- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.061
Canımmm içini ferah tut inşallah ters giden bişey yoktur ve bi daha ki sefer doktora gidişinde duyarsın bebişinin kalp atışlarını inşallahh :Saruboceq:arkadaşlar selam herkese,
bugün gittim kalp atışı için ama dr duyamadı, kalp atımını gördü embrio gelişiyor dedi kese büyümüş dedi, ama onların hesaplamasına göre 7+3 muş, ama transfer tarihine göre yaparsam 5+3 bilemedim ama bu haftalarda kalp atışı duyulmalıydı değil mi?, dr sabretcez bekliycez takip edecek birşeyimzi var hafatay dinleriz inşallah dedi,
bu şekilde olanınız varmı sonradan duyan dinleyen, biraz yavaş gelişiyor galiba, benim bu 2. çükü ilkide bu şekilde kurtajla son bulmuştu çok korkuyorum nolur biraz moral verin bana lütfen yalvarırım paylaşın
oyyyy yavrum yaaaaa yerim kıs seniiiii tontişşşş Şeniz beyaz kuşummm maşallahhhh yaaakızlar biz geldikkkkkkkkk
naıslsınız bakalımmmmmmmmmm?
biz çok iyiyiz şükür
işte size taze taze zeynep resimlerihihoyyyt
alıntı yapmazsanız sevinirim,sonra silicem çünkü malum babamızlmaz:
cnm bnm 9 haftada duyulmuştu sabret stres yapma vakti vardır onunda :)arkadaşlar selam herkese,
bugün gittim kalp atışı için ama dr duyamadı, kalp atımını gördü embrio gelişiyor dedi kese büyümüş dedi, ama onların hesaplamasına göre 7+3 muş, ama transfer tarihine göre yaparsam 5+3 bilemedim ama bu haftalarda kalp atışı duyulmalıydı değil mi?, dr sabretcez bekliycez takip edecek birşeyimzi var hafatay dinleriz inşallah dedi,
bu şekilde olanınız varmı sonradan duyan dinleyen, biraz yavaş gelişiyor galiba, benim bu 2. çükü ilkide bu şekilde kurtajla son bulmuştu çok korkuyorum nolur biraz moral verin bana lütfen yalvarırım paylaşın
maşallah allah nazarlardan saklasın ne şeker bişy cnm bnmkızlar biz geldikkkkkkkkk
naıslsınız bakalımmmmmmmmmm?
biz çok iyiyiz şükür
işte size taze taze zeynep resimlerihihoyyyt
alıntı yapmazsanız sevinirim,sonra silicem çünkü malum babamızlmaz:
hepinize çok teşekkürler kızlar
Allah hepimizinkini bağışlasın inş.
slm kızlar nasılsınız bu ara gelemiyorum annemler geldi.zaten bilg.başında geçirecek fırsat olmuyor hem işten hemde kardeşlerimden..bu arada bebk odamız geldi haftayada eşyalarını yıkayıp ütüleyecegiz..artık hazırlıkları bitirmemiz lazım bugün yine o sıvı geldi iç çamaşırım ıslandı yarın doktorumla aylık kontrolüm var zaten yine konuşacaz dogumu raporu sıvı gelmesini falan..artık korkmaya başladım bende..sizler nasılsınız ?varmı yeni haberler..?
kızlarrrr musyas doğurmuş iyilermişşşşalkisalkisalkis
kızlarrrr Musyas doğurmuş iyilermişşşşalkisalkisalkis
kızlarrrr Musyas doğurmuş iyilermişşşşalkisalkisalkis
musyasa geçmiş olsuunnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis allah analı babalı büyütsünnn a.s.kızlarrrr Musyas doğurmuş iyilermişşşşalkisalkisalkis
ayyy burç haber vercektim bende sanaaaa uyanamazsın die demedim malum gece uyumuyosun..o program çok gusel hergun oluo ben taa önce izledim mutlaka izleee doktorlar süppeerr özellikle cinekolog olanı :jeyyar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar günaydın
kimsler gelmemiş bugun herkes uyyormu
bende erken kalktım kanal d de birazdan canlı doğum göstercek doğumla ilgli bi program olucak
onu izlemek için uyandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?