Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Merhaba şule yaşıtız biz:) hayırlısı olsun dr a gittinmi birde folic asid kullanmaya başladınmı?

evet canım gittim....ekim gibi falandı testlerii yaptrdım konrtolümü olum...çok şükür bir şey çıkmdı...ben miyom ameliyatı olmuştım o yüzden 6 ayda biidiyorum kontrole

evet ocak ayındada folikasit kullanmaya başladım....

alınmadın dimi kıssss.çok hoşuma gitti yazdıklarında bende samimiyetimize dayanarak:))))))öle bi şaka yaptım kısssssssss:)

çok çok öptüm tatlım seni.
yooookk daha çok tanıdıkça anlarsın geniş bir insanım ben:KK1:

bugün çok fenayım midem yanıor burnumdan asit fışkırıor yorgun düştüm resmen:KK43:

tam biraz uyukalrken eşim geldi ben duamı okim gelim istediğin bişi varmı dedi bende listeledim hemen seni arkadaşımın babası yeni vefat etti onu daha bi sürü şey eşimde diorki ben su falan istersin sanmıştım:KK60:

neyse Allah kabul etsin inşallaah cnmmm bak kısmetine nerelerden dua alıorsun kalbin ne temiz demekki

evet canım gittim....ekim gibi falandı testlerii yaptrdım konrtolümü olum...çok şükür bir şey çıkmdı...ben miyom ameliyatı olmuştım o yüzden 6 ayda biidiyorum kontrole

evet ocak ayındada folikasit kullanmaya başladım....

O zaman ne diyelim çalışmak sizden takdir ALLAH'tan haydi bismillah...:KK69:

günaydın hayırlı cumalar güzel günler mükemmel süprizlerle dolu haftasonu dilerim :KK9:
umarım herkes iyidir. rabbim hayırlı evlat versin el ayağı düzgün bahtı açık ana baba sözü dinlyen allaha hayırlı kul olacak evlatlar versin aklı düzgü olsun yavrularımızın.İNSANLAR ÇIĞRINDAN ÇIKMIŞ ARTIK KOKRAR OLDUM RABBİM DİYORUM BAHTI AÇIK OLSUN YAVRULARIMIZIN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN HEPİMİZİ.KAZADAN BELADAN DÜŞMAN ŞERRİNDEN ŞEYTAN ŞERRİNDEN NEFSİMİZİN ŞERRİNDEN KORU BİZİ.AKLIMIZI SAĞLAM ET.AÇLIKLA SUSUZLUKLA TERBİYE ETME.ANA BABA SÖZÜ DİNLEYEN EVLATLAR OLALIM...KURANI KERMİMİZİN AHLAKIYLA AHLAKLANALIM.İŞİ OLMAYANA İŞ AŞI OLMAYANA AŞ AŞKI OLMAYANA AŞK EVLAT İSTEYENE EVLAT , OLANA DA HAYIRLI BÜYÜTMEK NASİP ET HEPİMZE. .VS VS BÖLE UZAYIP GİDİYOR

HADİ HERKES DUA YAZSIN BUGÜN NASIL DUA EDERİZ ÖĞRENELİM BİRBİRİMİZDEN...BEN BRZ YAZDIM SIRA SİZDEEE

YENİ KATILAN HAGAM VE SULE HG ARAMIZA İNŞ ÇABUUCAK GELİR MELEĞİNİZ :KK49: KENDİNİZİ ANLATIRMISINIZ BRZ
BEN 25 YAŞINDAYIM 5 AYLIK HAMİLEYİM 2,5 YILLIK EVLİYİM :KK69: HADİ BAKALIM CANLANIN HATUNLARR :KK66:

bende varım:))
bu ay sistite yakalandım:KK5: Artık şubata

olsun cnm moralini bozma bol su iç incir ye çamaşırını ve o bölgeyi temiz tut yıka bol bol selpakla silme geçer elbet
bi ölene çare yok korkma kolay bi hastalık bu
buna mı olmayacak bozma moralini her şerde hayır varr
ağaç sağlam oldukça meyvesi olur elbett :KK74:

merhaba bende 29yaşındym 1.5 yıllık evliyim.... bizde bu ay başladıkk çalışmalara ne zaman bakalım kımset... ne zaman sonuçlaınır.....çalışmak bizden takdir Allah tan.....

Kızlar ikili test sonuçlarını aldım. Çok şükür iyi çıktı. Biraz rahatladım. Gerçi testin sonuçları yüzde yüz sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor;Allah bilir!
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Aramıza yeni katılanlar hiç merak etmeyin bu topik çok uğurludur,en kısa zamanda hamilelik haberlerinizi alırız :KK17:

kızlar ikili test sonuçlarını aldım. çok şükür iyi çıktı. Biraz rahatladım. Gerçi testin sonuçları yüzde yüz sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor;allah bilir!
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Aramıza yeni katılanlar hiç merak etmeyin bu topik çok uğurludur,en kısa zamanda hamilelik haberlerinizi alırız :KK17:

sonucun ii çıkmış gözün aydın cnm inşallah hep iyi geçer hamıleliklerimiz sağlıklı olur yavrularımız

merhaba bende 29yaşındym 1.5 yıllık evliyim.... Bizde bu ay başladıkk çalışmalara ne zaman bakalım kımset... Ne zaman sonuçlaınır.....çalışmak bizden takdir allah tan.....

hayırlısı bakalım
ama sakın düşünme oldumu olucakmı aman tuttumu diye
ne kadar çok düşünürsen o kadar çok uzar süre relax ol cnm emi

hayırlısı bakalım
ama sakın düşünme oldumu olucakmı aman tuttumu diye
ne kadar çok düşünürsen o kadar çok uzar süre relax ol cnm emi

tamam :))) herkes aynı öğüdü veriyor....demekki çok önemli bir ayrıntı....bide bir şey sorcam....benim yumurtlama dönemim cumartesi bitti...pazartesii şişkinlik oldu bendee..1,5 kilo fazla çıktım tartıda ve karnım ağrıyor... şişliğim azda olsa hala devam ediyor.....karnım ağrıyor zaman zaman mide bulanıyo ve sırtımın üst kısmı ağrıyor....

2 haftadır okulda çok üşüdüm ellerim ayaklarım hep dondu...acaba üşüttümmü diye düşünüyorum....

tamam :))) herkes aynı öğüdü veriyor....demekki çok önemli bir ayrıntı....bide bir şey sorcam....benim yumurtlama dönemim cumartesi bitti...pazartesii şişkinlik oldu bendee..1,5 kilo fazla çıktım tartıda ve karnım ağrıyor... şişliğim azda olsa hala devam ediyor.....karnım ağrıyor zaman zaman mide bulanıyo ve sırtımın üst kısmı ağrıyor....

2 haftadır okulda çok üşüdüm ellerim ayaklarım hep dondu...acaba üşüttümmü diye düşünüyorum....

evt cnm herkes dediğine göre dinle bizi emii
sakın vucudunu dinleme yok oram şişti buram arıdı kasığımda batma var vs vs hepsi boş hiçbirine aldanma yumurtlama döneminede takılma allahın nezaman vereceği bilinmezz

Bende 29 yaşındayım önümüzde ki 7 8 sene daha 29 yaşımda olmayı planlıorum ALLAH ömür verirse:KK60:

2.5 yıllık evliyim hamileyim ama dr um ne kadarlık hamile olduğumu söleyemediği için bende sadece hamileyim demekle geçiştirorum durumumu

ayrıca midem bulanıor 2 gündür açım mercimeğimi besleyemiorum sinirlerimm çok bozuk mutfağın kapısını kapattım bulaşık makinası bile kokuyor yaaa:2: buzdolabını açamıorum bile açmayı geç düşündükçe bile fena oluorum sabah ilaçlarımı ve suyu kurtardımmm onları alana kadar canımdan can gitti

belki soğuk bişiler yerim dioirum ama yapamadığım için yiyemiorumda allah beterinden saklasın ama açımmmm:KK43:

geremy tebrik ederim hayırlı haberlerin devamını dilerimmmmm:KK62:

sulecimm yumurtlamayı sallama yaman bana derdide algılamazdım ama bnm mercimek yumurtlama döneminden çookkk sonra tuttu hatta o yüzden geç döllenme olduda sat ı bnmle aynı olan arkadaşlar kalp atışı duyarken ben anca keseyle idare ediorum geç olsun güç olmasınnnnn:nazar:

Ben birazcık kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim ama daha bu ay çocuk yapmaya niyetlendik onda da benim sadık hastalığım sistit çok şiddetli bir şekilde baş gösterdi.
Aslında biraz canım sıkıldı bu ay olmadı diye olmaz diye de endişeleniyorum .Çünkü benim hiperprolaktinemi sorunum var ne zaman yumurtlama oluyor bilmiyorum sürekli de deneyemem çünkü korunmasız ilişki de hemen sistit oluyorum .Hemen bunalıma girdim ben amannn

evt cnm herkes dediğine göre dinle bizi emii
sakın vucudunu dinleme yok oram şişti buram arıdı kasığımda batma var vs vs hepsi boş hiçbirine aldanma yumurtlama döneminede takılma allahın nezaman vereceği bilinmezz

geremy tebrik ederim hayırlı haberlerin devamını dilerimmmmm:KK62:

sulecimm yumurtlamayı sallama yaman bana derdide algılamazdım ama bnm mercimek yumurtlama döneminden çookkk sonra tuttu hatta o yüzden geç döllenme olduda sat ı bnmle aynı olan arkadaşlar kalp atışı duyarken ben anca keseyle idare ediorum geç olsun güç olmasınnnnn:nazar:

hhhııımmm tamam çok teşekkür ederim.... tavsiyelerinize uyacağım.....

Bende 29 yaşındayım önümüzde ki 7 8 sene daha 29 yaşımda olmayı planlıorum ALLAH ömür verirse:KK60:

2.5 yıllık evliyim hamileyim ama dr um ne kadarlık hamile olduğumu söleyemediği için bende sadece hamileyim demekle geçiştirorum durumumu

ayrıca midem bulanıor 2 gündür açım mercimeğimi besleyemiorum sinirlerimm çok bozuk mutfağın kapısını kapattım bulaşık makinası bile kokuyor yaaa:2: buzdolabını açamıorum bile açmayı geç düşündükçe bile fena oluorum sabah ilaçlarımı ve suyu kurtardımmm onları alana kadar canımdan can gitti

belki soğuk bişiler yerim dioirum ama yapamadığım için yiyemiorumda allah beterinden saklasın ama açımmmm:KK43:

ahhhhhhh canım beniim.valla yanımda olsaydın sana bişiler yapardım elimden geldiğince.hamilelik dönemimde yalnız öğrenci hayatı geçirdiğim için bilirim canının çekipde yiyemediğini yada iştahım yok deyip hazırlamamayı ama hazırlanmış bişilerede üşüşmeyi:))))

canım ALLAH yardımcın olsun inş.zor günler gibi ama sen boşver tadını çıkart hep güzl şeyler düşün konuş pıtırcığınla.onun için yemeye zorla ama ilk 3 ay çok sıkma kendini.çünkü ilk 3 ay o senin hazırlardan yiyor.senin vucuttan alacağını alıyor.o yüzden stres yapma.sen kendin için ye bu ilk 3 ay.süt iç içemiyorsan yoğurt ye oda yoksa ayran iç.oda yoksa muhallebi gibi süt ürünlerinden vazgeçme.yoksa derken yiyemezsen anlamında.bol bolmeyve ye.yemek yiyemezsen de meyve ye.

öptüm. haa aaaa unutmadan eşinede benim için dua ettirmişsin ALLAH razı olsun gülüm benim.benim için istediklerinin 10 katını versin RABBİM sana:)hayırlı kolay hamillikler tatlım:)

tatlım benim cici cici annemmmmmmmmmm:)sen nasılsın iymisin.seni çok seviyorum canım arkadaşım:)öpüyorum seni.meleğime de selamlarrrrr:)

merhaba hanımlar..
7 aylık evliyimm 27 yaşındayım..
bi yanım bebek yap diyor,, bi yanım aman evliligin tadını çıkar gez toz kafana göre takıl ne acelen var diyor..
bi taraftan eninde sonunda olacak yapayım şimdiden diyorum,bi taraftandaaa elime ayagıma bag olacak az daha uzat bu fikri diyorum:)
çok kararsızım dogum yapmaktanda korkuyorum..
nedense bebegin güzelliklerini görmektense hep olumsuz taraflarını düşünüyorum..
bigün sabah uyanıyorum şimdi bi bebegim olsa oyalanırdım güzel olurdu diyorum..kimi zamandaa amannn bebek olsa gece uyutmuycak sabahın köründe uyancan bebege bakmanın yanı sıra ev işleri falan filanda eklenecekkk delimisinn otur oturdugun yerde diyorum:)
bebegi olan arkadaşlarımın kimi 3-5 sene çocuk yapmaaa pişmanız diyorlar..kimiside hayatımda yaptıgım en güüzel şey bi an bekleme bu güzelligi yaşa diyor..
sizce ideal gebelik evliligin kaçıncı yılı yada ayı güzell..kararsızım malesef..böle bi soru belki saçma gelcek bunun zamanını senden daha iyi kim bilir diyen olabilir ama dertleşmek istedim sadece kafamda bu sorular dönüyorda:KK43:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar..
7 aylık evliyimm 27 yaşındayım..
bi yanım bebek yap diyor,, bi yanım aman evliligin tadını çıkar gez toz kafana göre takıl ne acelen var diyor..
bi taraftan eninde sonunda olacak yapayım şimdiden diyorum,bi taraftandaaa elime ayagıma bag olacak az daha uzat bu fikri diyorum:)
çok kararsızım dogum yapmaktanda korkuyorum..
nedense bebegin güzelliklerini görmektense hep olumsuz taraflarını düşünüyorum..
bigün sabah uyanıyorum şimdi bi bebegim olsa oyalanırdım güzel olurdu diyorum..kimi zamandaa amannn bebek olsa gece uyutmuycak sabahın köründe uyancan bebege bakmanın yanı sıra ev işleri falan filanda eklenecekkk delimisinn otur oturdugun yerde diyorum:)
bebegi olan arkadaşlarımın kimi 3-5 sene çocuk yapmaaa pişmanız diyorlar..kimiside hayatımda yaptıgım en güüzel şey bi an bekleme bu güzelligi yaşa diyor..
sizce ideal gebelik evliligin kaçıncı yılı yada ayı güzell..kararsızım malesef..böle bi soru belki saçma gelcek bunun zamanını senden daha iyi kim bilir diyen olabilir ama dertleşmek istedim sadece kafamda bu sorular dönüyorda:KK43:

Evlilikte 7 ay gerçekten çok kısa-eşlerin birbirini tanıması anlaşması gerçekten önemli.Bence önceliğin bu yönde olmalı eğer çok uyumlu bir çift olduğunuzu düşünüyorsan hiç düşünme yap bi çocuk-ben 4 yıllık evliyim,3aylık hamileyim.Bir birimizi çok iyi tanıyorduk 5 yıl flört ettik ancak ilk yıllarımız biraz sıkıntılı geçti her iki aileden de yardım almadan evlendik ve çok borçlandık.Evimizi tamamlar tamamlamazda evliliğimizi bir bebekle tamamlama kararı aldık-şimdi eşimde bende gün sayıyoruz çok heyecanlıyız

X