kızlaaarr ben geldimmm alış ve veriştenn kaydirigubbakcemile3
vala bu akşam o kadar çoooook alış yaptıkki kocişe kaç kere vercem bilmem kaydirigubbakcemile3 :kedi:
eee sizler neler yaptınız bakem ben yokkene CADIARZU
gülçin bebeemmm çıkar ayak döktürmüşün geneee çatlattın nen bennniiii :roflol: kanatlana kanatlana eve gitcem şimdi tutamıcak kimse beniii hihoyyyt
canlarım ben kaçıorum hepinizi çok seviorum çokta öpüorummm Şeniz
ne diyon sen bebeeeeeeeeeeemmmm koparttım demeeeekk sırnaşık şey
kıııss aman haa dikkat et yollarda kuzuum kanatlandığın vakit birinin pençesine takılmayasın bir akbaba sen gibi güvercini kapar anacım dikkatli ol bebeeeeeeemmmm sositososito
eee akşam vakti gidiyorlarsa bir yere yemeğe gidiyorlardır, ne bileyim?
aaa tatlı niyetine bir şey götüren var mı yok mu onu bilemem kaydirigubbakcemile3
ay sen mi utanıyorsun? inanmam :roflol:
her derde deva bir ilaçsın, hamişler de kullanır anneler de, hamiş adayları da :)
akşam vakti gidilen her yer yemeklemi olur canımmm
neler olur neler akşam vaktii lülülülülülü
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu akşam tam formundasın yani, öldürdün beniiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:
ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz opuyorumnanaktan hihoyyyt
hadi güle güle canım, iyi eğlenceler alış ve verişte kaydirigubbakcemile3
aman ablaaam ölme seeeeen ben formdan düşmeye razıyım
lmaz:
iyi eğlendim iyi alış ve verişte gerçi daha veriş kısmına geçmedik ama orda daha çok eğleneceğim kesin :kedi: kaydirigubbakcemile3
ay kızlar çok yaşayın emin nasıl güldürdünüz beni anlatamam
yanımdakiler bile dönüp şöyle bi baktı deli dicekler bana ya
oooyy kurbn olduğum gül sen yavru kuşum gül
gülmek sana yakışıyor gülmek sana yakışıyor kaydirigubbakcemile2
Kızlarrr hamıleyımmmmmmmm allah sızede nasıp etsınnnn
gözün aydın allah tamamnına erdirsin kaydirigubbakcemile5
burcucum canim bitanem dogum yapmissin oglumun adasi gelmis cok sükür rabime cok sevindim allaha anali babali büyütsün yavrunuzu darisi bana insallah sen dogum yapinca banada bir heycan geldi yani sira bende allah sag saglim kucagima almayi nasip etsin ...
gercekden cok sevindim burcunun tlf nr olan varsa bana bir zahmet versin tsk .....
gönülcüm sıra sende artık son hazırlıklarıda yap ve bekle paşanı :hulya:
KUMSAL İYİM CANIM GEÇ OLDU AMA SEN NASILSIN CANIM
KAYRA ÖMÜRE MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN PAŞANI CANIM
NUR POZLAR YİNE SÜPER YALNIZ İLAYDANININ CANIM
KIZLAR NASILSINIZ ŞenizŞenizŞeniz
kız fatoş muhabbet bitiyor 5 saat geçiyor sende ancak cevap yazıyon hee sen nerdesin hangi şehir hangi ülkedesin yavrucum ya yoksa kutuplarda ekvatorda falanmı yaşıyorsun burdaki yazışmalar uydudan geç ulaşıyor sanırım sana kaydirigubbakcemile3
ben geldim yeğenim çok kötü olmuş ya gece acile gitmişler ateşi çıkmış serum falan yemiş her yerini delmişler cart cuart batırmışler iğneleri yavruma
klava: gözlerim doldu öyle görünce ağlayasım geldi
neyse şimdi biraz düzeldi..........
gülçinnnnnnnnnn beni mi aradı gözlerin şekerim keşke olsaydım da atışsaydık stres falan kalmazdı bak sen de alıştın bana göslerin beni arıyo demüüüüüüüüüüü laelaelaelaelae
filiz ablacım ben herşeyini yıkamayı düşünüyorum bebişimin nolcak ki?bu arada salak kaynanam lafına koptum senden hiç beklemiyordum da kaydirigubbakcemile3
ben de çıktım biras dolaştım bugün baya iyi geldi tavsiye ederimm içiniz sıkılınca yapabilirseniz işe yarıyo yane:)
aaaaaa baaak sen kim gelmişşşşşş kaydirigubbakcemile3
yiğenine çok geçmiş olsun cicim allah şifa versin üzülme boşuna bizde küçükke ne hastalıklar geçirdik büyüyünce geçiyor unutuluyor herşey bazen tbii hasarda kalabiliyor bendeki gibi kaydirigubbakcemile3
heeee gözleerim seni aradı deli gibim :bbo:
ama niye bir sor :uhm:
sataşmak için kavga etmek için bunca insan arasında seni kestirdim gözüme bir sana kıydım yani kuzularıma kıyamadım :roflol:
filiz ablamın sessiz olduğuna sakin durduğuna bakma onun damarına basarsan beni mumla ararsın o kadar diyorum ben sana a.s
aaayy haspam hamiş kalmış sokağa çıkmış iyi gelmişte tavsiyede bulunuyor birde
uuuyyyy büyümüşte kendini fasulyeden sayarmışşşş fadikk kaydirigubbakcemile3
eeeeeeee kimse kalmadı ya of kaçırdım bugün sizi hele gülçinim tam formundaymış ya üzüldüm şimdi :1closedeyes: neyse yarın görüşürüz artıkın saten aşk-ı memnu var gerçi izlemek istemiyorum oğluşumu n terbiyesi bozulmasın diye ama duramıyorum gene de koçiş de terbiyesiz şeyleri izleme ben yokken diye tembihledi ama neyse çaktırmadan izleyince bişe olmuyo kaydirigubbakcemile3
kkıızzz paaaççooozzzz sen gez gez sokakta sonra kaçırdım diye laf et ağzını burnunu yortarım senin hee ya adam gibi takıl burda yada defol git gözüm görmesin söylenme :mymeka:
kıslar düğün fotosu ekledin bi tane albüme bakabilirsiniz diğer resim kaybolmuş ama artık napalım bu kadar oluyo:)
vaaay paçozum fadiğim sonunda becermiş düğün fotosunu koymayı ben bir bakem