- Konu Sahibi Gurbette1anne
ben yeni üyelerdenim site çok hoşuma gitti ve bende anne olmak isteyenlerdenim adetim 11 gün geçti bakalım hayırlısı hamilmiyim belli değil test yzptım şüpheli çıktı allah herkesin gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teytey:ben yeni üyelerdenim site çok hoşuma gitti ve bende anne olmak isteyenlerdenim adetim 11 gün geçti bakalım hayırlısı hamilmiyim belli değil test yzptım şüpheli çıktı allah herkesin gönlüne göre versin
kızlar bende geldim kabu eder misiniz?
şimdi ben hamileyim bu topiğe gelebilirmiyim
canım sıkma canını stres yaptıkça iş daha beter içinden çıkılmaz hal alabilir oluruna bırak bakalım üzülme sakın olmadı gelecek ay hamiş kalırsın arkadaşım tamammıKizlar bugun test yaptim cikmadi :çok üzgünüm: ilk cizgi bile tam cikmadi anlamadim
moralim cok bozuldu adetde olamiyorum :1no2: heryerim dokuluyo agridan
birde agladim birtonsenağlama
:teytey:ben yeni üyelerdenim site çok hoşuma gitti ve bende anne olmak isteyenlerdenim adetim 11 gün geçti bakalım hayırlısı hamilmiyim belli değil test yzptım şüpheli çıktı allah herkesin gönlüne göre versin
kızlar bende geldim kabu eder misiniz?
ne demek bizim herkese kapımız açık hoşgeldin arkadaşım
kabul etmekte ne demek sen zaten bizdendin gerçi menzil gülünün dediği gibi bizi terketmiştin ama olsun aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım
rahelim canım hamdolsun iyiyim
iyi dileklerde bulunan diğer arkadaşlarım sizinde dualarınızda içtenlikle aminn diyorum aramıza hepiniz hoşgeldiniz
Mavi deniz bende geçen ay 43 gün sonra regl oldum dr gittim aynı dönemde yazıştıkta hatırlarsın......Ve artık ben zor hamile kalırım aylarca belkide yıllarca beklenti içinde olucam testler yapıcam diye düşünür üzülürdüm......ama bu ay çift çizgiyi görünce gözlerime inanamadım......ben senden de ümitliyim inş en kısa zamanda seninde olacak ve buraya yazacaksın kızlarrrrr hamileyim diye......allahım diğer arkadaşlara da nasip etsin ve bizlere o güzelim hamileyimmmm kelimesini yazsın.....sen de yazmışsın (çok da zor biliyorum) ama stress yapma...bekle ..bir gün ansızın herşey oluveriyor......bende şimdi bebeğime bir şey olmasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun ve büyüsün istiyorum.....allahım bunuda nasip eder inş....
evet cnm şimdi hatırladım kusura bakma unutuyorum bazen böyle hafızam çok güçlü dgl.yazışmıştık seninle aynı zamnlarda geçikmişti dimi ikimizinde peki sen kaçıncı gününde hamile kaldıgını ögrendin...bende saymadım şuan ben kaçıncı günündeyim diye geçen bi saymıştım ama unuttum yine..yine geç olurum eminin(tabii gebe kalmamzsam)ama niye bilmiyorum olacak gibi bu ay yinede ümitlenmek istemiyorum..ama kokuyorum kızlar bir yandan içimde tuhaf bir korku ve sıkıntı var allah hayıra çıkarsın..cnm inş dedigin gibi yazarım kısa zamanda buraya bende hamileyim diye....cnm inş saglıkla kucagına alırsın bebişini...
ben 06 Ekim regl tarihimdi 08 Ekim gecesi dayanamadım idrar testini yaptım (hamileliğe pek ihtimal vermiyordum ama umut ediyordum tabii) ve çift çizgi belirginleşti sabah işe gelmedende kan verdim değerim 1460 idi ve yani 4 hafta 4 günlükdü......ama yumurtlama tarihimi bilmiyorum sadece yumurtladığı hissettim....zaten biz her gün çalışıyorduk!!!!! yeni evliyizde !!!!!!
tebrikler canım Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. Dualarını esirgeme bizden Allah bana ve bütün isteyenlerede versin inş:Saruboceq::Saruboceq: