- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #3.501
cerencim yerleştim ama acayip pislendi temizlik yaptım odamı sil süpür anca patronlarrda burda yine sayfayı açıp açıp kapıyorum ben cevap verene kadr siz yazmışl oluoysunuz-tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa burcu allah aşkına senin canınmı sıkılıyor yaaa... daha şimdiden ne testi bu yaa. yok yok sen kesin yedin kafayı çizdin demiii.
unut testi falan tımammı tatlım? yok öyle bir şey üretilmemiş hiç var olmamış test neki?
eskiden testmi varmış hallenme. dellenme. benide dellendirme kuşum...
canım benim geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana. kapmışsın şifayı. dinlenmeye çalış bol bol fazla yorma kendini birde meyve tüket. gerçi grip bir kere girdimi vücuda ne yapsan faydası yok. ne demişler ilaçla bir hafta ilaçsız yedi gün :)
bu arada kızlar yaa yazmayı unuttum ben cumartesi günü doktora gidicektim ya hani
olmadı gidemedim. doktorum o gün öğlene kadar burda idi nasip olmadı benim işlerim vardı. o yüzden doktor kontrolümüz bu akşama kaldı anlayacağınız bu akşamda mesai bitimi sokaklardayım. bakalım inşallah idrar yolu enfeksiyonum bitmiştir. başka neler dicek acep doktor görcez akşama... evden mutlaka (allah izin verirse tabi) yazarım sizlere ayrıntıları....
ee saat 11 oldu buralar hala sakin. herkeşşşler çokmu yoğun yawww...
burcuuu ne oldu kız sen odanı yerleştirdinmi?
çok teşekkür ederim canım sağol benim yediğim meyvanın haddi hesabı yok sabah kalkar kalkmaz hemen meyve atıyorum ağzıma ama yinede hasta oluyorum:1no2: neyse sizddede baya değişiklikler olmuş galiba bakssana giyisiler olmuyor pantolanlar giyelemiyo maşallah inşalalh bitmiştir enfeksiyonun cerencim aman canım çok dikkat et kendine biiti diye salma kendini ço lanet bişey en ufak bi soğukta tekrarlıyor.:1hug:
kızlar valla p.tesi yoğunluğu var bende okuyorum yazdıklarınızı yinede.
beyazcım o sarı şeyi çok sevdim civcikmi ne o öylekaydirigubbakcemile3
mavi deniz taşınma durumu ne alem
cerencim bebek alışverişi için erken bencede cinsiyeti belli olsun o zaman başlarsın almaya
arifecim lekenlenmem sadece iki gün oldu şimdi bişey yok ama adet olcakmış gibi bi ağrı oluyor arada 15 gün var bu arada adetime ben gene merakla test yaptım dayanamadım beklemeyi tabiki negatif :çok üzgünüm:
kız arife yumrutalrın tazeymiş hee hadi bakalım işallah güsel haberlerle sonuçlanırlar
beyazcım allah şifalar versin..arifecim yok ben türkiyedeyim..talınam işini sormuşsunuz şimdilik yeni evde perde ve avizeler takıldı bugünde lavabo baglantısı klozet falan takılacak kombiyi baglayacaklar takılıda servis gelecek açmak için sanırım onlarda bugün biter ustalarda falan ellerini çekerler artık evden adam gibi temizlikte yapamıyoruz ki gelip yine kirletecekler diye neyse biz kaba işi bitirdik artık geriside mecburen eşyaları koyduktan sonra evi siler yerleştiririz...evet cnm asıl iş eşyaları eve dizmekte neyseki nakliye halledeck onları....cerencim aslında erken bebiş için insan özeniyor almak istiyor ama ne bileyim yinede almak dogru degil erkenden görümcemede kayınvalidem 6 ay dolana kadar almadı ondan sonra harıl harıl orası senin burası benim dolandı maşşallah eksigi yoktu..bence sende bekle bebk için alışverişi 6 ayını bitir sonra başla hem cinsiyeti falan belli olacagı için ona göre alırsın benim fikrim bu tabii sen nasıl uygun görürsen..
evet canım ya öyleymiş. daha önce hiç başıma gelmediği için bir bilgim yoktu. gebeliği öğrendiğimde arkasından da enfeksiyon sorunu olduğunu öğrendim. geçincede geçti dedim. saldım çayıra mevlam kayıra. amma velakin geçmiyormuşşşş
neyse bundan sonra daha dikkatli olucam en azından hayırlısı ile şu doğum gerçekleşene kadar. sonrası allah kerim artık...
sabahları meyve yemen ne güzel bir alışkanlık afiyet olsun canımcım.
bu arada burcunun yazdıklarını görüdn dimi. hatun eve küçük çapta bir ecza deposu kurmuş heralde :)
sen sakın yapma. kızlar hiç biriniz yapmayın yaaa... daha çok erken bence aceleci davranıyorsunuz... nütfennnn...
beyazcım allah şifalar versin..arifecim yok ben türkiyedeyim..talınam işini sormuşsunuz şimdilik yeni evde perde ve avizeler takıldı bugünde lavabo baglantısı klozet falan takılacak kombiyi baglayacaklar takılıda servis gelecek açmak için sanırım onlarda bugün biter ustalarda falan ellerini çekerler artık evden adam gibi temizlikte yapamıyoruz ki gelip yine kirletecekler diye neyse biz kaba işi bitirdik artık geriside mecburen eşyaları koyduktan sonra evi siler yerleştiririz...evet cnm asıl iş eşyaları eve dizmekte neyseki nakliye halledeck onları....cerencim aslında erken bebiş için insan özeniyor almak istiyor ama ne bileyim yinede almak dogru degil erkenden görümcemede kayınvalidem 6 ay dolana kadar almadı ondan sonra harıl harıl orası senin burası benim dolandı maşşallah eksigi yoktu..bence sende bekle bebk için alışverişi 6 ayını bitir sonra başla hem cinsiyeti falan belli olacagı için ona göre alırsın benim fikrim bu tabii sen nasıl uygun görürsen..
evet kızlar gel vatandaş test gel piyasada 5 bende 3 koşun koşun süprizzzzz pazarlama okuduk kız el altından satış yapam şurda roflol: