bat ordamısın tatlım
canım allah yardımcın olsun benim ameliyat yerim ara ara acıyor ve çok sancım oluyor
tuvalete çıkarken kızımda iyi ama emmiyor ya nasıl çözücem bilmiyorum mamayı cokur cokur biberonla alıyor mememi almıyor bide bu aralar kakasını yapamıyor onunda sıkıntısı var onun dışında iyi çok şükür bizde seni öpüyoruz canım..
ALLAH şifa versin ikinizede inşallah canım benim:) benim için öp ve kokla o mis cennet kokulunu
Selam kızlar herkes topiği terketmiş walla
bat hannem ve ben olmasak topik unutulacak sanırım
çok fena bulantım war kızlar yaa
su içemiyorum öğlen yemekte istemedi canım lokmalar ağzımda büyüyorrrr
napacağım ben yaaaa
maşaALLAH minik kızımıza ve güzel annemize RABBİM bahtını güzel eylesin inşaALLAH.
yamancım RABBİM sabır versin canım benim de hiç rahatım yok mide yanması beni öldürecek resmen artık hiç bir şey kesmez oldu. gece uykularını kaybettim desem yeri. Az kaldı RABBİM sağlık Sihhat versin yeter ne diyelim. Sende İnşaALLAH hayırlısıyla kuzucuğunu kucağına alırsın canım benim.
[ımg]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/1538.jpg[/img][/url[/ımg]
günaydın kızlar.
Hoşgeldin meryemcim oh ne güzel tatil yaptın geldin. Maşaallah bebeişde seni üzmemiş.
Hannem canım hani derler ya görmedim sevdim seni diye inan ki seni görmeden rabbim e bu kadar bağlanışınla sevdim seni. Rabbim bundan sonra kucağını boş bırakmasın çektiğin acılara mükafat sağlıklı sihhatli bebişler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere. Bu zamana kadar yaprığın gibi yine rabbim e sığın en büyük kurtarıcımız o. O isterse layık görür verir. Rabbim inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla meleğini sana gönderir.
Yamancım bulantı çekmedim ama mide yanması beni mahvetti. Rabbim yardımcın olsun. Bebişine sağlık sihhat versin.
Bat canım seninde pıtırcık kızın büyüyo maşaallah rabbim bahtını güzel eylesin.
Teolog evini taşıcaktı galiba taşındı net bağlanmadı.
Ah kızlar ya öldürcek beni bu bulantı ve aşırı acıkma
inanaın bayılacak kadar acıkıyorum bi yandanda içim bişey almıyo tiksiniyorum çok zorluyo beni düzelicek dimi bu günlerr
meryemcim ii tatil yaptın ne güzel meleğinde büyümüştür baya
hannemcim bende hayranım bu allah sevgine mşlh hep böle olmak lazım
batt senin emme konusu nasıl gidiyo
bana da dua edin kızlar rabbim hepimize yardımcı olsun
canim daha cok yenisin gecer zamanla...tatilde izmirede 4 kere geldim oglum buyudu canim 3.ayina girdi artik ombik oldu bol bol emiyoo bende kilo aldim izinde sut olsun die habire yedirdi herkez ne guzel sende cok beklemeden hamile kaldinn.insallah bi sorunda olmadan yavrunu kucaginada alirsin..