- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.101
musyas iyiymiş bebek 2700 doğmuş musyas baygınken emzirtmişler küvezde kalmış bi süreee
haber vereyim dedim
nurcum hoşgeldin
hoşbuldum ablacım iyiyiz şükür kızla oynuyorduk kucaımda uyudu kaldıevet canım :)
hoşgeldin güzelim :) nasılsınız?
musyas iyiymiş bebek 2700 doğmuş musyas baygınken emzirtmişler küvezde kalmış bi süreee
haber vereyim dedim
nurcum hoşgeldin
ayy süper yaaaa program:gitme:
oy maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)musyas iyiymiş bebek 2700 doğmuş musyas baygınken emzirtmişler küvezde kalmış bi süreee
haber vereyim dedim
nurcum hoşgeldin
ayyyy kuzum benim, güzel rüyalar görsün birtanem benim :)hoşbuldum ablacım iyiyiz şükür kızla oynuyorduk kucaımda uyudu kaldı
2009 temmuz annelerinde bi arkadaşımız vardı demresu öğleden sonra babamız ona götürecek bizi
sen nasılsın ablacım
ya havle yaaaaaa gunaydın sabah sabah net benı cıldırttııı yazdıkalrımın hepsi gittiiii
MUSYASCIMMMMMM CİCİMM DOGUM YAPMISSIN HEMDE COK GZUEL BI TARIHTAAA aLLAH ANALI BABALI VE SAGLIKLI BUYUMESINI NASIP ETSIN KIZININNN opuyorumnanaktan
filiz ablacım nurcum hilalcim vallahı suan alacakaranlık serısını okuyorum tutulmadayım aplacım şafak vaktını ıple cekıyorum :))
bende kanald ye kıtlenmıs durumdayım ay kadın genel anestezıyle dogurucakkk ne çikin bi halde cıkıyo bunlar yaaaa delikafadulden
oy maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
ayyyy kuzum benim, güzel rüyalar görsün birtanem benim :)
iyiyim canım sağol, kanald'de canlı doğum vardı onu seyrediyordum... bebiş doğduuuuuuuuuuuuu
sen nasıl haber alıyon kuşum merak ettim.
evet ablacım kendi doğumumu düşününce ne kadar çabuk doğdu
ay sabah sabah ağladım yaaa senağlama
ne güzel bir mucize ablacım sizlerde hayırlısıyla görürsünüz inş
ne güzel bir mucize ablacım sizlerde hayırlısıyla görürsünüz inş
zaten allah izin veirse doğumdan çıktığında seni görmek istiyorum gelmeye çalışacağım yanına
ay çok güzel ya şu anı yaşamak için tekrar doğurabilirimzemuszemus
çok duygulandım kızlar ya mafoldumben
ay bende abla yaa yazamıom bile çok güzelbişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?