oooyy nasılda ruhumu okşuyorsun ablaam yaaa zemuszemus
teşekkür ederim ablacım evet ben bir anneyim ve kendimle gurur duyuyorum
eşimede geçenlerde söyleniyorum ne olacak benim bu halim aynaya bakmak istemiyorum diye onunda dediği tek cümle:" Dünyalar güzeli bir kız çocuk doğurdun ve buna rağmen harikasın" işte bu beni mest etti veeeeeeeee :asigim: anladınız siz onu :kedi: kaydirigubbakcemile3
evet evet özgecim evet keçi hilal keçi keçi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy teşekkür ederim özgecan
a.s.
darısı başına inşlallah canım bizlerde seni beyazlar içinde görürüz inşallah canım ellerinde çiçekler ooohhh :dance:
kıııss anlatırım analtırımda bu hilal karısı bir laf eder asabımı bozar kalkar eskişehire giderim onun hakkından gelmeye sonra cerenim ağlaaay olmaz
amka sana söz bir ara sırf senin için yazarım blok olaraktan ve hilali engellerim okuyamaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak beni tanıyanlar nasılda uyarıda bulunuyor hilal hanımmmmm ona göre kötükedihüso
bende senniii sevgiliiiiiiiimmmm kaydirigubbakcemile3
heee yapıştı canım japonla kıçıma göbeğime yapıştırdım ben yağları asıl sen kendi haline bak manyak karı ben bir şekilde veririm kiloları vermesem bile hhiiiç möhim deeel kocişimin böyle çok hoşuna gidiyo
:asigim: kaydirigubbakcemile3
paaçoooozzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3