- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.281
yok canım etmiyommhayırlısı olsun canım hiç kafanı o konuyla meşgul etme sakın......... Şeniz
evet çok tatlısınngaliba ya ama çok fena zaıyo bu hormonlar bazen
bu arada beni gördüyseniz foto ları silebilir miyim kıslar?
hayyy ben nu netinnnn kötükedihüso
kızlar aradım burcuyuu pembe pembe akıntısı oluyomuş ve ara arada ağrısı bugun rapor için doktora gidicekti zaten gitmişken muayenede olcak..çantasınıda arabaya atıo nolur nolmaz diye oğlumuz heran gelebilri yani teyzeleri...
hade leyn yerim senin kuşağını yeşille sarıyı alır bir birine katar bok rengine çeviririm sonra o kuşağıda alır boynuna dolarım ona göre sendenmi korkçam nen ben gelsene hadi gelsene Çok üzgünüm çoook
evet canım düğün resmimiz begendinmi yavru kuşum?
ne kadar genç güzel zarif vede zayıfım ööööö ağlamak istiyorum yaaaaa mafoldumben
canım nst ye bağlar bence sancılara bakar sıklığına ve şiddetine ama yatıracağını sanmıyorum geri yollar gibi geliyor bana
günaydin ablacımmmm Şeniz
sende gel sende sendeeeee :teytey:
ayyy ablacım yaaa ne güzel uğraşılarınız var vallahiii Allah iyi gunlerde kullanmayı nasip etsin inşallaaahhh :Saruboceq:
aradım ablacımm girememiş nete kocası evdeymiş duş almış uyuyomuşş uyandırdımm kaydirigubbakcemile3 kalk kız oğlan gelcek bu ne tembellikk hazırlık yap dedimm kaydirigubbakcemile3 zaten doktora gitceklermişşş
yok canım etmiyomm
evet çok tatlısınn
hadi bakalım hayırlısı inşallah kolay bi doğumla kavuşur bebişine
bizi habersiz bırakma özgecimmm
ne mutlu bize o zaman sositososito
inşallah hayatım zamanında gelir, bakalım zamanı gelince göreceğiz :) eveeet Ceren hanım bütün sevimliliğini ve güzelliğini sergileyecek annesi yerimseniben
evet aynen öyle, sabırla bekliyorum zaten opuyorumnanaktan
kesinlikle haklısın, tüm desteğimizle herkesin yanındayız :lepi:
canım beniiiiiiim inşallah dediğin gibi olurum a.s
kadına yaptırırım, zaten zavallım o benden daha hevesli sağolsun :)
yok dediğin gibi beklemeyeceğim, ihtiyacım olanları yanıma alırım, eksikleri de İstanbul'da tamamlarım nasılsa, beklemeyi düşünmüyorum hiç
sen de benim canımsın birtanem :) hele yakından tanıdıktan sonra daha da çok sevdim gel bir kocamaaaaaaaaaaan sarılayım sana :1hug: :1hug: :1hug: Şeniz
ayyy çok tatlı ya Şeniz
sen yine genç, güzel, zarif ve de zayıflayacak bir annesin canım :)evet canım düğün resmimiz begendinmi yavru kuşum?
ne kadar genç güzel zarif vede zayıfım ööööö ağlamak istiyorum yaaaaa mafoldumben
hoşgeldin canım, valla aynı dertten ben de muzdaribim güzelim, uykusuzluk olacak napalım, sabredeceğiz, bundan kaçış yok maalesefmerhabalar ben geldım nasılsınız arkadaslar uyku denılen bısey kalmadı artık sabaha karsı uykusuzluktan dalıverıyorum yoksa agrılardan uyuyamıyorum....rahım ıcını sıkıyorum ya cok entresan ya cok rahatsız oluyorum...sankı genlesıyor gıbı...dr...soruyorum bısey demıyoo...ben bu dr.doverımklava:
efttt canımmm ben sabah 8,5 akşam 6 burdayım sen farklı saatlerde gelion keçiiii :mymeka:günaydın canım naber seninle pek denk gelemedik bu ara.............
güleyim diye geldim yanınza saten canım benim Şeniz
tamam ablacım ben sizi habersiz bırakmamm buyrunnnnnnnnnaaaaa hadi bakalım, hayırlısı olsun... sen arada bir ara, bizi de bilgilendir o zaman... Allah bir avazda kurtarsın inşallah, canım yaa
anladımm canım bakim beklices görcesss delikafaduldenevet canım düğün resmimiz begendinmi yavru kuşum?
