oku oku bitmedi resmen, sayfalar dolusu, atlaya atlaya okudum Gülçincim kaydirigubbakcemile3
Canıııııııımmmmm tekrar hoşgeldin :) herşeyin tadını çıkar valla, dönünce fazlasıyla hasretini çekiyorsun canım...
Ayyy yerim ben Yusufumu, maşallah canım benim, yeni resimlerini bekliyoruz annesi, büyümüştür bayağı :)
Ben iyiyim canım, oğluşum da iyi maşallah, artık gün sayıyoruz sadece :) inşallah 49 gün sonra kavuşacağız birbirimize :) kendine dikkat et ve çok özletme kendini :)
aman canım çok dikkat et, bunca sıkıntının arasında bir de soğuk algınlığı çıkarsa başına iyce kötü olursun... C vitamini bol meyve ye canım :) şimdiden geçmiş olsun, inşallah gelmeden geçer gider :)
Ah be güzelim neler yaşatmış kaynanan sana? Eskiden kayınvalide derdim ama neden kaynana dendiğini şimdi anlıyorum. Herhalde sadece bizim topikte bunca gelen giden arkadaş arasında benim kaynanam iyidir, hiç problemim yok diyenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Afedersin ama hepsi aynı şeyin soyu. Hele hele buna çanak tutan veya sessiz kalan kocalar yok mu, inanamıyorum gerçekten. Benim kaynanam etrafa sorsan dünyanın en iyi insanı... İnsan olarak iyi olabilir ama anne olarak ve kaynana olarak berbat... Daha dün yine eşimi çıldırtmış... Eşimin benimle evlenmesini ne kaynanam ne de kızları ve damadı istememiş, bunu yeni yeni anlıyorum... Kaynanamın cebine para koyduğumuz sürece iyiydik, biz krize girdik, ona maddi yardımda bulunamadık, eşim kötü evlat ilan edildi. Ayakları taşa takılsa, o taşı eşimin koyduğunu iddia ederler. Dün akşam koskoca adam çocuklar gibi ağladı ya... Benim doğumu İstanbul'da yapmak istememin tek sebebi bu... Babamın yanında hiçbir halt etmye cesaret edemez kayınvalidem. Eşimin tek suçu beni savunmak. 8 aydır arayıp sormuyorsun gelinini, hangi yüzle gelip sevmek isteyeceksin torununu demiş. Kızlarının evine kadar servis yapıyorsun, hamile kadına bir çöp götürmüyorsun bir nasılsın diye telefon açmıyorsun demiş. Haklı ama gerek yoktu bunları söylemene dedim. Dün akşam resmen cinnet geçiriyordu adamcağız. Neyse senin sorunundan benim sorunuma atladım hemen. Hayatım şimdi çok hassassın ama haklısın. Eşinden boşanmayı falan düşünme şimdi. Öncelikle eşinle konuş, onun sessizliğinden rahatsız olduğunu açıkça söyle. Aile huzurunuz için bir şeyler yapması gerektiğini söyle. Savunulmak istediğini, onun desteğini hissetmeye ihtiyacın olduğunu söyle. Ayrıca aman kimse kırılmasın diye sen kendini ezdirme, artık bu saatten sonra "HAYIR" demen gerekiyor. Sükut ikrardan gelir denir... Sessiz kaldığın sürece senin kabullendiğini düşünürler. Böyle olmasını istedikleri için. Bu kız neden sessiz diye düşünmezler, işlerine gelir senin sessizliğin. Eşinle de çok net ve kararlı konuş canikom. Kendini iyi hissetmediğini ve her geçen gün daha kötüye gittiğini açıkça ve net olarak anlat. Kız sen avukatsın, ağzın iyi laf yapar, babamdan bilirim kaydirigubbakcemile3 Hadi güzelim toparla kendini ve kızına kavuşmanın keyfini çıkar :)
Yukarıda uzun uzun yazdım birtanem, boşanmayı falan düşünme şimdi. Çok radikal bir karar olur. Öncelikle kaynanan karşısında dimdik dur ve ezdirme kendini, gerekiyorsa huzurun görüşmeyi kes, eşine de bundan bundan bundan ben artık görüşmüyorum, sen istiyorsan annendir gider görüşürsün ama beni buna mecbur edemezsin. Tatsızlık çıkmasın diye sustum bugüne kadar ama artık yeter, sabrım taştı de. Bunu eşine çok net ve kararlı olarak bildir canım. Haaa hala annesinin yanında yer alıyor seni üzüyorsa o zaman düşünürsün bazı şeyleri. Hadi üzme kendini birtanem :) Hepimiz seni çok seviyoruz. Yalnız değilsin, sakın unutma :)
valla nazar değdi ya
iyiyim hayatım sağol, bebiş de iyi çok şükür :) sen nasılsın?