Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... Bu sabah Burcu'nun haberini okuyunca çok ama çok duygulandım, gözyaşlarım aktı akacak, boğazım düğümlendi resmen... Ne günler geçirdik ya, kimi acı kimi tatlı ve şimdi mutlu son... Allaha binlerce kere şükür, Rabbim Miraç'ımızı korusun, analı babalı büyütsün, çok sağlıklı, çok başarılı, şansı, bahtı açık, anasına babasına, vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun ve hiçbirimizin yavrularını kötülerle karşılaştırmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Çok duygulandım senağlama
neyse partiye geçelim... haydi kızlar halaya
sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
he valla ben kazandım ama nesine olduğuna karar veremedik, tamam gazozuna olsun, ilk karşılaştığımızda bana bir gazoz ısmarlarsın kaydirigubbakcemile3
aman aman yırttım o işten kaydirigubbakcemile3
ayyyyy güzelim beniiiiiimmmm... keşke nete baksaymışım, o saatte ayaktaydım ben, aklımdan da geçti nasıldır acaba diye :)
canım benim :)
evet 0 km bir hayat başladı bugün :)
canım benim hem senin hem de Neşe için bu bayramı da yapacağız, çoktaaan hakettiniz canım, inşallah bu süreci hep beraber adım adım yaşayacağız güzelim :) darısı senin ve Neşenin başına :)
ayyy benim de aklıma geldi o günler ya... nasıl bir heyecan yapmıştık, sonrasında keseydi, kalp atışıydı, cinsiyetiydi, testleriydi derken bugün annesin kucağında Miraç bey çok şükür :)
heyoooooooooooo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
çok şükür, çok şürkür Rabbime
günaydın canımcım :)
amiiiiinnnnnn
nasılsın güzelim? darısı senin ve Arife'nin başına inşallah :) yakında sizler de yaşayacaksınız inşallah bugünleri, dualarım her zaman sizlerle :)