Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

amin canım yüzü ilk defa bu kadar yakından gördüm ve çok dua ettim rabbim isteyen herkese en kısa zamadna nasip etsin diye zaten her akşam yatarken burdan tanıdığım arkadaşlarımın ismini yazdığım bir kağıdım var onlara dua edip yatıyorum.

allah razı olsun

bat hayırlısıyla kızını kucağına alırsın inşaALLAH RABBİM yardımcınız olsun canım.

sağol salihacım darısı sizlere inşallah...

günaydın kızlar
bat annenler doğumda yanında olacak yani çok sevindim

evet teologcum yanımda olacak bende çok mutluyum geçen gün annem yanımda olmayacak ütü yaparken sarkı dinliyordum hem ütü yapıyorum hemde ağlıyorum çok tuhaf olmuştum ya anlatamam annem yanımda olamayackmı diye..

canım gözün aydın testin iyi çıkmasına sevindim hep böyle sorunsuz geçer inşallah hamileliğin..

batcım canım ne güzel artık sayılı günlarin kaldı bebişine kavuşmana darısı tüm hamişlerin ve bebek isteyenlerin başına inşallah

evet canım öyle ama bebişim küçük doğacak diye korkum var kilosu en son 2200 gramdı inş 2.5u geçmiştir..

2500 ü hayli hayli gecer canım 2700 filan olur salıya göre beslenmene dikkat et

vala teologcum homini gırtlak yiyorum ya kızım kilo alsın diye sebze hiç sevmem
ama onu bile yemeye başladım inşallah dediğin gibi 2700lerde olur kilosu...

hoşgeldin venhar
ben de paspaları attım makineye halıları balkona cıkardım havalansın diye
ev taşıyacağız da yeni çıkacağım evi görüdm tadilat yapılıyor o kadar güzel olmuş ki
taşınmak için sabrsızlanıyorm

hoşbulduk ta nie bu kadar sabırsızlanıyosun kiben de 11 de kalktım kahvaltım henüz bitti.eşim gelir birazdan öğlene kadar çalışıyo bugün.ona da kahvaltılık bişiler yaparım artık

anlaşılan bat doğurmamış dahabakıyım bi geçmişe ben yine de

yok yok dğurmamış doğursa burda olmazdı sanırım

yok canım daha doğurmadım salı günü kontrolum var bakalım belki o zaman doğururum..

canım çok yorma kendini bende şimdi ev süpüreceğim bıcı bıcı yapacağım arkadaşım gelecekti ama haber yok bide komşu kızının doğum günü var arkadaşım gelmezse ona gideceğim bugün baya yoğunum yani...

ya eşim dedi ki sabah kirayı ver şu şu nednelerden dolayı çıkacağımızı söyle
ama ben söyleyememki kızlar siz olsanız ne yaparsınıx

ya eşim dedi ki sabah kirayı ver şu şu nednelerden dolayı çıkacağımızı söyle
ama ben söyleyememki kızlar siz olsanız ne yaparsınıx

canım eşin neden söylemiyoda sana atıyo taşı
eğer bi neden söyleyecekseniz çocuk olacak daha büyük bi eve taşınacağız deyin..

canım eşin neden söylemiyoda sana atıyo taşı
eğer bi neden söyleyecekseniz çocuk olacak daha büyük bi eve taşınacağız deyin..

eşim eve geç geliyor biliyorsun bi pazar günleri boş
evsahibi de tekbaşına yaşayan yurtdışından emekli bir kadın canım ondan dolayı
makul sebeplerimiz var zaten de kadıncağıza nasıl derim ben bilmem

canım o zaman sende güzel tatlı bi dille anlat sebeplerini eminim anlayacaktır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…