- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.021
Nurcun çok sevindim hadi gözün aydın hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım allah yardımcınız olsun valla borç olunca kötü oluyor inşallah en kısa zamanda hepsi biter bişi sorcam canım özel sağlık sigortasından gebelikte yararlanabilmek için kaç ay olması gerekiyor bide aylık nekadar ödüyosunuz
cerencim sağlık olsun canım inşallahen kısa zamanda borçlarınız biter hepsini atlatırsınız .eee bide çocuk olunca mecber çalışan her şey onun iyiliği için canım sen ne kadar aralıklarla dr.kontrolünr gidiyosun
lotuscum bende aynı senin gibi düşünüyorum allah izin verirde hamile kalırsam işten çıkıcam zaten eşimde çalışmamı istemiyor o zaman onu her anını görmek yaşamak istiyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı hele o günker bi gelsinde
valla nurcum ben okurken sinir oldum görümcene..cerencim babam memur çalışıyordu onlarda bir sürü borca girdiler benim yüzümden eşimin babasıda emekli idi ama anaannesi onlarda kalıyordu maaş vardı eşimde çalışıyordu o şekilde bir kızmı hallettiler görümcemde yardım etmiştir hatta oturma odasındaki köşeli koltugumuzu o almıştı..sagolsun o konuda görümcem destek olur hep şimdide hiç karışmayın benim sinirimi bozmayın nakliye paarsını ben verecem demiş eşime..hatta kendisi çalıştıgı yerden bütün temizlik malzemesini almış siz almayın hepsini hallettim dedi..
Nurcun çok sevindim hadi gözün aydın hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım allah yardımcınız olsun valla borç olunca kötü oluyor inşallah en kısa zamanda hepsi biter bişi sorcam canım özel sağlık sigortasından gebelikte yararlanabilmek için kaç ay olması gerekiyor bide aylık nekadar ödüyosunuz
cerencim sağlık olsun canım inşallahen kısa zamanda borçlarınız biter hepsini atlatırsınız .eee bide çocuk olunca mecber çalışan her şey onun iyiliği için canım sen ne kadar aralıklarla dr.kontrolünr gidiyosun
lotuscum bende aynı senin gibi düşünüyorum allah izin verirde hamile kalırsam işten çıkıcam zaten eşimde çalışmamı istemiyor o zaman onu her anını görmek yaşamak istiyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı hele o günker bi gelsinde
valla nurcum ben okurken sinir oldum görümcene..cerencim babam memur çalışıyordu onlarda bir sürü borca girdiler benim yüzümden eşimin babasıda emekli idi ama anaannesi onlarda kalıyordu maaş vardı eşimde çalışıyordu o şekilde bir kızmı hallettiler görümcemde yardım etmiştir hatta oturma odasındaki köşeli koltugumuzu o almıştı..sagolsun o konuda görümcem destek olur hep şimdide hiç karışmayın benim sinirimi bozmayın nakliye paarsını ben verecem demiş eşime..hatta kendisi çalıştıgı yerden bütün temizlik malzemesini almış siz almayın hepsini hallettim dedi..
senin görümcende dostlar başına canım benimde bi tanecik ablacım var canım görümcem hamileliğimi öğrendiğimde verdiği tepki sen sakarsın oraya buraya çarpıp zarar vermede dedi hayırlı olsun bile demeden ama bişey demiyorum bende onun çocuklarına nasıl özen gösteriyordum ama artık ilgilenmiyorum allah biliyor ya
inş. arifecim en kısa zamanda seninle de paylaşırız bu duyguları....ben evde olan arkadaşlara imreniyorum valla.....sabah 6:40 da tel' in alarmı çalınca o tatlı uykudan kalkmak öyle zor geliyorki...şimdi bir de havalar soğuk olunca daha bir zor...artı bir de hamilelik yorgunluğu,uykuya eğilim artınca!!!!! sabahları metrobüste uyuya kalıyorum, iki-üç defa durağımı geçmişim, haydaa geri dönmeler,geç kalma telaşı , patron gelmişmi acaba telaşı.....gerçi bebek olunca yine bir patron olacak evde!!!!!!hihoyyyt
arkadaşlar benim paydos saatim yaklaştı...işlerimi toparlayıp çıkıcam...malum yol uzun....hepinize iyi akşamlar...
Selam kızlar, döndüm şükür büroma diyordum ki lavaboya girince hiç de hoş bir sürprizle karşılaşmadım. İç çamaşırımda iki damla kan vardı. !8' inde bekliyorum demiştim zaten hatırlarsanız. Bu ay da olmadı. Ben şimdi listede 3. ayımdayım mı diyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?