- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.721
slm kızlar ben geldim küçük bir kacamak benim minnoş uyurken tamda uyuyor sayılmaz dönüp duruyor.
biz 6.5 aylık olduk aşkımız hergün katlanarak büyüyor.emekliyoruz yavaş yavaşda oturmaya basladık.2 aydırda ek gıdalara geçtik yarenimin maşallah iştahı çok iyi bizimle yemek bile yiyor sofrada.
diğer bütün bebeikleri öpüyorum yada koklayayım:)))
öpenlere gıcık oluyorumda sapur supur...
günaydın canımmmgünaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
günaydın burcummm iyyim çok şükür yok canımhala aynıı sen nasılsıngünaydın canlarım bugun erkenciyiz miraç paşa uyutmuyo hiç yatamıyoz bile oramızın buramızın ağrısınaa
arifem nasılsın yok dimi bi vukuat
günaydın canım nasılsın özgecimgünaydinnn güsel kısçeeeleeeerrrr opuyorumnanaktan
günaydın nurcum nasılsınherkese günaydın
günaydınlar... güzel bir gün dilerim hepinize...
bu arada herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnn... iyice unutkan olmaya başladım ben ya
günaydın güzel ablacım nasılsın bakalım rüzgar nasıl
günaydın ablacım nasılsınbu arada herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnn... iyice unutkan olmaya başladım ben ya
günaydın arifecim nasılsıngünaydın canımmm
günaydın burcummm iyyim çok şükür yok canımhala aynıı sen nasılsın
miraç uyutmamış alıştırmamı yapıyor dersin
günaydın canım nasılsın özgecim
günaydın nurcum nasılsın
günaydın canım sağol
günaydın ablacım nasılsın
günaydın arifecim nasılsın
inş müjdeli haber verirsin bize
ablacım endişelenme ben çok dikkar ettim 30. haftanın içinde olanlar hep aynı şeyi söylediler bence yeri yetmiyor artık rüzgara:))))iyiyim canım sağol... Rüzgar 3 - 4 gündür çok sakin bu da biraz beni huzursuz ediyor, kıpır kıpırdı, şimdi eskisi gibi hareket etmiyor... bayramdan sonra kontrolüm var ama huzursuz oldum işte
günaydın ablacım nasılsın
günaydın arifecim nasılsın
inş müjdeli haber verirsin bize
arifecim hoşgeldin gülümmm bugun biras yoğun bayram öncesi öle çalışıorum ama iyiyim çok şükür sen nasılsınnnngünaydın canım nasılsın özgecim
ablacımm iyice büyüyo yaa artık ondandır belkim yaaa sen huzursuz olmaaa sev bebişiniiii totosuna totosuna vurrr tembellikkk yoookkiyiyim canım sağol... Rüzgar 3 - 4 gündür çok sakin bu da biraz beni huzursuz ediyor, kıpır kıpırdı, şimdi eskisi gibi hareket etmiyor... bayramdan sonra kontrolüm var ama huzursuz oldum işte
hoşgeldinnn halemtoşummm göbüşlü maruluummmkıslar ben geldimmm ayy sımdı actım tv yı ohhhhhh o gariipoğlu denen pislik yakalanmışşş kaydirigubbakcemile5
Allamm şükürrr ....
geçmişi okuyım bi....
kıslar ben geldimmm ayy sımdı actım tv yı ohhhhhh o gariipoğlu denen pislik yakalanmışşş kaydirigubbakcemile5
Allamm şükürrr ....
geçmişi okuyım bi....
arifecim hoşgeldin gülümmm bugun biras yoğun bayram öncesi öle çalışıorum ama iyiyim çok şükür sen nasılsınnnn
ablacımm iyice büyüyo yaa artık ondandır belkim yaaa sen huzursuz olmaaa sev bebişiniiii totosuna totosuna vurrr tembellikkk yoookklmaz: tontişşş oğlum deeee :1hug:
hoşgeldinnn halemtoşummm göbüşlü maruluummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?