- 13 Kasım 2008
- 6.639
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.241
günaydın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın?adetim gelmedi demiştin geldi mi?
bende iyiyim canım sağoll hayır hala adet olmadım güzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın?adetim gelmedi demiştin geldi mi?
canım benim, sen kararlı olduğun sürece anne olmaman için hiçbir sebep yok :)
günaydın canım :)
hiç darılmak gücenmek yok Hilal'ciğim, tabii ki sizlerin de yeri ayrı ama Gülçin ve bir kaç kişi daha var ki onların yeri ben de çok ayrı, neden diye sorarsan, sen daha aramıza katılmamıştın ve benim bundan önceki hamileliğimde ve kaybımda çok zor günler geçirdim ve o yeri bende ayrı olanlar her zaman yanımdalar ve bana destektiler, bir gün topiğe gelmesem meraktan deliye dönerlerdi, mail yağdırırlardı... yani anlayacağın zor günleri birlikte aşarak bu dostluğu kurduk :) bu arada tabii ki senin de yerin ayrı kıskanç şey naniknanik
evet ya merak ettim şimdi ama özge burda galiba onun haberi olurdu herhalde dimi?
sen de mi kocandan ayrılıyorsun canım ya benim gibi senağlama
bende iyiyim canım sağoll hayır hala adet olmadım güzelim
evet cnm doğum için memlekete gdiom eşim doğum olunca gelcek 10 gün falan kalıp döncek yne kıbrısa bn 5 ay kadar türkiyede kalıcam 4-5 ay ayrıyız yani senin eşin ne zaman geliyo doğuma kadar geleckmi
o günlerini bilmiyoruz tabii ablacım bilsek destek olurduk biz de tabii ki allah bir daha yaşatmasın inş.
biz o kadar olamayacağız demek ki hiç napalım artık yetiniriz biz de
benim doğuma gelebilir mi bilmiyorum canım eğer zamanında gelirse bebişim inş. eşimin askerliği doğumdan 15-20 gün sonra bitiyor naparız bilemiyorum ama ben 3 aylıkken falan gitmeyi düşünüyorum yüksekovaya..........
tabii ki destek olurdun, eminim :) amiiiiiiiin Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
aaaa kıskanca bak kaydirigubbakcemile3 alemsin sen de ya kaydirigubbakcemile3
bu arada bugün çok sinir var üstümde benim gene herşeye ağlayasım kızasım geliyo niye böyle oluyo ya mafoldumben
daha ne kadar kalacaksınız Yüksekova'da?
bilmiyorum ki ablacım yani eşim sözleşmeli önce kadroya geçmesi lazım o zaman en kısa zamanda kurtuluruz inş. bide ben böyle kpss çalışmaya devam edersem belki kurtarırım ailemi bakalım hayırlısı :sm_confused:
hormonlar güzelim, başka bir şey değil :)
galiba ya ama çok fena zaıyo bu hormonlar bazen
bu arada beni gördüyseniz foto ları silebilir miyim kıslar?
hayırlısı olsun canım, Allah yardımcınız olsun, çok zor
bilmiyorum ki ablacım yani eşim sözleşmeli önce kadroya geçmesi lazım o zaman en kısa zamanda kurtuluruz inş. bide ben böyle kpss çalışmaya devam edersem belki kurtarırım ailemi bakalım hayırlısı :sm_confused:
yok be canım ne stresi ianan artık hiç umursamıyorum ne hali varsa görsün dedim artık ama huzursuz ediyor melet keşke dediğin gibi ilaca gerek kalmasa
inşallah düzelmiştir canım gerçekten çok zor düzensizlik
canım benim canıııııııımmmmmmmmm Şeniz
valla ben kararlıyım da Rüzgar bey erken gelmeye kalkarsa boynumuz kıldan ince diyeceğiz, napalım :sm_confused: sonuçta erken de gelse bayramda İstanbul'da olacağız... valla çok mutlu olurum gelirseniz :) Ceren de bayağı büyümüş olur... oyyy yavru kuşum benim... evet nasip bakalım o günler bir gelsin de hayırlısıyla :)
kaydirigubbakcemile3 uğraş canım uğraş kaydirigubbakcemile3
evet hayatım geçecek, sabırla bekliyorum, hiç bu kadar sabırlı olduğumu hatırlamıyorum valla :)
canıııııııııııııım inşallah sen de harikulade bir anne olacaksın, emin ol bir gün olacaksın, sakın umudunu kaybetme :)
öyle cnm saolasın desteğin için :1hug:
inşallah ablamaslaaalmaz:her zaman umutla sabırla beklicem vazgeçmek yokk
yok canım aşık olmak değil de sevdim seni yane öyle matrak insanları severim ben sevmesem takılmam böyle:)
kıısss bebişim sağ salim doğsun yeter ki ben onun için uykusuz da kalırım zemuszemus
günaydın herkese..................
aşkolsun filiz abla gülçin gün ışığın da biz neyiz hepimizin yeri ayrı deel mi?
evet, bugün onun sabırsızlığı var bende :) inşallah hayatım, inşallah iyi bir anne olabilirim...
hiç sorma valla, gerçekten çok işim var... ütü işinin bir kısmını kadına bırakırım, bir kısmını ben yaparım artık, dediğin gibi hijyen için ütü şart... bu arada kayınvalidem bir sürü şey almış, hala getirmedi kadın, getirse onları da yıkarım, yanımda neyi götürüp neyi götürmeyeceğimi bilirim en azından...
gülçiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn uyandım cicim ooooohhhhhhh nasıl uyumuşum ya hiç kalkmadın gece mışıl mışıl bebekler gibiiiiiiiiiii laelaelaelaelae
canım benim, sen kararlı olduğun sürece anne olmaman için hiçbir sebep yok :)
günaydın canım :)
hiç darılmak gücenmek yok Hilal'ciğim, tabii ki sizlerin de yeri ayrı ama Gülçin ve bir kaç kişi daha var ki onların yeri ben de çok ayrı, neden diye sorarsan, sen daha aramıza katılmamıştın ve benim bundan önceki hamileliğimde ve kaybımda çok zor günler geçirdim ve o yeri bende ayrı olanlar her zaman yanımdalar ve bana destektiler, bir gün topiğe gelmesem meraktan deliye dönerlerdi, mail yağdırırlardı... yani anlayacağın zor günleri birlikte aşarak bu dostluğu kurduk :) bu arada tabii ki senin de yerin ayrı kıskanç şey naniknanik
aa evet canım, ben gördüm :) çok tatlısın maşallah :)