- 19 Mayıs 2009
- 1.144
- 4
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.861
ben geldim şekerler nassınız eyisiniz
slm nurcum hosgeldın canımcım kendı adıma cok sukur ıyıyım...sen nasılsın ılaydamız nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ılac kullanmadım hıcbısı yapmadım dr.soylemedım lımon yedım c vıtamını cok tukettım cnm grıp olmadım nezleydım ....son anda yırtmıstım..
slm nurcum hosgeldın canımcım kendı adıma cok sukur ıyıyım...sen nasılsın ılaydamız nasıl?
şaka yaptım kız
bende alırım bi ara
fırsat bulunca bide özelliklerine bakayım neler veriyormuş bize
öğlene kadar dersim var cnm bakmaya çalışacak artık
bazen nöbet ertesi oluyor o zamanlar bakabişlir cnm
biz bu akşam anneme gidicez bu sefer o bakacak
hım bi ara anlatırsın cnm
program falan yok indiririz artık:jeyyar:
selamlar herkese................ haftasonu giremedim çünküüü; koçişim geldi evci çıkmış bana sürpriz yapmış bulutların üzerindeydim yani dün gitti 2 gün de olsa yetti............
gönül de doğum yapmış hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş.
ben çok duramıcam kıslar çünkü ev halkı sonunda başardı bana da hastalığı bulaştırmaya nezle oldum dinlenmem lazım ne var ne yok diye bakayım dedim hapinizi öpüyorum güseller allah a emanet olun opuyorumnanaktan
tamam cicim al sende kırmızı ol kaydirigubbakcemile3
yaaaa zor olcak valla çocuk işi erkekler pek cesaret edemiyorlar bebeişlerle baş başa kalmaya kaydirigubbakcemile3
evet anlatırım da sen desene hele ne yapıcan zeynebin hareketleri görüntülerine müzik ekleyip cd yemi çekicen ben resimleri yapmıştım öyle slayt gösterisi şeklinde resimler geçiyor fon da da süpper müzik çok güzel bir hatıra oluyor opuyorumnanaktan
gözümün nuru hoş geldinnn zemuszemus
kııısss paçççooozzz hoş geldinnnnn
hadi gözün aydın kıı kociş sana süripiz yapmış heeee vaayy bayram etmişsindir
bu arada geçmiş olsun bol meyve c vitamini almalısın bende hamişken hastalanmıştım ilaç kullanmak zorunda kalmıştım :umursamaz:
hoşbulduk gülom
filiz ablam nere gitti
canım ıhlamur iç sen,bide bol bol meyve yekimse yok muu kıslar ne yapmak gerekir hamileyken nezle olunca?
tamam cicim al sende kırmızı ol kaydirigubbakcemile3
yaaaa zor olcak valla çocuk işi erkekler pek cesaret edemiyorlar bebeişlerle baş başa kalmaya kaydirigubbakcemile3
evet anlatırım da sen desene hele ne yapıcan zeynebin hareketleri görüntülerine müzik ekleyip cd yemi çekicen ben resimleri yapmıştım öyle slayt gösterisi şeklinde resimler geçiyor fon da da süpper müzik çok güzel bir hatıra oluyor opuyorumnanaktan
QUOTE]
evet cnm ya
bir ara boş olunca özelden yzarsan çok sevinirim nasıl olacağına dair
hangi programı indireyim falan
heee şu kartı ısararla ben alırım diyorsan sen bilirsin:roflol::roflol::roflol::roflol:
anam bu kk beni amma yüzsüz yaptı ha:roflol::roflol::roflol:
ütü bittiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
şimdi yerlerine yerleştireyim
kuzumda yoruldu uyudu
ütü masasını yanına aldım odaya o da bana bakıp bakıp güldü
annem napıyo demiştirkaydirigubbakcemile3
sonrada yemek işi bitti gitti inşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoş geldin canım geçmiş olsun aman dikkat et te ilaydaya geçmesin allah korusun canımben geldim şekerler nassınız eyisiniz
canım bence boll c vi taminial ve ıhlamur limonlu iç canım geçmiş olsunkimse yok muu kıslar ne yapmak gerekir hamileyken nezle olunca?
kendini fazla yorma güle güle ablacımkızlar ben aşıya oradan da alışverişe gidiyorum, sonra görüşürüz, öpüyorum hepiciğinizi, bebişlerinizi deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım sanada az kaldı nasıl heycan var dimi allah bi avazda kurtarsınılac kullanmadım hıcbısı yapmadım dr.soylemedım lımon yedım c vıtamını cok tukettım cnm grıp olmadım nezleydım ....son anda yırtmıstım..
kız sen nerdesin çok ihmal ettin bizi cezalısın canımnilsu ben
kızlar arkadaşlaık teklifi gönderdim size biliyosunuz sistemdeki hatadan dolayı nickim yok olmuş ve giremiyodum kk'ya
tekrar yeni adres alıp aranıza katıldım çok şükür,teklifi kabul ederseniz mutlu olurum janlarım
hoş geldin arifercim şülkür ben iyim annemler gelecek çok mutluyum sen nasılsın canım?herkese merhaba nasılsınız kızlar
sabah teker teker cevapladım yazıları sonra net gitti sinir oldum işlerde yoğunlaşınca kaldım bu saate
burcumm maşallah canımm oğluşun çok tatlı allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahhh doğumun zor olmuş üzüldümm sütün içinde stres yapma canım gelicek inşallahh benim arkadaşda doğum yaptı sütü yoktu soğan ve helva tavsiye ettiler çok iyi geldi maşallah şimdi çok iyi bi dene istersen belki sanada faydalı olur kendine çok dikkat et
halecim canım benimmm allah analaı babalı büyütsün canım iyi olmana sevindim
bebişine ve sana çok geçmiş olsunnn biran önce iyileşmeniz dileğiyle kendine dikkat et
gönülcüm canım benimmm sonunda sende kucakladın yavrunu allah analı babalı büyütsün canım
rabbim evlatlarınızı size bağışlasınnn inşallahhh
ablacım odanız gelmiş güle güle kullanın
gülçinim inşallah tamamen geçmiştir cerenin enfeksiyon sorunu
nurcum sanada çok geçmiş olsunnn
kızlar merhaba nasılsınız taze annemizden haberler varmı
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm... aşımı oldum, alışverişimi yaptım ve geldim, geldiğimden beri ikinci posta makine ve yemek işiyle uğraşıyorum, ancak oturabildim :) yok çok fazla harcamamaya çalıştım ama gel gör ki temizlik malzemelerinin fiyatı uçuyor ya, bu millet deterjan meterjan alamayacak mı ya?dikkat et kendine ablam fazla yorulmaaaaaaaaaa
çokta para harcamaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canııııııııııııımmmmmmmm :)ben geldim şekerler nassınız eyisiniz
teşekkürler hayatım, sen de hoşgeldin :)nilsu ben
jnm odanız hayırlı uğurlu olsun inşallah
kolay gelsin canım :) ayyy hiç bitmiyor işler di mi, offffffff... kadın olmak ne kadar zorkızlar çok ütüm var onalrı yapayım
akşama yemek yapayım erken biterse uğrarım yine
malum akşama anneme gidicem
ayyyyy çok geçmiş olsun canım ya, nerede kaptın sen şifayı? maske iyi fikir canım :)hoşbuldum canım
ben çok feci gribim
kuzum iyi allaha şükür geçmesin ona diye maskeyle geziyorum
geldim canım buradayım, aşımı oldum, alışverişimi yaptım, ev işlerimin bir kısmını hallettim ve oturdum :)hoşbulduk gülom
filiz ablam nere gitti
slm kızlar bende yazamadım sabahtan beri .tşk ederim kızlar...
ablacım odanız gelmiş hadi gözünüz aydın umarım kısa zmanda montajıda yapılır bizimkide sakaryadan anırım geldi gerçi biz buradan bir bayisinden aldık ama nette begendigimiz bir modeldi montajıda burada satın aldıgımız kişiler yaptı yoksa eve kutu olarak geldi .. ben resmini çekecektim daha ay nasılda unutkan oldum ben yaa..