- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.101
yemek yapmaya gdiom kızlar öpüyorıum sizi gelirim sonra kendinize ii bakın burcuu habersiz bırakma bizii :)
dua edicem bu gece senin için inş hayırlısıyla kurtulursun cnm
kolay gelsin cicim
ayy ben bu internetin şurda iki sanal doğum yapalım dedik kursağımızda kaldı beeekötükedihüso
doğurmuyom işteee :dilcikar:
heee herkes son zamanlarda öyle diyo doğurmucam işte vazgeçtim
bende sancı çekerken öyle demiştim vazgeçtyim ben doğurmuyorum demiştim :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
hayatçım canım yarın inşallah bakalım inşallah gösterir bu sefer
gülçincim canım alemsin valla.demekki harbi cadı senin kaynana o kadar nefret ettiğine göre.
alemim dimi kaydirigubbakcemile3
cadı imiş valla bende yeni tanıdım 5 sene aradan sonra :1no2:
ultrasonla mı bakıyor bilmiyorum ama vajinal ve elle olduğunu biliyorum.... kız Gülçin çatı muayenesini sen iyi bilirsin
eşime de bulaşmasın, dün yine cinnet geçiriyordu eşim onun yüzünden kötükedihüso
aman Arife dur gülüm, damarına basma kızın KK'dan kovulur valla, en hassas konusu Gülçin'in :)
tabii ya... bizim analar da olmasaydı biz olmazdık di mi ama? bir zamanlar sana söylemiştim öyle çöpsüz üzüm falan diye de, bana "deme öyle be abla" demiştin... sen demiştin galiba di mi? :uhm: karıştırdım mı yoksa?
hadi bakalım hayırlısı olsun... senin için bayram yapamayacağım sen yeni doğurdun kaydirigubbakcemile3
bundan sonra böyle inşallah :)
aahhhh aahhh bilmemmi ben o çatı muayenesini sancı çekerken o gece 15 kere felan soktular heralde ellerini içeri ebeler hemşireler doktor ışığı gören daldı yane kaydirigubbakcemile3 o kadar el girdi emme bizim minik cadı çıkamadı ordan dar geldi yinede kaydirigubbakcemile3
evet en hassas konu benim için ve ömrümün sonuna kadarda öyle olucak bu gidişle benneyaptımki
ben demedim ablam biliyorsun ben başından beri mesafeli ve remi olma çabasındayım şutarafagitti
yaaa tamam bayram etme zatendeee
neden benim cehaletimi yüzüme vuruyorsun ablaaa mafoldumben
aynı siteden aynı yerlerden yapıyorum ben ticker ama nedense bir doğurmuşum gözüküyor bir hamileyim anlamadım gitti yapmıcam takvim felan yaaaaa :dilcikar: