- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.521
heee şımarığım nolmuş
bir evin bir kızı oluncana böyle oluyor şekerim sırnaşık şey :dilcikar:
günaydın fatoşşş
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
darısı başınıza :Saruboceq:
sorma o zaman paaçççoozzz :mymeka:
hilalcim daha başlamadım ama çalışmayı düşünüyorum
bugün aranıza daha az katılacam arkadışım gelecek sevgilisiyle berabr
eyvaaah parmağında oynatıyor demek ki :) Allah yardımcın olsun canım :)yok canım gazımız yok inadımız var.sürekli benimle konuşun istiyor.kucağı sevmiyor beşik sallamaktan parmaklarım koptu.aguluyor gülüyor.emzirirken savaşıyoruz resmen..
içimize geri soksakta doyamayız inan.her gece saatlerce izliyorum ama yetmiyor.
valla önümde 5 kişi var güzelim, sonunda 6. sıraya kadar geldim valla :) oyyy darısı başımıza inşallah :)ablam sıra sende galiba.şaka gibi ya.daha düne kadar neler konuşuyorduk.şimdi sıpamın 2.ayı bitecek.
KUMSALCIM dualarım seninle her zaman.rabbim tez zamanda senide bulutların üstüne çıkarsın inşallah....
valla eğer mümkün olursa ben Şubat'ta işe dönmek istiyorum, yoksa sürünmekten beter olacağız bir kaç ay sonraçalışıyormusun sen ceren?bızdık kaç aylık oldu?ben 6 ay ayrıldım.sürünüyoruz resmen ama napayım...biliyorsun ben çok ağır şeyler yaşadım daha o psikolojiden kurtulamadım.ömür ömrüm oldu gözünün içine bakıyorum manyaklaştım resmen.ağlamaına bile izin vermiyorum...
çok da fazla ihmal etme ama bizi :)hilalcim daha başlamadım ama çalışmayı düşünüyorum
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... Bu sabah Burcu'nun haberini okuyunca çok ama çok duygulandım, gözyaşlarım aktı akacak, boğazım düğümlendi resmen... Ne günler geçirdik ya, kimi acı kimi tatlı ve şimdi mutlu son... Allaha binlerce kere şükür, Rabbim Miraç'ımızı korusun, analı babalı büyütsün, çok sağlıklı, çok başarılı, şansı, bahtı açık, anasına babasına, vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun ve hiçbirimizin yavrularını kötülerle karşılaştırmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Çok duygulandım senağlama
neyse partiye geçelim... haydi kızlar halaya
sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
he valla ben kazandım ama nesine olduğuna karar veremedik, tamam gazozuna olsun, ilk karşılaştığımızda bana bir gazoz ısmarlarsın kaydirigubbakcemile3
ayyyyy güzelim beniiiiiimmmm... keşke nete baksaymışım, o saatte ayaktaydım ben, aklımdan da geçti nasıldır acaba diye :)
canım benim :)
evet 0 km bir hayat başladı bugün :)
ayyy benim de aklıma geldi o günler ya... nasıl bir heyecan yapmıştık, sonrasında keseydi, kalp atışıydı, cinsiyetiydi, testleriydi derken bugün annesin kucağında Miraç bey çok şükür :)
heyoooooooooooo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
çok şükür, çok şürkür Rabbime
eveeeet bu şımarıklığın nerden geldiği anlaşıldı şimdi bir evin bir kızı olanlar böyle oluyor demek ki CADIARZU kaydirigubbakcemile3
sana mı sorduk delüüüüü? kızıım kpss mağdurları hem çalışır hem sorarlar birbirlerine hem gaza gelmek hem de rahatlamak için değişik bi psikoloji
çalışıyormusun sen ceren?bızdık kaç aylık oldu?ben 6 ay ayrıldım.sürünüyoruz resmen ama napayım...biliyorsun ben çok ağır şeyler yaşadım daha o psikolojiden kurtulamadım.ömür ömrüm oldu gözünün içine bakıyorum manyaklaştım resmen.ağlamaına bile izin vermiyorum...
hilalcim daha başlamadım ama çalışmayı düşünüyorum
burcu ne zaman çıkar hastaneden ? 24 saat tutuyorlarmış diye duymuştum normal doğumda CADIARZU
Merhaba bayanlar, ben aranıza yeni katılanlardanım. Şu an ben de 8 haftalık (Yani henüz doktorumun ağzından duymadım kesin ama) hamileyim. (Şu internet üzerindeki hesaplayıcılara göre) Bu haftasonu doktor kontrolümüz var, hayırlısıyla ilk defa kalp atışlarını duyacağız! Çoooooooooook heyecanlıyım, içimdeki meleğin ilk sesi olacak bu! İnsan çok garip hissediyor gerçekten, henüz hiçbişeye benzetemiyor, konduramıyorsun, sıfat veremiyorsun..Çok ilginç ama bir o kadar da güzel bir duygu. Mide bulantılarım oluyor ama kusma yok çok şükür. Sırt-Bel ağrıları vazgeçilmezim oldu..Akşam yürüyüşlerine başladık, açık hava biraz iyi geliyor bulantıya..
haklısın ceren yeni bir hayat var kollarımda ve o benim
kızlar ben çıkıyorum ya yeğenim gece çok hasta olmuş acile falan gitmişler ablama inicem fırsat bulursam gelirim yine öptüm hepinizi..........
yarın sabaha çıkar canımmburcu ne zaman çıkar hastaneden ? 24 saat tutuyorlarmış diye duymuştum normal doğumda CADIARZU
kızlar ben çıkıyorum ya yeğenim gece çok hasta olmuş acile falan gitmişler ablama inicem fırsat bulursam gelirim yine öptüm hepinizi..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?