- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.661
burcucum canim bitanem dogum yapmissin oglumun adasi gelmis cok sükür rabime cok sevindim allaha anali babali büyütsün yavrunuzu darisi bana insallah sen dogum yapinca banada bir heycan geldi yani sira bende allah sag saglim kucagima almayi nasip etsin ...
gercekden cok sevindim burcunun tlf nr olan varsa bana bir zahmet versin tsk .....
canım allah senide bir avazda kurtarsınburcucum canim bitanem dogum yapmissin oglumun adasi gelmis cok sükür rabime cok sevindim allaha anali babali büyütsün yavrunuzu darisi bana insallah sen dogum yapinca banada bir heycan geldi yani sira bende allah sag saglim kucagima almayi nasip etsin ...
Gercekden cok sevindim burcunun tlf nr olan varsa bana bir zahmet versin tsk .....
ben geldim yeğenim çok kötü olmuş ya gece acile gitmişler ateşi çıkmış serum falan yemiş her yerini delmişler cart cuart batırmışler iğneleri yavrumaklava: Gözlerim doldu öyle görünce ağlayasım geldi neyse şimdi biraz düzeldi..........
Gülçinnnnnnnnnn beni mi aradı gözlerin şekerim keşke olsaydım da atışsaydık stres falan kalmazdı bak sen de alıştın bana göslerin beni arıyo demüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae
filiz ablacım ben herşeyini yıkamayı düşünüyorum bebişimin nolcak ki?bu arada salak kaynanam lafına koptum senden hiç beklemiyordum da kaydirigubbakcemile3
ben de çıktım biras dolaştım bugün baya iyi geldi tavsiye ederimm içiniz sıkılınca yapabilirseniz işe yarıyo yane:)
valla beni de çok güldürdüler, keşke sen de burada olsaydın :)ay kızlar çok yaşayın emin nasıl güldürdünüz beni anlatamam
yanımdakiler bile dönüp şöyle bi baktı deli dicekler bana ya
iyi akşamlar canikom, yarın görüşürüz :)kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
darısı başına canım, liste başı sen oldun :) var mı ağrın sancın? ben de telefonu yok canım, zaten yakında gelir aramıza, o fazla ayrı kalamaz bizden, Meriç'den fırsat buldukça gelir :)burcucum canim bitanem dogum yapmissin oglumun adasi gelmis cok sükür rabime cok sevindim allaha anali babali büyütsün yavrunuzu darisi bana insallah sen dogum yapinca banada bir heycan geldi yani sira bende allah sag saglim kucagima almayi nasip etsin ...
gercekden cok sevindim burcunun tlf nr olan varsa bana bir zahmet versin tsk .....
çok geçmiş olsun canımben geldim yeğenim çok kötü olmuş ya gece acile gitmişler ateşi çıkmış serum falan yemiş her yerini delmişler cart cuart batırmışler iğneleri yavrumaklava: gözlerim doldu öyle görünce ağlayasım geldi neyse şimdi biraz düzeldi..........
filiz ablacım ben herşeyini yıkamayı düşünüyorum bebişimin nolcak ki?bu arada salak kaynanam lafına koptum senden hiç beklemiyordum da kaydirigubbakcemile3
ben de çıktım biras dolaştım bugün baya iyi geldi tavsiye ederimm içiniz sıkılınca yapabilirseniz işe yarıyo yane:)
:roflol: :roflol: :roflol: sen de az değilsin hani :roflol: :roflol: :roflol:eeeeeeee kimse kalmadı ya of kaçırdım bugün sizi hele gülçinim tam formundaymış ya üzüldüm şimdi :1closedeyes: neyse yarın görüşürüz artıkın saten aşk-ı memnu var gerçi izlemek istemiyorum oğluşumu n terbiyesi bozulmasın diye ama duramıyorum gene de koçiş de terbiyesiz şeyleri izleme ben yokken diye tembihledi ama neyse çaktırmadan izleyince bişe olmuyo kaydirigubbakcemile3
gülçin bebeemmm çıkar ayak döktürmüşün geneee çatlattın nen bennniiii :roflol: kanatlana kanatlana eve gitcem şimdi tutamıcak kimse beniii hihoyyyt
canlarım ben kaçıorum hepinizi çok seviorum çokta öpüorummm Şeniz
eee akşam vakti gidiyorlarsa bir yere yemeğe gidiyorlardır, ne bileyim?
aaa tatlı niyetine bir şey götüren var mı yok mu onu bilemem kaydirigubbakcemile3
ay sen mi utanıyorsun? inanmam :roflol:
her derde deva bir ilaçsın, hamişler de kullanır anneler de, hamiş adayları da :)
bu akşam tam formundasın yani, öldürdün beniiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:
ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz opuyorumnanaktan hihoyyyt
hadi güle güle canım, iyi eğlenceler alış ve verişte kaydirigubbakcemile3
ay kızlar çok yaşayın emin nasıl güldürdünüz beni anlatamam
yanımdakiler bile dönüp şöyle bi baktı deli dicekler bana ya
Kızlarrr hamıleyımmmmmmmm allah sızede nasıp etsınnnn
burcucum canim bitanem dogum yapmissin oglumun adasi gelmis cok sükür rabime cok sevindim allaha anali babali büyütsün yavrunuzu darisi bana insallah sen dogum yapinca banada bir heycan geldi yani sira bende allah sag saglim kucagima almayi nasip etsin ...
KUMSAL İYİM CANIM GEÇ OLDU AMA SEN NASILSIN CANIM
KAYRA ÖMÜRE MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN PAŞANI CANIM
NUR POZLAR YİNE SÜPER YALNIZ İLAYDANININ CANIM
KIZLAR NASILSINIZ ŞenizŞenizŞeniz
ben geldim yeğenim çok kötü olmuş ya gece acile gitmişler ateşi çıkmış serum falan yemiş her yerini delmişler cart cuart batırmışler iğneleri yavrumaklava: gözlerim doldu öyle görünce ağlayasım geldi neyse şimdi biraz düzeldi..........
gülçinnnnnnnnnn beni mi aradı gözlerin şekerim keşke olsaydım da atışsaydık stres falan kalmazdı bak sen de alıştın bana göslerin beni arıyo demüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae
eeeeeeee kimse kalmadı ya of kaçırdım bugün sizi hele gülçinim tam formundaymış ya üzüldüm şimdi :1closedeyes: neyse yarın görüşürüz artıkın saten aşk-ı memnu var gerçi izlemek istemiyorum oğluşumu n terbiyesi bozulmasın diye ama duramıyorum gene de koçiş de terbiyesiz şeyleri izleme ben yokken diye tembihledi ama neyse çaktırmadan izleyince bişe olmuyo kaydirigubbakcemile3
kıslar düğün fotosu ekledin bi tane albüme bakabilirsiniz diğer resim kaybolmuş ama artık napalım bu kadar oluyo:)
canım darısı senin başına sırada sen varsın inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcazburcucum canim bitanem dogum yapmissin oglumun adasi gelmis cok sükür rabime cok sevindim allaha anali babali büyütsün yavrunuzu darisi bana insallah sen dogum yapinca banada bir heycan geldi yani sira bende allah sag saglim kucagima almayi nasip etsin ...
bende iyiyim canım sağolllKUMSAL İYİM CANIM GEÇ OLDU AMA SEN NASILSIN CANIM
KAYRA ÖMÜRE MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN PAŞANI CANIM
NUR POZLAR YİNE SÜPER YALNIZ İLAYDANININ CANIM
KIZLAR NASILSINIZ ŞenizŞenizŞeniz
çok geçmiş olsun allah şifa versin canımmmben geldim yeğenim çok kötü olmuş ya gece acile gitmişler ateşi çıkmış serum falan yemiş her yerini delmişler cart cuart batırmışler iğneleri yavrumaklava: gözlerim doldu öyle görünce ağlayasım geldi neyse şimdi biraz düzeldi..........
gülçinnnnnnnnnn beni mi aradı gözlerin şekerim keşke olsaydım da atışsaydık stres falan kalmazdı bak sen de alıştın bana göslerin beni arıyo demüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae
keşke çok şey kaçırmısım ama okumak bile yetti bidaki sefere inşalalhvalla beni de çok güldürdüler, keşke sen de burada olsaydın :)
iyi akşamlar canikom, yarın görüşürüz :)
darısı başına canım, liste başı sen oldun :) var mı ağrın sancın? ben de telefonu yok canım, zaten yakında gelir aramıza, o fazla ayrı kalamaz bizden, Meriç'den fırsat buldukça gelir :)
çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm... ne olmuş peki? grip falan mı? tekrar geçmiş olsun canım
ben de öyle yaptım, A'dan Z'ye nesi varsa yıkadım... valla sabrımın sınırı zorlanınca ne söylediğimi bilmem, tepem attı mı herşeyi yaparım canikom, böyle sakin durduğuma bakma... yavaş atın tekmesi pek olur derler ya, benimki de aynen öyle işte canım :) ama bazen aptal aptal batıl inançları beni deli ediyor, büyüğüm diye ses çıkarmıyorum ama tepem kötü atıyor bazen
:roflol: :roflol: :roflol: sen de az değilsin hani :roflol: :roflol: :roflol:
kızlaaarr ben geldimmm alış ve veriştenn kaydirigubbakcemile3
vala bu akşam o kadar çoooook alış yaptıkki kocişe kaç kere vercem bilmem kaydirigubbakcemile3 :kedi:
eee sizler neler yaptınız bakem ben yokkene CADIARZU
oooyy kurbn olduğum gül sen yavru kuşum gül
gülmek sana yakışıyor gülmek sana yakışıyor kaydirigubbakcemile2
GÜnaydın canlarım hayırlı cumalar.
günaydın fatoşcum nasılsın canım sanada hayırlı cumalar
iyim canım benim çok sağol sen nasılsın ?
bende iyiyim fatoşcum geldik yine iş başına
neyseki haftanın son günühihoyyyt
canım benimmm hep birliklte gülelim inşallahhh
rabbim hiç birimizin yüzünden gülücüklerii eksik etmesinnn:Saruboceqpuyorumnanaktan
GÜnaydın canlarım hayırlı cumalar.
günaydın kızlar
nasılsınız hepinize hayırlı cumalarrrr
bende iyiyim fatoşcum geldik yine iş başına
neyseki haftanın son günühihoyyyt
sağol canım benimmmmBİLİRİM CANIM ÇALIŞMA HAYATINI VE HAFTA SONUNUN NASIL BEKLENDİĞİNİ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIMzemuszemus
günaydınn canım nasılsın sanada hayırlı cumalar bal böcüğümmCanlarııııııııııımmmmmmmm cancanlarıııııımmmmmmm
haftanın son iş gününden hepinize merhabaaaaaaaa
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn birtanemmmmmmm :Saruboceq:
Günaydın fatoş bu sabah erkencisin şaşttıımmmm :1shok:
Günaydııın arifeeemmm
sanada hayırlı cumalar canımcım
eveeeeeeeeettttttttttt son iş günü hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?