- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #3.481
aaa bak burcu senden sonrada entelliye benim adımı yazmı. bak kız geçmişi okumuş hafta sonu giremeyeceğimi biliyor helal olsun hihoyyyt :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım hepinize iyi bir hafta diliyorum
cerencim süper bulantı yok baş ağrısı yok hihoyyyt bundan sonra böyle rahat olcak işallah
oleyyyy okudum bitti sonunda.. Beyazcım canım belimde siyatik veya bel fıtığı olabilir dedi magnezyum verdi 1 hafta kullanacam geçmezse doktorum fizi tedaviye sevk edecek buu gece yine uykusuz geçti çok zor oluyor
merhaba arkadaşlar uzun zamandır burya giremiyordum bulantılarım arttı birde üstüne grip oldum ağzım uçkladı berbattım yani.dün doktora gittim bebişim iyi çilek kadar olmuş ama doktorum yaştan dolayı 16. haftada direk amniyosentez yapacaz dedi moralim bozuk biraz.
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız
1. Benssnb------------------------------17.ayımdayım
2. Nesemese---------------------------18.ayımdayım
3. Mavideniz----------------------------- 4.ayımdayım
4. Aum------------------------------------38.ayımdayım
6. Burcusal------------------------------- 5.ayımdayım
7. Arifeyvz--------------------------------- 4.ayımdayım
9. Mavi45----------------------------------17.ayımdayım
10.Htc80----------------------------------- 2.ayımdayım
11.Rahel------------------------------------NERDESİNİZ???
12.Ceylan83-------------------------------NERDESİNİZ
13.irem-----------------------------------------ilk ayım
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1. Menzilgülü.........................16. Haftamiza girdik.
2. Yasemink..........................22. Haftamız bitiyor.
3. Kibele................................ 8. haftamiz bitmek uzere.
4. Beyaz16............................19+1 olduk artık.
5. Nur_84...............................11. Haftadayız
6. Ceren.................................13 + 3 olduk teyzeleri :)
7. Kayra42............................. 6+6 olduk
8. Entelliye ............................ 7+0 olduk bugün :)
9. İerror..................................8 . Haftadayız
10.Boncuk_gözlüm...................17. Haftadayım
11.Arda_..................................7.haftam ıza girdik.
12.Lotuss75............................15. haftamızdayızz
13.Lotus79..............................NERDESİNİZ
14.filiz_kus..............................7. haftamıza girdik :)
bu arada kızlar size bi arkadaşımın selamı var az önce konuştum napıyon dedi k.k arkadaşlarımla yazışıom dedim tanımıyorumama slm söyle dedikaydirigubbakcemile3
ünlü yapcam sizi elinizden tutucam şöhret basamakalrını bir bir çıakrtıp artist yapıcam :jeyyar::roflol:
kızlar ben geldim şimdi doktordan bebişimi gördüm kalbi pıt pıt atıyordu anlatamam size ne kadar duygulandım babasıda gördü herşey haftasıyla uyumlu dedi doktorum bir sürü tahlil istedi p.tesi alıp göstercem sonuçları kızlar hepiniz bugünüme kadar yanımdaydınız Allah benimgibi olan arkadaşlarıma hayırlısı ille bebişlerini kucaklarına almayı isteyen herkese bir an önce hamile kalmayı nasip etsin dua ediyorum hepinize şimdi geçmişi okuyayım bakalım neler var
slm kızlar burcu ögelen +18 ha iyi iyi allah muhabbetinizi artırsın..entelliye kuzum senle burcu genelde buralardaymışsınız ben hafata sonu pek giremedim daha dogrusu okudum çıktım yazı yazamadımceren ne güzel hafta sonu geçirmişsiniz gezip dinlenmişsindir bol bol ne güzel..valla kız biz dogru dürüst gezemiyoruz uzun zamandır sanırım en son bayramda çıkmıştık..genelde hafta sonları takılıyoruz kaç haftadır hep telaş var çıkamadık bizde ama çok bunaldım..kızlar dün temizlik yaptık bittim resmen çok yorgunum bunaldım bir yandan da işler yoluna girseydi bende azıcık gezseydim . ben gezmeyi çok severim..kızlar hepinizi öptm valla tek tek alıntı yapıp yazamadım kusura bakmayın..öptmm hepinizi
bayazcım nasılsın tatlım umarım tahlil sonuçları iyi çıkar..valla cerncim hafta sonları evde oldugumuz için bari çıkıp gezelim istiyoruz malum sinema dönemide geldi kışın daha güzel filmler oluyor.. 2 dolansak bile iyi geliyor ...ama bayramdan beri pek yapamadık bunu..bu pazar sanırım kimse tutamaz beni bakalım c.tesi bizim kızların dogum günüde var o gün zaten evde fazla işte yapmayacam zaten ögleden sonra çıkıyorum ancak..sende alışverişe zaman kalmamış demiştik bebk içinmi alışveriş yoksa kendine mi artık olmuyor mu kıyafetleri yoksa..
kızlar tekrar günaydın diyorum oturumu açıyorum:)))))) cumartesi dokrora gittim kızlar benim yumurtalar çok iyi gelişmiş doktorum harika dedi .3 taneymiş üçüde süper tam istediğim gibi dedi bakalım kızlar hayırlısı inşallah bu ay bişler olur çarşamba günü tekrar gidicem kontrolüm var
burcum nasıl bitiriyim ccicim o kadar çok yazmışşınızki hepsi birbirine karaştı valla okurken not alıyorum kime ne yazacağımı bu arada yiğenin çok tatlı allah nazarlardan korusun rabbim hepimize nasip ettsin böyle kuzucuklar sende hafta sonu baya yoğunmuşşun bugün nasılsın lekelenmelrin geçtimi
cerencim dediğin gibi yaptım bol bol dinlendim aman hiç bi işe yaramadı çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum sende haftasonu toz attırmışşın sakarya sokaklarında çok iyi yapmışşın cicim insana çok iyi geliyor değişiklik yapmak bulantılatın azalmasına sevindim inşallah en kısa zamanda biter.doktora gitmişsin bebiş nasıl annesi.
nur geçmiş olsun canım baş ağırısı çok kötdür helede migrense sana bol şifa diliyorum prensesinde çok tatlı allah nazarlardan saklasın rabbim ailesine bağışlasın .bugüm nasılsın
mavidenizcim sen nasılsın kolayladınmı işlerini toparlana bildimmmi cicim ben seni yurt dışında sanıyodum aynı sınılar içindeymişiz :))))
entelliye canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağpınada alırsın kalp atışalrınıda duymuşşun ay negüzel bize bu günler çok mu uzak acaba
benssenb canım bende seni çok seviyorum nasılsın neler yapıyosun
umutfurkan hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına lamayıda nasip eder inşallah :)))
prenses irem üzülme canım moralini bozma kafana takma biliyorum çok zor ama napalım allahım hepimize en kısa zamanda gönderir yavrularımızı:)))
kibele ,menzilgülü.nesemese ,kayra42,filiz .htc80,sizler nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz :))))))))))
kızlar valla p.tesi yoğunluğu var bende okuyorum yazdıklarınızı yinede.
beyazcım o sarı şeyi çok sevdim civcikmi ne o öylekaydirigubbakcemile3
mavi deniz taşınma durumu ne alem
cerencim bebek alışverişi için erken bencede cinsiyeti belli olsun o zaman başlarsın almaya
arifecim lekenlenmem sadece iki gün oldu şimdi bişey yok ama adet olcakmış gibi bi ağrı oluyor arada 15 gün var bu arada adetime ben gene merakla test yaptım dayanamadım beklemeyi tabiki negatif :çok üzgünüm: