- 30 Ağustos 2008
- 359
- 9
- Konu Sahibi Gurbette1anne
inşallah canım umarım hamişsindirr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım ben iyiyim ufak tefek ağrılarım dışında bizden başka kimse yokmu???
canlarım dün doğum günümde yani 2 saat önce geride kalan günden bahsediyorum:)))sizlerle paylaşmak istedim lakin gündüz ben siteye giremedim açılmadı bayağı denedim neyse akşamda ev kalabalıktı anca şimdi fırsatım oldu ve umutsuzca deneyim derken girdim neyse artık vardır bundada bir hayır
kibele stres yapmazsın çünkü bu listede tarih yok isimler kalıyor hamiş olunca yerin değişiyor hepsi bu tabii yine karar senin canım
burcum eline sağlık teze hamişim benim:)))hayırlı olsunda kız-erkek hiç önemli değil bence doktordan sonra gelişmeleri bizlerle hemen paylaş emi valla heyecanla bekliyorum
neşe sende sonuçları bildirirsin bakalı işe yarayacakmı hadi hayırlısı
Listeye beni de eklediniz değil mi kızlar,30-31 EKİM VE ADIM ELİFFFFFFFFFFFF İYİ GECELER ÖPÜYORUM HEPİNİZİ...
kizlar merhaba ben hala heycanli bekleyisime devam ediyorum.reglime 7 gun kaldi bende cok karin agrisi ve gaz var sizce bu bi belirtimi birde vucut isimin yuksek olmasida bi belirtimi aksamlai bakiyorum normale gore yuksek cikiyor
slm kızlar nasılsınız???
he he ben bugun test yaptim. negatif. ya cikarsa dedim:)
gecen hafta cuma gunduz yumurtkamis olmam lazim. ya da persembeyi cumaya baglayan gece. 9 gun gecmisti iste. 5 gun var. ama benim luteal faz tabi 14 gun olmuyor. 11 gun bile olabiliyor. insallah bu ay hic kirmizilari gormem. carsamba tekrar yapacam:) sik sik yapacam test:) testler pahali ama olsun. birden bire kirmizilari gorunce moralim bozuluyor hic olmazsa kendimi hazirliyorum boyle.
slm kızlar nasılsınız???
slm canım ben iyiyim ufak tefek ağrılarım dışında bizden başka kimse yokmu???
Canim ben Allaha sukur iyiyim. Goguslerim aciyor arada ve agriyor. Birde ilk defa bu sabahtan beridir agzimin tadi bozuldu ve midem bulaniyor. Diyordum ki ohh benim mide bulantim yok, nazarmi degdirdim kendi kendime nedir.
Sen nasilsin?
Canim ben Allaha sukur iyiyim. Goguslerim aciyor arada ve agriyor. Birde ilk defa bu sabahtan beridir agzimin tadi bozuldu ve midem bulaniyor. Diyordum ki ohh benim mide bulantim yok, nazarmi degdirdim kendi kendime nedir.
Sen nasilsin?
bende iyiyim canım ev taşıyorum düştüm biraz ayağım kötü o kadar sen dikkat et kendine ve bebişe o olsunda annesi mideni de bulandırsın.. Ama sen yinede yiğenimize dikkat etkaydirigubbakcemile2:asigim:
kız burcu artık ben burdayım diyor işte bebişin eee o kadar olacak annesi mide bulantını alacak şeyler yemeye çalış canım benim pek bilgim yok ama sen araştırınca bulursun
slm kızlar. uzun bir aradan sonra geldim.
öncelikle lotus ve menzil gülü KOCAMANNNNNNNN TEBRİK EDİYORUM SİZİİİİİ. BENİ NASIL SEVİNDİRDİNİZ ANLATAMAM. ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA İNŞ.
ben çok zor ve kötü günler geçiriyorum kızlar. bayramdan beri kanama var, sürekli yatıyorum, o yüzden de giremedin nete. fazla yazamayacağım. bebeklerim iyi ama kanama bir türlü bitmiyor. allahım onları benden ayırmasın inş.
BU ARADA 2 KIZIM 1 OĞLUM OLACAK İNŞ.
BİZ BEBEKLERİMLE HEP SİZE DUA EDİYORUZ KIZLAR. İNŞ. EN KISA ZAMANDA BÖYLE GÜZEL HABERLER DEVAM EDECEK. ÖPTÜK SİZİ...
adet başladı bitti yumurtlama oldu vs vs ama bu ay kasık sızlamalarım hiç bitmedi hergün devam etti halada ediyor..hergün kasık ağrısı olurmu yaaaa? belirtimi şimdi bu?
canlarım dün doğum günümde yani 2 saat önce geride kalan günden bahsediyorum:)))sizlerle paylaşmak istedim lakin gündüz ben siteye giremedim açılmadı bayağı denedim neyse akşamda ev kalabalıktı anca şimdi fırsatım oldu ve umutsuzca deneyim derken girdim neyse artık vardır bundada bir hayır
kibele stres yapmazsın çünkü bu listede tarih yok isimler kalıyor hamiş olunca yerin değişiyor hepsi bu tabii yine karar senin canım
burcum eline sağlık teze hamişim benim:)))hayırlı olsunda kız-erkek hiç önemli değil bence doktordan sonra gelişmeleri bizlerle hemen paylaş emi valla heyecanla bekliyorum
neşe sende sonuçları bildirirsin bakalı işe yarayacakmı hadi hayırlısı
he he ben bugun test yaptim. negatif. ya cikarsa dedim:)
gecen hafta cuma gunduz yumurtkamis olmam lazim. ya da persembeyi cumaya baglayan gece. 9 gun gecmisti iste. 5 gun var. ama benim luteal faz tabi 14 gun olmuyor. 11 gun bile olabiliyor. insallah bu ay hic kirmizilari gormem. carsamba tekrar yapacam:) sik sik yapacam test:) testler pahali ama olsun. birden bire kirmizilari gorunce moralim bozuluyor hic olmazsa kendimi hazirliyorum boyle.
gunaydin arkadaslar. size bir sorum olacak,benim gegl olma gunum yarin ama gecen gun yani 5 gun once akintiyla beraber cok az kan geldi daha sonra kahve rengi lekeye donustu.ama hala cok az devam ediyor.midem bulaniyor,gece yarisi karnimda guruldama oluyor,cok sik idrara cikiyorum,ellerim ayaklarim buz gibi isinmak nedir bilmiyor.bas agrisi var anlayacaginiz yok yok ne ararsan var bende.bunlarin sebebi ne olabilir sizce? yoksa istedigim oluyormu.test yapmaktanda biktim artik her seferinde husrana ugruyorum.benim gibi bu belirtileri yasayan oldumu? YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM.