- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.821
günaydın beyazcım, nasıl oldun? iyileşebildin mi? Zeynep'imiz nasıl?
GÜNAYDİN ABLACIM AMİN İNŞALLAAH..
burcu şimdilik taa pek bişe anlamamıştır heralde ablacım..anneside kayınvalideside yanında beraber bakıyolar..burcuda renk menk kalmamış ama kanaması yoğun oluomuş..totosunun üstüne hiç oturamıo bizde kalabalık gitmişik öle çok rahatsız etmek istemedik yani 1 saat filan ancak oturduk..doğumu baya zor olmuş..sütüde inşallah gelicek..
bi arkadaş daha doğum yapmıştı bizim burcudan önce ona gittik eşi doktor dedi süt tamamen hormonlarla alakalı dedi gelsede gelmese bebeği emzirmek gerekiomuş çok sık aralıklarla ancak öle gelirmiş..ama burcununkini bebek ta henüz alamamış alsa alışsa onunkide gelcek ve çoğalcak inşallah..
daha iyim ablacım ama tam olarak geçmedi
zeynebimde eh işte
burnu tıkalı sümüklü oldu benim kızım,
sen naısosın ablam
oğluşun nasıl?
gülçin kızzzzzzz banlarmışmış kandırma be milleti
10 tl miydi anacım kartın ücreti
bende alsammı diye düşündüm ama bakamadım bi türlü özleliklerine
yarın okula başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
musyas geçmiş olsun cnm
kızlar benim zeynepde uyurken mutfağı toparlayayaım
evi toplayyaım yatağı falan
malum yarın okul var zeyenbe kim bakacak nasıl olacak
off bi sürü sıkıntı
olmazsa bu akşamdan anneme gidicem
uğrarım yine
canım benim ya... kyamam, kızcağız günlerce ağrı çekti, bir de üstüne zor oldu doğumuGÜNAYDİN ABLACIM AMİN İNŞALLAAH..
burcu şimdilik taa pek bişe anlamamıştır heralde ablacım..anneside kayınvalideside yanında beraber bakıyolar..burcuda renk menk kalmamış ama kanaması yoğun oluomuş..totosunun üstüne hiç oturamıo bizde kalabalık gitmişik öle çok rahatsız etmek istemedik yani 1 saat filan ancak oturduk..doğumu baya zor olmuş..sütüde inşallah gelicek..
bi arkadaş daha doğum yapmıştı bizim burcudan önce ona gittik eşi doktor dedi süt tamamen hormonlarla alakalı dedi gelsede gelmese bebeği emzirmek gerekiomuş çok sık aralıklarla ancak öle gelirmiş..ama burcununkini bebek ta henüz alamamış alsa alışsa onunkide gelcek ve çoğalcak inşallah..
tam olarak geçmez zaten canım, miyadını doldurması gerek nezlenin tamamen geçmesi için, oyyy kıyamam Zeynep'ime... ilaç veriyor musun kuzuma?daha iyim ablacım ama tam olarak geçmedi
zeynebimde eh işte
burnu tıkalı sümüklü oldu benim kızım,
sen naısosın ablam
oğluşun nasıl?
gülçin kızzzzzzz banlarmışmış kandırma be milleti
10 tl miydi anacım kartın ücreti
bende alsammı diye düşündüm ama bakamadım bi türlü özleliklerine
yarın okula başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım, geçmiş olsun, sonucu bize de bildir :)selam kıslar biz zeyneble bugün son ignemizi oldu kyarın tahlil sonucumuzu alcaz inş düzelmiştir kızım yedigi ignelerle dualarınızı bekliyoruz idrar yolları mikroplu çıkmıştı
selam kıslar biz zeyneble bugün son ignemizi oldu kyarın tahlil sonucumuzu alcaz inş düzelmiştir kızım yedigi ignelerle dualarınızı bekliyoruz idrar yolları mikroplu çıkmıştı
sabah sabah attım çamaşırları makineye, çıkartayım tetanoz aşısı olmaya gideceğim, oradan da Kipa'ya gitmem gerek, bu arad odamız geldi kızlar ama sevgili eşim marangoz getirirse inşallah oda kurulacak, doğuma kadar da kurulamayabilir eşimin bu hızıyla
musyas geçmiş olsun cnm
kızlar benim zeynepde uyurken mutfağı toparlayayaım
evi toplayyaım yatağı falan
malum yarın okul var zeyenbe kim bakacak nasıl olacak
off bi sürü sıkıntı
olmazsa bu akşamdan anneme gidicem
uğrarım yine
canım benim ya... kyamam, kızcağız günlerce ağrı çekti, bir de üstüne zor oldu doğumuevet ben de herkesden aynı şeyi duyuyorum, ne kadar çok emzirmeye çalışırsan o kadar daha fazla gelirmiş süt, inşallah çoğalacak :)
tam olarak geçmez zaten canım, miyadını doldurması gerek nezlenin tamamen geçmesi için, oyyy kıyamam Zeynep'ime... ilaç veriyor musun kuzuma?
ben iyiyim hayatım, oğluşum da iyi maşallah, yeri daraldığı için hareketleri kısıtlandı ama sert hareketler yapmaya başladı :) gün sayıyorum işte güzelim :) bilirsiniz bu günleri
haaa onu soracaktım, o kart ne işe yarıyor? ne gibi avantajları var?
hadi bakalııııııııııııııııımmmmmmmm yine öğrencilik başlıyor ha? hayırlısı olsun canım, ne kadar var mezuniyete?
hoşgeldin canım, geçmiş olsun, sonucu bize de bildir :)
çooooooooookkkkkkkk çoooook geçmiş olsun canım umarım iyileşmiştir ve bir daha tekrarlamaz
saol cnm benim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................
ayyy ablaaammm demek aşı olcan heee şimdiden geçmiş olsun
vaaaay damat adayımın odası geldi demek hııı aaayyy ne güzel yaaa iyide neden marangoz ben anlayamadım ?
allah yardımcın olsun şekerim ne diyim
kolay gelsin sana
evet yaaa, geçen ay birinciyi olmuştum, şimdi ikinciyi olmam lazım, aşı kartımda bugünün tarihi yazıyorayyy ablaaammm demek aşı olcan heee şimdiden geçmiş olsun
vaaaay damat adayımın odası geldi demek hııı aaayyy ne güzel yaaa iyide neden marangoz ben anlayamadım ?
ayyyyy hadi bakalım... doğurdu mu acaba? inşallah bir an önce haber gelir :)kızlar gönülü aradım cevap vermedi mesaj yolladım haber bekliyorum onunla görüştüğüm gibi sizede bildiririm cancanlar.
kıslarr bis geldikkkkkk ama bu sefer topiş kızım yanımdaaa geldık teyseleriiiiii opuyorumnanaktan
kusura bakmayın gelemdım 1 haftadır .. sezeryanım bıraz agır gectı dıyebılırız.. hastanede 2 gece kaldık epiduralle olmadık genelle olduk dikişlerimin agrısı bı yandan bıde tuvalete cıkmak lazımya ben cıkamadımmıı lavman yapıldı 2 gun yoksa salmıyodu hastane benı :) eve carsamba gunu geldık bu seferde ben üşüttt burnum akıyomuuu bgazım şiştimi hapşırık bı yandan dikişlerın agrısııı bıde sut gelmedımı 3 gun kuzum o kolostrum denen ılk sutu ıcsın dıye goguslerım yara oldumu suan bı krem var onu kullanıyorum ama yınede kan oturdu resmen ayhhh bıde dısımın agrısı yıne basladımııı
bugun dikişlerimi aldırmaya gıdıcem ınanın gözumu zor acıyodum 1 haftaır kuzuma gecmesın dıye maskeyle dolasıyorum yanında sureklı el yıka ona dokunmadan once flan...
kkızım 3.200 50 cm dogdu teyseleri... ha bıde allamm sormayın kızımın hafıf sarılıgı vardı bı gece panıkledık hastaneye goturduk allahımmmmmm ıcım parcalandıı kan almaya calıstılarrr test ııcın ellerı kolları morardı kıl gıbı damarlar mahfettılerama cok dayanıklı cıktı kızım benım benım yanagımı yalaya yalaya sustu :)) kuzumuu sarılıkta bısı cıkmadı tekrar gelın 10. gun dedıler bızde şu serumlu suyu verıyoruz ve gunes bnyou yaptırıyorz 15 dk. ıyııyıyıs kuzumun maşallahı var 2-2.5 saat uyuyoruz sora kalkıp emişiyoruz alt temısleyıp bıraz oynasıp yıne uyuyoruz :)
yıne uzun uzun anlatırım sıze merak etmeyın dıye yazim dedim şimdi dınlenıcem bıraz :)
hepinizi cok öpüyorummm burcumda dogum yapmısss cok sevındımmmm
Allah miraca ve hepimizin bebeklerine uzun ömür saglık ve mutluluk versın....
kızlarrrr mukemmel bı duyguymus buuuu :gitme:
kıslarr bis geldikkkkkk ama bu sefer topiş kızım yanımdaaa geldık teyseleriiiiii opuyorumnanaktan
kusura bakmayın gelemdım 1 haftadır .. sezeryanım bıraz agır gectı dıyebılırız.. hastanede 2 gece kaldık epiduralle olmadık genelle olduk dikişlerimin agrısı bı yandan bıde tuvalete cıkmak lazımya ben cıkamadımmıı lavman yapıldı 2 gun yoksa salmıyodu hastane benı :) eve carsamba gunu geldık bu seferde ben üşüttt burnum akıyomuuu bgazım şiştimi hapşırık bı yandan dikişlerın agrısııı bıde sut gelmedımı 3 gun kuzum o kolostrum denen ılk sutu ıcsın dıye goguslerım yara oldumu suan bı krem var onu kullanıyorum ama yınede kan oturdu resmen ayhhh bıde dısımın agrısı yıne basladımııı
bugun dikişlerimi aldırmaya gıdıcem ınanın gözumu zor acıyodum 1 haftaır kuzuma gecmesın dıye maskeyle dolasıyorum yanında sureklı el yıka ona dokunmadan once flan...
kkızım 3.200 50 cm dogdu teyseleri... ha bıde allamm sormayın kızımın hafıf sarılıgı vardı bı gece panıkledık hastaneye goturduk allahımmmmmm ıcım parcalandıı kan almaya calıstılarrr test ııcın ellerı kolları morardı kıl gıbı damarlar mahfettılerama cok dayanıklı cıktı kızım benım benım yanagımı yalaya yalaya sustu :)) kuzumuu sarılıkta bısı cıkmadı tekrar gelın 10. gun dedıler bızde şu serumlu suyu verıyoruz ve gunes bnyou yaptırıyorz 15 dk. ıyııyıyıs kuzumun maşallahı var 2-2.5 saat uyuyoruz sora kalkıp emişiyoruz alt temısleyıp bıraz oynasıp yıne uyuyoruz :)
yıne uzun uzun anlatırım sıze merak etmeyın dıye yazim dedim şimdi dınlenıcem bıraz :)
evet yaaa, geçen ay birinciyi olmuştum, şimdi ikinciyi olmam lazım, aşı kartımda bugünün tarihi yazıyorteşekkür ederim :)
canikom oda UPS'le geldi Adapazar'ından, parça parça kutularda geldi, montaj bize ait, montaj için marangoz lazım, çünkü çok alengirli bir şey...
ayyyyy hadi bakalım... doğurdu mu acaba? inşallah bir an önce haber gelir :)
arkadaşlar günaydın bugün bursadan annemle babm geliyo çokmutluyum inşallah güzel hafrta geçiririz öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?