canım nst ye bağlar bence sancılara bakar sıklığına ve şiddetine ama yatıracağını sanmıyorum geri yollar gibi geliyor bana
inşallah canımm ben aldığım haberleri anında iletirim size gece yatarken bile msj atıorum burcuya iyisin demi gelen giden yok deyiii kaydirigubbakcemile3hadi bakalım hayırlısı inşallah kolay bi doğumla kavuşur bebişine
bizi habersiz bırakma özgecimmm
kızlar bugunde kırmızı akıntım var ağrılarımda var ama düzensiz
doktoru arıyorum telini açmıyo sinir oldum
sabahdan acayip bi uyku bastı uyumasam bayılcaktım o derece
haber vereyim dedim şimdi çıkıyorum yine herhangi bi durumda bi şekilde haber verrrim yinee
:roflol: :roflol: :roflol:en iyisi güzelim oluruna bırak herşeyi demesi kolay tabii ama yapmak lazım işte:)
sağol canım ama düğün fotomu da ekliyim bakalım gülçine satşçak malzamem olsun:) kaydirigubbakcemile3
aaaa kimler gelmiiiiiiişşşşşşşş... bizi habersiz bırakma sakın, çok merak ettik sabahtan berikızlar bugunde kırmızı akıntım var ağrılarımda var ama düzensiz
haber vereyim dedim şimdi çıkıyorum yine herhangi bi durumda bi şekilde haber verrrim yinee
tamam canım, dönüşte gel :)kıslarrr hepinize çok güzel bir gün dilemek için uğradım canlarım bankaya gitcem işim var maşallah topiğimiz eski günler,ine döndü yaz bitti mesai başladı neyse dönüşte görüşürüz kısmetse
ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktanSENİ SEVOOORRRUMMMM opuyorumnanaktan Şeniz
kızlar bugunde kırmızı akıntım var ağrılarımda var ama düzensiz
hoşgeldin canım, valla aynı dertten ben de muzdaribim güzelim, uykusuzluk olacak napalım, sabredeceğiz, bundan kaçış yok maalesef
kıslarrr hepinize çok güzel bir gün dilemek için uğradım canlarım bankaya gitcem işim var maşallah topiğimiz eski günler,ine döndü yaz bitti mesai başladı neyse dönüşte görüşürüz kısmetse
efttt canımmm ben sabah 8,5 akşam 6 burdayım sen farklı saatlerde gelion keçiiii :mymeka:
tamam ablacım ben sizi habersiz bırakmamm buyrunnnnnnnnn
anladımm canım bakim beklices görcesss delikafadulden
evtt canım yaaa çok güsel çıkmışınısss çok beğendimmmzemuszemus öle deme ama kuzummm şimdi çocuklu bi annesin olcak o kadar kilo hiç takma kafana boşveeee sositososito
gülçintoşşşş nasıl tanıştınıs kıss anlatsana bayılırım pempe dizi aşk hikayeleri dinleyeme opuyorumnanaktan
inşallah canımm ben aldığım haberleri anında iletirim size gece yatarken bile msj atıorum burcuya iyisin demi gelen giden yok deyiii kaydirigubbakcemile3
kısssss gülçinnnnnnnnn sen koyarsın da ben koyamam mı kıs düğün fotlarımıonları da ekliyip öyle silicem sana inat lülülülülülü
böğğğğğğğğ iğğğrenççççççç!kızım ben dövüş konusunda kendime güveniyorum mide bulanrıma konusunda değil kaydirigubbakcemile3
inşallah doğumdan sonra biraz toparlanınca geliriz valla :)
darısı senin başına ama bir an önce evlenmen lazım kız, hadi sıva bakalım kolları :)
aaa uyuyormuymuş hala? bu kız nasıl uyuyabiliyor ya? feci bir şekilde uyku fobisi başladı bende, gece olduğu zaman kabus gibi üstüme çekiyor, ne olacak benim bu halim? uyuyanları kıskanıyorum yaaaaaa... bu arada Burcu da rahat valla, oğlan gelecek ohhh yatıyor hatun kaydirigubbakcemile3 neyse sağlıkla alsın da kucağına :) uyku depolayor uykusuz geceler için :)
sağol canım ama düğün fotomu da ekliyim bakalım gülçine satşçak malzamem olsun:) kaydirigubbakcemile3
ooyy dünürüm hadi bakalım güzel haberlerini alırız inş. canımın içiii kaydirigubbakcemile5kızlar bugunde kırmızı akıntım var ağrılarımda var ama düzensiz
kıslarrr hepinize çok güzel bir gün dilemek için uğradım canlarım bankaya gitcem işim var maşallah topiğimiz eski günler,ine döndü yaz bitti mesai başladı neyse dönüşte görüşürüz kısmetse
hadi eklede göriyim nasıl gelin olmuşsun
bakiim gelinliğin güzelmi zevkinide öğreneyim kaydirigubbakcemile3
ooyyy ablama sinir basmış kıyamam sana benn yaaaa uuuffff umarım bu gece sabaha kadar derin bir uyku çekersin ablacım yatarken senin için dua edeceğim :Saruboceq:
kııızz ben sama bir malzeme çıkarırım gör bak aklın şaşar hafıza kaybına uğrarsın :1shok:
ooyy dünürüm hadi bakalım güzel haberlerini alırız inş. canımın içiii kaydirigubbakcemile5
sanada güzel günler cicim
yedek dünürüm benim nassen iyisen inşallah
hadi hallet işleride gel yanımıza laflayalım accık yerimseniben
ooyyy ablama sinir basmış kıyamam sana benn yaaaa uuuffff umarım bu gece sabaha kadar derin bir uyku çekersin ablacım yatarken senin için dua edeceğim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?