- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #44.541
kıslar şimdi sağlık ocağına gidicem arkadaşla bebeğin kalbini dinlemek için acaba alttan mı yoksa üstten mi bakıyolar
amin canım sağol ya üzlmüyorum artık ama arada sıkıntı giriyo içime engel olamıyorum dediğin gibi çok ciddi olsa sürekli çağırırdı herhalde 1-2 ay sonra gene bakarız dedi amaan ne bileyim ya açmıyım mı başlık şimdi acaba?
slm kızlar
hayırlı cumalar
Slm ncanlar.hayırlı cumalar.bu gün 3 lü testi yaptırdık pazrtersi sonuç alcaz.dua edin ii çıksın sizler nasılsınız.
AÇtım valla baŞlıĞı ınŞ.pıŞman olmam.
vereliniortak hayırlı uğurlu olsun şekerimmm inşallahhh:ecrin_bebek:
slm kızlar
hayırlı cumalar
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ayyyy allahımmm ne büyüksünnn nasıl bi mucizee buuu ne kadar şükretsek azzzBu 10 haftalık bi bebeğin ayağıymış ne kadar küçük dimiii:CüvCüv:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ayyyy allahımmm ne büyüksünnn nasıl bi mucizee buuu ne kadar şükretsek azzz
evttt kuzum yaaaa böle görünce ağlayasım gelio benimmm senağlamadimi şeker yaaa mucize resmennn zemuszemus akıl ermiyo valla
evttt kuzum yaaaa böle görünce ağlayasım gelio benimmm senağlama
bu akşam biz gidioruz şekerimm yarın bursada sınavım var akşamında halamda iftarda olcass pazarda arkadaşım doğum yaptı demiştim yaa ona giderim heralde evdn çıkmayı canım isterse yatıp uyuyup kalmazsam kaydirigubbakcemile3al bendende o kaaaa senağlama Yüce Rabbim seni tarif etmem ne mümkünn :Saruboceq:
ee naparsın haftasonu cicimm yıne mısafırmı kaydirigubbakcemile2
bu akşam biz gidioruz şekerimm yarın bursada sınavım var akşamında halamda iftarda olcass pazarda arkadaşım doğum yaptı demiştim yaa ona giderim heralde evdn çıkmayı canım isterse yatıp uyuyup kalmazsam kaydirigubbakcemile3
SLM KIZLAR ya kızlar adetime bir hafta var kasıklarımda batmalar oluyor özellikle sol tarımda ve çok nadir olsa sancı oluyor gibi sonra geçiyor off acaba hamiemiyimki allahım ya geçen ay 5 gün önce olmuştu adetim belki bu ayda erken olucak ondan böyleyimdir
evttt canikommm iadei ziyaretler başladı bakimmm kaydirigubbakcemile3i bari hep mısafır hep misafir nereye kadar canım -tatlicadiarzu- bunun iadei ziyareti de olmalı kaydirigubbakcemile3 yarın sınavda başarılar kuzum Allah zihin acıklıgı versin... oruc tutmayı tekrar dusun ıstersen sersem olma bıde sınavda sositososito
arkadasının bebişinide bol bol öp miss igib kokuyodu o şimdiii:kedi:
evttt canikommm iadei ziyaretler başladı bakimmm kaydirigubbakcemile3
ayyyy ben var küçük bebişleri tutmaya korkuorum haletoşşş beceremicem dieeee akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3albendende o kaaa:roflol: nası tutucam ben topişimi bilmiyomm fallaaasanki camdanmısta kırılıvercekmıs gıbıııopuyorumnanaktan
mrb canımm hoşgeldinn gece ayaktasın gündüzmü uyuyosun canımcımmmselamlar herkese hayırlı cumalar olsun
nasılsınız hanmlar gelemedim bugün bnm bünye altüst oldu ya :1shok:
sizde ne var ne yok iyisiniz dimi bakamadım geçmişe daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?