- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
- Konu Sahibi Gurbette1anne
Kızlar gününüz aydın cumanız mübarek olsun....Hepinizi öpüyorum...Neşe canım sen eskiden bebekli güzel listeler yapardın nerde hani o listeler..Bakınca içimiz açılan, yüzümüzde tebessüm oluşturan o listelerden istiyorum ben...:)))
Seninde cuman mubarek olsun Rahelcim. Ben liste yapmayi dusunuyordum. Yine sirayla yapalim diyorum.
slm kızlar nasılsınız?öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoş geldin diyorum topik hepinize açık allah hepinizin gönlüne göre versin..ateş parçası üzülme stres yaptıkça inan tutumuyor bir çok kişiden duydum ve bende yeni de olsa tecrübe ettim geçen ay o kadar ümitli idim reglim bile sapıttı tam 46 günde regl oldum.defalarca test yaptım belki geç tutumuştur diye doktorum bile şüphelendi önce forlutal(dogrumu yazdım bilmiyorum)sonra test kan deger sonucunu görünce forlutal dan vazgeçim progestan verdi..kendini rahat bırak..test kasetinin bozuk olma ihtimali var gibi geldi bana ilk çizgi bile dogru dürüst çıkmamış eger aksi olsaydı ilk çizgi gözünün içine girercesine belli olurdu emin ol..her sonuca hazır ol yinede sen sonrasında fazla üzme kendini..rahelcim seninde cuman mübarek olsun tabii diger arkadaşlarımında..rabbim bu günden tüm dualarımızı kabul etsin.hayırlısı ile bebişler versin bizlere.benssenb sen nasılsın cnm nasıl gidiyor..menzilcim ay ne güzel demek kalp atışlarınında duyabileceksin allahım ne güzerl duygudur eminin nasıl hissediyorsun kendini ben hiç olmayacak gibi hissediyorum kendimde düşünsene hayatın degişiyor bence bambaşka bir duygudur tarif edilemeyek kadar...kibelenin dedigi gibi ceviz ye mutlaka folik asitte alıyorsun dimi...sütü peynir hiç ihmal etme kendin için olmasada bebgin için yemeye çalış diger hamiş arkadaşlarım sizlerde öyle sevmediginiz şeyleri bile yapmak zorundasının bebeginiz için.ablamdada biz hergün 1 litre süt içiriyorduk deli gibi artık onada öhh gelmişti dogumdan sonra süt içmeyi bırak görmek bile istemiyorum demişti..doktor günden 1 litre süt 2 3 litrede su mutlaka demişti.hatta son aylarda taze sıkılmış meyve suyu portakal suyu demişti zorla içiriyorduk kendisi görümcem olur abla derim ben gerçektende öyle annem verdiginde itiraz ederdi ben verdigimde mırın kırın ederdi ama kıramaz içmek zorunda kalırdı şimdide bana diyor sen görürsün elime düşersin diye..
Evet mavi denizcim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum. Tabi ramazandan tutamadigim gunler var onlarida tutmak istiyorum. Ayrica pzt. gunu dr. randevusu var dedigim gibi, insallah hm keseyi hemde kalp atisini gorebiliriz. Sendeki son durumlar nedir?
kızlar kullanıcı ismim hnurkoçerdi artık nur_84 günaydınlar bu arada
Tamam canim, sendeki son durumlar neydi, bugun kacinci gunundu?
Mavi deniz bende geçen ay 43 gün sonra regl oldum dr gittim aynı dönemde yazıştıkta hatırlarsın......Ve artık ben zor hamile kalırım aylarca belkide yıllarca beklenti içinde olucam testler yapıcam diye düşünür üzülürdüm......ama bu ay çift çizgiyi görünce gözlerime inanamadım......ben senden de ümitliyim inş en kısa zamanda seninde olacak ve buraya yazacaksın kızlarrrrr hamileyim diye......allahım diğer arkadaşlara da nasip etsin ve bizlere o güzelim hamileyimmmm kelimesini yazsın.....sen de yazmışsın (çok da zor biliyorum) ama stress yapma...bekle ..bir gün ansızın herşey oluveriyor......bende şimdi bebeğime bir şey olmasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun ve büyüsün istiyorum.....allahım bunuda nasip eder inş....
lotuss75 canim seni haziran annelerindede buldum:) Su an kac haftalik? Doktora gittinizmi?
librarian, Goknur, fatima zehra vardi ama hicbiri ugramiyor nedense. Yumurtlama olacagi zaman akinti yapiskan bir hal aliyor, sivi gibi oldugu zaman ise ya vakti gelmemis oluyor yada gecmis oluyor benim bildigim.kızlar librarian yasemin bir iki arkadaşımızdaha vardı ama inanın hatırlayamıyorum şuan burada isim..ama birileri eksi neredesiniz bakayım...ışılcım şu yumurtalamada ki akıntıyı bende anlamadım gitti. benimde uzun bir süre öyle seffaf sünen akıntım oluyor..sonra bitiyor diyorum tekrardan seffaf akıntı oluyor daha sıvımtrak ne zaman yumurtluyorum anlamıyorum adetim düzensiz oldugundan kestirmek güç oluyor..ne bu ya tavuk gibi yumurtlamak falan kendimi tuhaf hissettim..
neşecim sen nasılsın.geldimi preesed sipariş etmiştin sanırım..moralin iyi degilmi..kendini bırakma güçlü ol.. öptm hepinizi.