Z
zelomm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
NESEMESE, BEYAZ16 cok tesekkur ederim bugun eczaneneden test alip yapicam sizlerede bildiririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok istediğin için psikolojik olarabilir bu belirtiler ,bende de her ay böyle oluyordu çünkü,bence kanda bir bhcg baktır,hemen öğrenmiş olursun ben adetime 7 gün varken baktırdım,çok sancım vardı,ilaç içecektim bir baktırayım dedim,sonuç pozitifti:CüvCüv:,o kanamada yerleşme kanaması olabilir,bende hiç olmadı,hayırlısı olsun cnm ya,sonucu bize bildir lütfenkaydirigubbakcemile5[/QUOTE
canim rabbim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.darisi benim gibi cok isteyenlerin basina insallah.canim dua et bana test pozitif ciksin hamislerin duasi kabul olurmus.
mrb arkadaşlar bugün itibariyle 7 haftalık hamişim.Acaba aranızda 7 haftalık yada yakın olan hamiş arkadaşlar var mı?benim sadece bulantılarım var bu bulantılar artar mı yoksa bu şekilde devam eder mi?bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyorum:)
günaydın kızlarrrhihoyyytbugün nasılsınız?umarım herşey yolundadır:1rolleyes:bu sayfayı açmayı iyiki düşünmüşsünüz ya,sabah ilk işim hemen burayı açıp okumak oluyor,hepinizi daha yakından tanıyorum böylece,valla evimde yaşıyor gibi oldunuz,bu aralar pek kalamıyorum ama mutlaka günde bir kere bakıyorum,evimi toparlayıyorum perşembe yada cuma taşınıcaz dayerimsenibenama girmeden de olmuyor,ne yaptınız bana ya,özlüyorum sizleriyaşasın kadınlarrkaydirigubbakcemile5
mrb arkadaşlar bugün itibariyle 7 haftalık hamişim.Acabaranızda 7 haftalık yada yakın olan hamiş arkadaşlar var mı?benim sadece bulantılarım var bu bulantılar artar mı yoksa bu şekilde devam eder mi?bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyorum:)
selam kızlar bızıde aranıza alırmısınız :)
canim rabbim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.darisi benim gibi cok isteyenlerin basina insallah.canim dua et bana test pozitif ciksin hamislerin duasi kabul olurmus.
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Insallah hayirlisi ile hamile kalirsin.
zeloom günün ne kadar geçmişti ki senin?
aslinda gunum gecmedi yarin olmasi lazim.ama 4 gundur cok az kan bazende kahve rengimsi geldi gunde 1 defaya mahsus olmak uzere.adetmi,yerlesme kanamasimi,herneyse bilmiyorum.arkadaslar test yap belki cikar dediler ama olmadi.sizce sebebi ne olabilir.herhangi bir hastaligimda yok cok sukur.canım eğer idrar testi yapmışsan hastalığının üzerinden 10 gün geçmesi lazım sonucun çıkması için.kan testi olsaydı hemen çıkardı sonuç.o yüzden sakın üzülme hamiş olabilirsin ki inş:CüvCüv: