Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ALLAH şifa versin ikinizede inşallah canım benim:) benim için öp ve kokla o mis cennet kokulunu

ALLAH şifa versin ikinizede inşallah canım benim:) benim için öp ve kokla o mis cennet kokulunu

sağol canım öperim tabi oda teyzesinin ellerinden öper ..
neyse ben çıkıyorum hazır kızım uyuyoken azıcık iş yapayım görüşmek üzere..

Selam kızlar herkes topiği terketmiş walla
bat hannem ve ben olmasak topik unutulacak sanırım
çok fena bulantım war kızlar yaa
su içemiyorum öğlen yemekte istemedi canım lokmalar ağzımda büyüyorrrr
napacağım ben yaaaa

yamancım nbr bulantılarla uğraşıyorsun ama yapacak bişey yok canım
3. ayına kadar sabır et geçer ondan sonra inşallah tuzlu şeyler ye bol bol
valla topik iyice terkedildi teolog gelmiyor artık ece özlem venhar saliha nerdesiniz kızlar ya ben kızım uyuyunca fırsat buldukça girmeye çalışıyorum çok kalamasamda terketmeyin topiği...opuyorumnanaktan

kızlar albüme yeni bi kaç resim koydum kızımızın ve bizim resmimizi bakarsınız...

maşaALLAH minik kızımıza ve güzel annemize RABBİM bahtını güzel eylesin inşaALLAH.

yamancım RABBİM sabır versin canım benim de hiç rahatım yok mide yanması beni öldürecek resmen artık hiç bir şey kesmez oldu. gece uykularını kaybettim desem yeri. Az kaldı RABBİM sağlık Sihhat versin yeter ne diyelim. Sende İnşaALLAH hayırlısıyla kuzucuğunu kucağına alırsın canım benim.

cnm saol rabbim sağlık versin beterin beteri var ama inan otobüse binme zamanım gelince panik oluyorum içim altüst oluyo hamdolsun diyorum yinede napalım.
senin doğuma ne kadar kaldı rabbim şifalara versin hepimize
hamileliğini hoplaya zıplaya geçirenlerede çok imreniyorum wallaa senağlama

slm canlarim ben geldim 1 ay cabuk geldi gecti artik evimdeyim.tatilim cok guzeldi cok gezdik.allaha sukur talha beni hic uzmedi rahattim.turkieyede giremedim musafirden gezmeden firsat olmadi.hepinizi cok ozledim....´gecmisi biraz okudum..hepiniz aklimdaydiniz..

hannem canim yazini gozlerim yasli okudum sayfalari gezerken korkuyla actim insallh bebekleri yasiyodur dedim ama demissin ya ben sehit annesiyim rabbbim sana en yucesiyle mukafatlandirmis.insallh bi evlatlada yuzunu guldurur herseyin en guzelleri senin olsun canim...basin sagolsun...

yaman canim seninde gozun aydin allahim sagsalim eline almayi nasip etsinn insallh..

batta dogum yapmis ne guzel alllh anali bbabali buyutsun canim...saliha telog onlarinda az kaldi sanirim rabbim hayirlisini versin...daha sonra tr resimlerinden yuklerim arkadaslar optum hepiniz cok isim var cantalari bosaltcam dun gece geldik duruyo hersey oyle

Son düzenleme:
meryemcim hoşgeldin evine tatilinin güze geçmesine sevindim res,mlerini bekliyoruz görüşürüz..

MERYEMİM sağol canım arkadaşım.annem diyoki bence ettiğimiz dualar boşa gitmedi.hatta o duaların hatrı hürmetine RABBİM seni daha zoruyla imtihan etmedi.yani bebkler bir ömür boyu seni üzebilirdi rahatsızlıkları sebebiyle.bende evet anne kesinlikle çok dua aldık hatta ülkeler arası dua aldım diyorum seni ve arkadaşlarının söylüyorum.canım benim çok dua ettiniz.ettin ve ettirdin:)ALLAH razı olsun.hakkınızı ödeyemem.

ama yine aklına gelince et olurmu RABBİM banada sağlıklı hayırlı evlatlar versin ve benim gibi olanalara.RABBİM anneliği bizede nasip etsin hayırlısıyla...

MERYEME yazarken aklıma geldi kızlar BAT,YAMAN,TEOLOG,UMUTLUYUZ,SALİHA,HATTA JAYAAAAAAAAAA:)VE DİĞERLERİ RABBİM razı olsun sizden çok dua ettiniz ve hamd olsun dualarınızla sağlıklıyım,şehit annesi oldum.hepinize sonsuz teşekkürler...

ama siz yinede etmeye devam edin:)))))))))))))ben ve benim gibilere inş....

günaydın kızlar.

hoşgeldin meryemcim oh ne güzel tatil yaptın geldin. maşaALLAH bebeişde seni üzmemiş.

hannem canım hani derler ya görmedim sevdim seni diye inan ki seni görmeden RABBİM e bu kadar bağlanışınla sevdim seni. RABBİM bundan sonra kucağını boş bırakmasın çektiğin acılara mükafat sağlıklı sihhatli bebişler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere. Bu zamana kadar yaprığın gibi yine RABBİM e sığın en büyük kurtarıcımız O. O isterse layık görür verir. RABBİM inşaALLAH en kısa zamanda hayırlısıyla meleğini sana gönderir.

Yamancım bulantı çekmedim ama mide yanması beni mahvetti. RABBİM yardımcın olsun. Bebişine sağlık sihhat versin.

Bat canım seninde pıtırcık kızın büyüyo maşaALLAH RABBİM bahtını güzel eylesin.

Teolog evini taşıcaktı galiba taşındı net bağlanmadı.

Ah kızlar ya öldürcek beni bu bulantı ve aşırı acıkma
inanaın bayılacak kadar acıkıyorum bi yandanda içim bişey almıyo tiksiniyorum çok zorluyo beni düzelicek dimi bu günlerr

meryemcim ii tatil yaptın ne güzel meleğinde büyümüştür baya
hannemcim bende hayranım bu allah sevgine mşlh hep böle olmak lazım
batt senin emme konusu nasıl gidiyo
bana da dua edin kızlar rabbim hepimize yardımcı olsun

bende bulantı ve aşırı açlık hissi var cnm yaaa
inan ağlıyorum bazen eve zor gidiyorum yaaa
su gene 2 yudum ance içiyorum gündee ne yapsam acabaaa

canim daha cok yenisin gecer zamanla...tatilde izmirede 4 kere geldim oglum buyudu canim 3.ayina girdi artik ombik oldu bol bol emiyoo bende kilo aldim izinde sut olsun die habire yedirdi herkez ne guzel sende cok beklemeden hamile kaldinn.insallah bi sorunda olmadan yavrunu kucaginada alirsin..

çok şükür cnm yaa rabbim 3. Ayımda verdi bebeğimi ama bu acıkma çok zorluyo beni hem tiksiniyorum hemde çok açımmm yollar işkence gibi
rabbim yrd olsun
eklesene bebeişinin resimlerini görelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…