- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.341
soğan kürü yarın bitiyorsa, bir sonraki gün yani cuma günü incire başlayabilirsin :) hadi bakalım tam gaz devam :)ablacım yarın soğan küründe son günüm ertesi gün hemenmi yapayım inciri yoksa ara vereyimmi
Allah yardımcın olsun güzelim, kendine dikkat et bu arada... Ramazan'dan sonra başlarsın sen de... bak Arife soğan suyu kürünü bitirdi sayılır bile, öbür gün incir kürüne başlayacak ve sonraaaaaa iiiiiiiiinnnnnnnşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh hamileyim haberini verecek bize :)Canım yoğunluk hem de nasıl? 2 saattir hocaar burdaydı yazamadım bir türlü. canım ben iyice saldım çayıra Mevlam kayıra durumundayım. Bu ay oruçlu olduğum için soğana da başlamadım şimdi yemek zor yiyorum bir de onu içersem hiç yiyemem diye. Ancak bol taze incir yiyorum. Sen nasılsın? Şeker yükleme testin iyi çıkmış çok sevindim.Serumu da çok kafana takma, kına kına bitkisi var demiri yükseltior ama sana uygulanabilir mi biliyorum sen gene de dr'ların dediklerini yap canım.
Bana gelince, iyi diyelim iyi olalaım, Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah... evet şeker yüklemesi sonucu iyi çıktı çok şükür, tek sorun demir eksikliği ama hiç kafama takmıyorum... ne yapalım başa gelen çekilir :) valla kına kına bitkisinin hamilelikte kullanılabilirliğini bir araştırayım, eğer sorun yoksa bebek için alıp yaparım :)
taze annecik gelmiiiiiiiiiiişşşşşşş... ne güzel :) sonunda kavuştun kızına, darısı başımıza inşallah :) sezeryan sancıları normaldir hayatım, sonuçta bir ameliyat oldun... çok şükür iyisiniz ya ikiniz de önemli olan o... bu arada doktorun kim senin Haticeciğim? benim doğumum da Kadıköy Şifa'da olacak inşallah.... dualarına da kocamaaaaaaaaaaaaannnnnnn bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: Allah analı babalı büyütsün canım, Allah ayırmasın, şansını, bahtını, kısmetini açık etsin canım :) biz de seni öpüyor, Ecem'i kokluyoruz :)Kızlar merhaba. Bugün evimize geldik. Çok şükür iyiyiz. benim sancılarım var biraz. sürekli yatmam gerekiyor. Sütüm de accık az bakalım. Bunun dışında bir yaramazlık yok. Bbeişim gündüzleri hep uyuyor, gece mızıldanıyor yavrum. Ama uslu bir bebek genelde. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ayrıntılı geçmişse bakamadım.Doğuma giderken özellikle Arife ve Neşe için bebiş istedim. Sonra hamişlere hayırlı doğum istedim. Bütün kadınların kucağını doldur rabbim dedim. İnşaallah kabul olur. Hepinizi çok öptüm.