kıslarr bis geldikkkkkk ama bu sefer topiş kızım yanımdaaa geldık teyseleriiiiii opuyorumnanaktan
kusura bakmayın gelemdım 1 haftadır .. sezeryanım bıraz agır gectı dıyebılırız.. hastanede 2 gece kaldık epiduralle olmadık genelle olduk dikişlerimin agrısı bı yandan bıde tuvalete cıkmak lazımya ben cıkamadımmıı lavman yapıldı 2 gun yoksa salmıyodu hastane benı :) eve carsamba gunu geldık bu seferde ben üşüttt burnum akıyomuuu bgazım şiştimi hapşırık bı yandan dikişlerın agrısııı bıde sut gelmedımı 3 gun kuzum o kolostrum denen ılk sutu ıcsın dıye goguslerım yara oldumu suan bı krem var onu kullanıyorum ama yınede kan oturdu resmen ayhhh bıde dısımın agrısı yıne basladımııı
bugun dikişlerimi aldırmaya gıdıcem ınanın gözumu zor acıyodum 1 haftaır kuzuma gecmesın dıye maskeyle dolasıyorum yanında sureklı el yıka ona dokunmadan once flan...
kkızım 3.200 50 cm dogdu teyseleri... ha bıde allamm sormayın kızımın hafıf sarılıgı vardı bı gece panıkledık hastaneye goturduk allahımmmmmm ıcım parcalandıı kan almaya calıstılarrr test ııcın ellerı kolları morardı kıl gıbı damarlar mahfettılerama cok dayanıklı cıktı kızım benım benım yanagımı yalaya yalaya sustu :)) kuzumuu sarılıkta bısı cıkmadı tekrar gelın 10. gun dedıler bızde şu serumlu suyu verıyoruz ve gunes bnyou yaptırıyorz 15 dk. ıyııyıyıs kuzumun maşallahı var 2-2.5 saat uyuyoruz sora kalkıp emişiyoruz alt temısleyıp bıraz oynasıp yıne uyuyoruz :)
yıne uzun uzun anlatırım sıze merak etmeyın dıye yazim dedim şimdi dınlenıcem bıraz :)
hepinizi cok öpüyorummm burcumda dogum yapmısss cok sevındımmmm
Allah miraca ve hepimizin bebeklerine uzun ömür saglık ve mutluluk versın....
kızlarrrr mukemmel bı duyguymus buuuu :gitme: