aramızda eğitimci arkadaşların sayısı fazla sanırım ne güzel bana göre çok kutsal vede çok güzel bir meslek dilerim yaşanan sorunların üstesinden gelebilirsiniz ne yazıkki devletimiz bu konuda hep işi zora sokuyor neyse herşeyde vardır bir hikmet
filiz canım dilerim bu beişinde aynı acıyı yaşamazsın bencede işten ayrılmakla iyi yapmışsın belkide dediğin gibi çalışmanı kaldırmamış olabilir hamileliklerin hayırlısıyla sağsalim bebişini kucağına alacaksın Allahın izniyle merak etme tatlım
ceren birazda olsa iyi olmana sevindim arkadaşım
burcusal boşa gitmiş oldun ama iş olmasada çalışanı muhakkak çağırırlar 5 dakkalığına olsa bile ne tuhaf ama öyle işte
nur84 Allah zihin açıklığı versin arkadaşım dün migrenin vardı nasıl oldun?
burcumm kibelemmm özledim sizi yaaa
((( uyumayın işte banane:))))
neşe kız nerelerdesin bacım yaa bi zayıflamaya takıldın unuttun bizi
(((
mavidenizim mesain bitmiş şimdide karşılaşamadık ama gönlümüz bir tatlım tasalanma sen
prenses irem üzülme arkadaşım demekki bu ay hakkında hayırlı değilmiş öyle düşün hem daha yenisin arkadaşların deediği gibi biraz ev liliğin tadını çıkarmaya bak belkide bi bakmışsın hemen hamiş kalırsın genelde öyle oluyor takıntı ettikçe bebişlerimizden uzaklaştığımızın farklında değiliz
evet hava yağıyor ve iç karartıcı bi şekilde bunaltıyor insanı yağmuru aslında severim heleki yaz yağmurunu ama böyle hava kararınca insanın içide kararıyor bee
((