- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #45.701
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy beliim çok fena bugün ya :sinifsinif::1no2ff
canım biraz uzanalım istersen pozisyon değiştirince biraz geçio sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy beliim çok fena bugün ya :sinifsinif::1no2ff
canım biraz uzanalım istersen pozisyon değiştirince biraz geçio sanki![]()
:roflol::roflol::roflol::roflol:hhmmmm git bakalım nasıl vakit geçiricekse sanki bişey yapabilicek hava atıo koçişin yanına gideyim die kaydirigubbakcemile3
filizcim burda mısın nasılsın hazır oğlum uyurken bir hatır sorayım dedim
bugün ana oğul doktora gittik benim göğsümde büyük bir kitle vardı göğsüm kıpkırmızıydı ve çok acı ağrı vardı oğluşumunda kontrolü vardı onun çok şükür her şeyi iyi benim göğsüm mastit denen bir şey var bebeğin ağzından geçen bakteriler annenin göğsünde enfeksiyon yapıormuş antibiyotik verdi doktor emzirirken acıdan ağlıyorum haberler bu kadar sizlerde varmı gelişmeler mavi nasıl ahatsızdı biraz sanırım
geçmiş olsun canım... bak ilk kez duyuyorum bunu, demek böyle bir şey de var... hay allah, inşallah en kısa zamanda atlatırsın ve geçer canım...filizcim burda mısın nasılsın hazır oğlum uyurken bir hatır sorayım dedim
bugün ana oğul doktora gittik benim göğsümde büyük bir kitle vardı göğsüm kıpkırmızıydı ve çok acı ağrı vardı oğluşumunda kontrolü vardı onun çok şükür her şeyi iyi benim göğsüm mastit denen bir şey var bebeğin ağzından geçen bakteriler annenin göğsünde enfeksiyon yapıormuş antibiyotik verdi doktor emzirirken acıdan ağlıyorum haberler bu kadar sizlerde varmı gelişmeler mavi nasıl ahatsızdı biraz sanırım
ufffff((((( ya filiz seni kaçırdım yine ama bi denk getiremiyorum kendinize iii bakın napeeemmmm
slm kızlar ben geldim küçük bir kacamak benim minnoş uyurken tamda uyuyor sayılmaz dönüp duruyor.
biz 6.5 aylık olduk aşkımız hergün katlanarak büyüyor.emekliyoruz yavaş yavaşda oturmaya basladık.2 aydırda ek gıdalara geçtik yarenimin maşallah iştahı çok iyi bizimle yemek bile yiyor sofrada.
diğer bütün bebeikleri öpüyorum yada koklayayım:)))
öpenlere gıcık oluyorumda sapur supur...
aaaayyyy sıkıntı geldi leyladan nejladan öle nete geldim geçmii okuyodum takıldımmm ama çıkcam şimcikkk bugun görüşemedik burcumtoşummm net beni delirttiii hiç bi bağlantıyı yaptırmadı doğru dürüstttt bakim yarın nolcakkk cuma günü belki tam gün çalışmayısss hihoyyytözz ne arıon kı gecenin bi vakti
dert kuşlarıda burdaymış gülçin ve filiz abla :)
benden yatmadan bi bakayım dedim kimler var diye
ŞenizŞenizhadi baktım ve kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah
Allah rahatlık versin mirmirmirmir
aaayyyy yorulmuşundur gülüm sen şimdiii maşallahhh listende çok kabarıktı nasıl yaptın okaa çok şeyiiii cokacimcoookiyi geceler şekerler biz misafirlerimizi yollayıp geldik
nasılsınız bakalım
iyi geceler canımmmmm :hulya:iyi geceler kızlar.bulcuk yengeç mucuk mucuk
tamam teyzesi öperimnurcum iyi geceler canım. ilayda öpsene benim yerime.
aaaayyyy sıkıntı geldi leyladan nejladan öle nete geldim geçmii okuyodum takıldımmm ama çıkcam şimcikkk bugun görüşemedik burcumtoşummm net beni delirttiii hiç bi bağlantıyı yaptırmadı doğru dürüstttt bakim yarın nolcakkk cuma günü belki tam gün çalışmayısss hihoyyyt
ŞenizŞeniz
aaayyyy yorulmuşundur gülüm sen şimdiii maşallahhh listende çok kabarıktı nasıl yaptın okaa çok şeyiiii cokacimcoook
iyi geceler canımmmmm :hulya: