Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

arkadaşlar gebeligin oluştugu zaman dönemlerinde . kasık ağrısı 2.3 saniye süren ve kasıkta yanma yorgunluk uyku hali olur mu ?

arkadaşlar gebeligin oluştugu zaman dönemlerinde . kasık ağrısı 2.3 saniye süren ve kasıkta yanma yorgunluk uyku hali olur mu ?

kızlar bu günlerde topiğimiz belirtiye taktı
her kadının fizyolojisi farklıdır
nasıl kimisi çok regl sancısı çeker kimisi çekmez kiminin regl 3 gün sürer kiminin 1 hafta
kimisi 28 günde kimisi 33 günde olursa bunun gibi bişey
her kadında belirtide farklıdır
kasıkta batma uyku hali genelde belirtidir ama bunlar regl belirtiside olabilir
göğüste şişkinlik regl beliritisidirde hamılelk belirtisidir de
KISACASI ÇOK VUCUDUNUZU DİLEMEYİN
EĞER REGL OLURSANIZ ÇAMAŞIRINIZDA KIRMIZIYI GÖRÜNCE HAYAL KIRIKLIĞI FAZLA OLUYOR
ŞİMDİ SEN HAMILESİN DEMESİ KOLAY DİYE DÜŞÜNMEYİN
RELAX OLUN STRES YAPMAYIN GÜNLERE TAKILMAYIN AMA YUMURTLAMA DÖNEMİNİZDE DAHA SIK İLİŞKİYE GİRİN.AYAK KALDIRMAKLA ATEŞ ÖLÇMEKLE YATAKTAN KALKMAMAKLA OLMUYOR BU İŞLER MALESEF YAŞADIM GÖRDÜM EN ÖZENSİZ DAVRANDIĞIM AY HAMILE KALDIM
DİLERİM SİZİDE ÇOK BEKLETMEZ BEBEKLERİNİZ
:KK69:

Günaaaaaaayyyyyyddddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK64::KK66::KK62:

yamaaann dün arkadaşıma sanki kendi başına gemiş gibi dr unu arattım hani şu 27 simi 30 umu olayı için 1. günü 27 saysın sonuçta gelmiş demiş birde arkadaşım dediki hani ilaç içerizde kesilir sonra kaldığı yerden devam eder ya dedi bende bir ümitlendim. Ammaaaaaa demişki bu ara havalar çok belirsizdi çok fazla hastamdan aynı şikayeti aldım bir sıcak bir soğuk adet dönemlerinde belirli gecikmeler olabilir önümüzde ki hafta bir kan testi yapalım istersen demiş. Belirtiler içinse senin aynen yukarıda yazdığını söylemiş kimi hamileler hamile olduklarını anlamıyorlar bile demiş ilk anlarda ki çoğu his hurafe demiş psikolojik demiş bünyeden bünyeye değişir vs.. demiş

Malum bende belirtinin b si yok bende ona takıyorum kafayı:KK61:

kızlar günaydınnnn.. bende 16 haftalık hamileyim dün doktora gittim ve bi kızım olacağını öğrendim :KK3:
yamancım seninde kız bebeğin olacaktı herhalde demi canım ne kadar oldu bebişin

Günaaaaaaayyyyyyddddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK64::KK66::KK62:

yamaaann dün arkadaşıma sanki kendi başına gemiş gibi dr unu arattım hani şu 27 simi 30 umu olayı için 1. günü 27 saysın sonuçta gelmiş demiş birde arkadaşım dediki hani ilaç içerizde kesilir sonra kaldığı yerden devam eder ya dedi bende bir ümitlendim. Ammaaaaaa demişki bu ara havalar çok belirsizdi çok fazla hastamdan aynı şikayeti aldım bir sıcak bir soğuk adet dönemlerinde belirli gecikmeler olabilir önümüzde ki hafta bir kan testi yapalım istersen demiş. Belirtiler içinse senin aynen yukarıda yazdığını söylemiş kimi hamileler hamile olduklarını anlamıyorlar bile demiş ilk anlarda ki çoğu his hurafe demiş psikolojik demiş bünyeden bünyeye değişir vs.. demiş

Malum bende belirtinin b si yok bende ona takıyorum kafayı:KK61:

şükür hemfikir doktor cevabı bulduk :KK1:
bence bi test yap sen ozaman hatta koş eczaneye umutlandırmak istemem ama dene şansını belki yılbaşı süprizi olur :KK69: belirtiye takılma kesinlikleee

Tebriklerrr ne güzel kız anneleri artıyorrrr. Allah hayırlı hamilelikler nasip etsinn inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kızını

şükür hemfikir doktor cevabı bulduk :KK1:
bence bi test yap sen ozaman hatta koş eczaneye umutlandırmak istemem ama dene şansını belki yılbaşı süprizi olur :KK69: belirtiye takılma kesinlikleee

Korkuyorum yaman yaaa anlıorsundur beni o kadar sinir bozucu ki o tek çizgi yarında olmazsam alıyım test tam yılbaşı gecesi yapayım dedim ama bu seferde tüm eğlenceyi bozmaktan korkuyorum

kızlar günaydınnnn.. bende 16 haftalık hamileyim dün doktora gittim ve bi kızım olacağını öğrendim :KK3:
yamancım seninde kız bebeğin olacaktı herhalde demi canım ne kadar oldu bebişin

hg aramıza cnm ben 17+6 oldum aramız az
bana doktor 12. haftada kız gibi dedi 16. haftada kesn kız dedi :KK49: :KK69:

slm kızlar nasılsınız bizim kombimiz bozuldu 2 gündür kaynanamda kalıyoruz ama şükür tamir oldu bugün evimize çıkacağız valla sizi özledim sohbet etmeyi ama kızımdan fırsat bulup giremiyorum şimdi babaannesindede öyle yazabiliyorum ütü yapacağım hazır kız kaynanamdayken hepinizi öpüyorum şimdiden yeni yılınızı kutlar güzel bir 2011 geçirmenizi dilerim...:KK76:

Merhabalar kıslar, çalıştığım için çok fazla giremiyorum ve geriye dönükte takip edemiyorum ama yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza hamişler Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

MLSFB canımcım ben kırmızılandım :KK43: bu ay yok. bu ikinci ayımzıdı. artık gün felanda saymıyorum boşverdim. Allahım eksikliğini aratmasın tek ne zaman olursa. Ama içten içede bi tuhaf oldum regl olunca bi duygusallık işte ne bileyim..

Bu arada yılbaşı için neler yapıyosunuz bakalım..Biz malum çalıştığımız için bi program yapmadık.

1981. sayfaaya mutlaka yazmam lazımdı benim doğum yılımmmm:KK64::KK24:

Hewa cım ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun bende belime yastık koydum yatıyorum şimdi pazara gidip geldim elim kolum okadar doluyduki belim ağrıdı ve kasıkta batma oldu sanırım benimde umutlar diğer aya kalacak :KK43: bnmde 3. aydı bu neysee kısmet artık ne diyelim

berrin aminnnnnn diorum :KK49: hamilelerin duası tutarmışşşş içten bir dilek ve dua rica ediyorum senden ve hamile olan tüm herkesten.

Buaradaa hepinizin yeni yılını kutlarım...

Melek Anne'lere güzel evlatları ve bebişleriyle beraber bir yıl...

Anne adayı temiz kalpli hamilelere evlatlarını biran önce sağlıkla ve kolaylıkla kucaklarına alacakları bir yıl...

Benim gibi aday adaylarınada bu güzel haberi en temizinden en sağlıklısından verebilecekleri bir yıl...

En önemlisi Hepimize sevdiklerimizle beraber huzurlu ve sağlıklı bir yıl...

dilerimmmmmm Allah gönlümüzdekileri versin inşallahhhh:KK62::KK64::KK66::81:

Topic delisi gibi oldum akşam ben kapatıorum sabah ben açıyorum

Günayddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn herkesee yılın son günü çok güzel geçsin

Senenin son günü herkese mutlu yıllar günaydın bu arada.
MLSFB NOLDU REGL OLDUNMU CANIM.. kaç senelik evliydiniz.

Senenin son günü herkese mutlu yıllar günaydın bu arada.
MLSFB NOLDU REGL OLDUNMU CANIM.. kaç senelik evliydiniz.

2.5 yılımız bitti ve regl olmadım halaaa ama nasıl bir korku işlediyse içime test alamıyorum hafta sonu haber veririm yarın alıp yapmayı düşünüorum negatif çıkarsa bu gecem zehit olmasın istedim:78:

X