- 6 Mart 2008
- 1.931
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
kızlar gününüz aydın olsun..Burcu canım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar. uzun bir aradan sonra geldim.
öncelikle lotus ve menzil gülü KOCAMANNNNNNNN TEBRİK EDİYORUM SİZİİİİİ. BENİ NASIL SEVİNDİRDİNİZ ANLATAMAM. ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA İNŞ.
ben çok zor ve kötü günler geçiriyorum kızlar. bayramdan beri kanama var, sürekli yatıyorum, o yüzden de giremedin nete. fazla yazamayacağım. bebeklerim iyi ama kanama bir türlü bitmiyor. allahım onları benden ayırmasın inş.
BU ARADA 2 KIZIM 1 OĞLUM OLACAK İNŞ.
BİZ BEBEKLERİMLE HEP SİZE DUA EDİYORUZ KIZLAR. İNŞ. EN KISA ZAMANDA BÖYLE GÜZEL HABERLER DEVAM EDECEK. ÖPTÜK SİZİ...
Canim hayirlisi ile insallah tutmustur. Sagol canim.
kızlar gününüz aydın olsun..Burcu canım ellerine sağlık liste çok güzel olmuş...
selamm arkadaşlarr nasılsınızzz umarımm bu sene sonuna kadarrr bebişş haberlerimizii veririzz birbirimizee
günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile2nasılsınız bugün hepiniz,umarım keyifler iyidir,sengözlerimebaksanabben çok iyiyim bugün ama nedenini bilmiyorum:sm_confused:çok işim var ama yaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:taşınıyorum,bu halde ev taşıyoruz birde:mymeka:,Allahtan hamileliğin başındayım son ayları değil:Saruboceq:bana dua edin kızlar işlerim koyalca bitsin herşey yolunda gitsin:1hug:sizlerin desteği ile inş yolunda gidera.s.hepinizi çokk öpüyorumŞeniz(içimden geldi valla)
Kızlar ya benim bugün kasılklarım ve belimde inanılmaz ağrım var neden olabilir bu sefer daha çok ağrıyor
adet başladı bitti yumurtlama oldu vs vs ama bu ay kasık sızlamalarım hiç bitmedi hergün devam etti halada ediyor..hergün kasık ağrısı olurmu yaaaa? belirtimi şimdi bu?Kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
adet başladı bitti yumurtlama oldu vs vs ama bu ay kasık sızlamalarım hiç bitmedi hergün devam etti halada ediyor..hergün kasık ağrısı olurmu yaaaa? belirtimi şimdi bu?
valla doğru söylüyorsun üşütüyoruz heralde ayaklarımızı kendimize bakamazken bebeğe nasıl bakçaz ki (((hanimlar yumurtaliklarinizi usutuyorsunuz, sonra ay neden kasigim agriyor neden soyle neden boyle diyorsunuz. siki tutun bakiiim ayaklarinizi belinizi. valla ben butun yaz ayagimda corap ile dolastim. banyo yaptiktan sonra mutlaka yelek vs giydim sirtimiz siki tuttum. valla babanne tavsiyesi ama dogru. benim uzun zamandir ne kasiklarim batiyor ne de agriyor. Aman Allah korusun.
kizlar merhaba ben hala heycanli bekleyisime devam ediyorum.reglime 7 gun kaldi bende cok karin agrisi ve gaz var sizce bu bi belirtimi birde vucut isimin yuksek olmasida bi belirtimi aksamlai bakiyorum normale gore yuksek cikiyor