtırları kartlaşmış sanırsam bu ne durgunluk böyle yaaaa
hepinize günaydın hanımlaaaaaaaarrrrrrrrrr
merhaba canım hoşgeldin :)kızlar merhabalar nasılsınız........
tamam cicim al sende kırmızı ol kaydirigubbakcemile3
yaaaa zor olcak valla çocuk işi erkekler pek cesaret edemiyorlar bebeişlerle baş başa kalmaya kaydirigubbakcemile3
evet anlatırım da sen desene hele ne yapıcan zeynebin hareketleri görüntülerine müzik ekleyip cd yemi çekicen ben resimleri yapmıştım öyle slayt gösterisi şeklinde resimler geçiyor fon da da süpper müzik çok güzel bir hatıra oluyor opuyorumnanaktan
gözümün nuru hoş geldinnn zemuszemus
kııısss paçççooozzz hoş geldinnnnn
hadi gözün aydın kıı kociş sana süripiz yapmış heeee vaayy bayram etmişsindir
bu arada geçmiş olsun bol meyve c vitamini almalısın bende hamişken hastalanmıştım ilaç kullanmak zorunda kalmıştım :umursamaz:
GÜnaydın kızlar nasılsınız
herkese günaydınlar şekerler nasılsınız bakalım
Hoşbulduk canım. Bende sizi özledim. Nasılsın, nasıl gidiyor herşey?HOŞGELDİN CNM HEM TÜRKİYEYE HEMDE TOPİĞE
ÖZLEDİK SENİ
NE GÜZEL SEVMİŞER YUSUFUMUZU
ŞİMDİDEN İYİ YOLCULUKLAR DİLEYEYİM CNM GÖRÜŞEMEZSEK DİYEŞeniz
Öperim ablacım. Evet bende öyle yapıyorum. Amerikadayken bulamadıgım, yiyemedigim herseyi tadını cıkararak yiyorum:))cokacimcoookaaaaaa hadi bakalım, hayırlısın olsun, senin doğum da başladı ha? Allah bir avzda kurtarsın, kolay bir doğum olsun inşallah... haberlerini bekliyoruz hayatım :) çok çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin hayatım, memlekette olmanın tadını çıkar canımcım :) Yusufumuzu da öp bizim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?