- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Canım benim ne güzel birşey değil mi iki kalbinin olması Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhaba nasıl kaçırmışım bilmiyorum yeni farkettim ben bu topiği ne güzel bi gurup olmuş burda hem hamile olan arkadaşlarda bize sürekli destek olur dimi ben de7 aydır bebek istiyorum ilk bi kaç ay çok üstüne düşmemiştim ama olmadıkça kafama takılıp duruyor Allah bizlerede en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin menzil gülü yazılarını uzun zamandır takip ediyordum canım çok sevindim Allah hayırlısı ile sanada diğer hamile arkadaşlarada kucağınıza almayı nasip etsib menzil gülü kaç ay sonra oldu özel bi şeyler yapmışmıydın biraz bili verirsen sevinirim :enbuyukkk:
maalesef arkadaslar yine tek cizgi yine husran.
kizlar ya aradim sonuc negatif cikti ama ordaki hemsireyle konustum 7 gun once oldugu icin negatif cikmai normalmis regl doneminizi beklemelisiniz dedi ama benim moralim inanilmaz bozuldu bu ay cok umutluydum sizcede erken baktirmis olabilirmiyim offf offff
Canim Allah babanneye saglik sihhat versin ne diyim bilmemki, Allahin yazdigindan baskasini yasamiyoruz. Bol bol dua edin.
Kizlaaaaarr bu arada biz simdi dr.dan geldik. Bizim minik bebisimizin kalp atislarini duyduk. Esim cok sasirdi. Dusunsenize kirinti kadar birseyin kalbi atiyor. Ne buyuk mucize bu!!!
bende soracaktım size..benimkide düzensiz zaten adetim gçikti falanda diyemiyorum ama normalde geçen hafta sonuna dogru olmam gerekiyordu..hala tık yok belirtilere takılmıyorum kasık agrılarım oluyor ara ara ama genelde oluyor sanırım dikkat etmedigimden üşütüyorum.acaba yarın sabah idrar testi yapsam mı..seninki düzenlimi, oluyordu peki..
çok iyiiym mavi deniz,teşekkür ederim cnm,sen naıslsın?evet ya hala toplarlanmaya çalışıyorum,ev darmadağınık,inş cuma günü taşınıyorum yeni eve,bebiş iyi sanırım,hiç şikayetim olmadı şimdilik onunla ilgili ama çok korkuyorum bir şey olacak diye,hayırlısıyla bir taşınsak da bu stresde bitse,ilgin için teşekkür ederim cnm ya,çok sevindim
Bu arad sizede çok geçmiş olsun cnm ya,kendi derdimden unuttum kusuruma bakma,bu arad ne güzel olduk biz böyle mavi ve beyaza.s
üzüldüm mavicim ya,Allah kurtarsın acılarından babanneyi,dilim varmıyor ama,onun için en hayırlısı sanırım,çok zor şeyler bunlar,senağlamaevden eve taşımacılığı aradık cnm ya ama 500-750 ytl falan istiyorlar,bence çok,annem var,görümcem var,sağolsunlar hergün geliyorlar,annelerin hakkı ödenmezmiş ya valla öyle,sırtımdada taşısam ödeyemem herhalde,ben hep ıvır zıvır işlerle uğraşıyorum evde,ağır kaldırmıyorum,bakalım inş bir sorunla karşılaşmayız cnma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?