Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayy ne güzel ya son günler
dşünsene o göbek bir hafta sonra olmayacak
ama bebek mini minnacık kollarında olacak
senin yerinde olmak istedim bir an

evet son günler bakalım göbeğim inecekmi eski halini alacakmı merak ediyorum kızım dediğin gibi minnacık olacak inş küveze koymazlar sağlığı yerinde olur canım sabret
seninde az kaldı kızlar aceleci oluyorlar belki senin kızda erken gelebilir..

ayy canım çok tatlısın maşallah benim göbüş hala yok çok yakışıuyo bu hamilelik tüm kadınlara çok yakışıyo Rabbim isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

canım 3. aydan sonra çıkmaya başlar senin göbeğinde cinsiyetini öğrendinmi...

canım acırsa giyemem canım ya hem korsem yokki kaynanama verdim olmazsa streç filmle sararım...

doğum sonrası toparlayıcı korse diye nette satılıyor
ama ben herhangi bir tuhafiyeciden almayı düşünüyorum
bir hafta gectikten sonra dr lar izin veriyormuş

hadi bakalım inşallah testin sonucu temiz çıkar ve ufaklık gösterir bacak arasını...

inşallah...ben ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı bebişler versin.kızımın adı bile hazır teyzesi zeynep duru olacak inş:Saruboceq:

doğum sonrası toparlayıcı korse diye nette satılıyor
ama ben herhangi bir tuhafiyeciden almayı düşünüyorum
bir hafta gectikten sonra dr lar izin veriyormuş

bende tuhafiyeden bakarım o zaman sende çatlak oluştumu benim karnımda yok ama
kalçamda çatlama olmuş..

inşallah...ben ilk çocuğumun kız olmasını çok istiyorum rabbim sağlıklı ve hayırlı bebişler versin.kızımın adı bile hazır teyzesi zeynep duru olacak inş:Saruboceq:

inşallah RABBİM kalbine göre verir canım bende hep kız olsun istiyordum dualarım kabul oldu..

çok şükür olmadı ama
göbeğim çatlar gibi geliyor o kadar gerildi ki davul derisi gibiannemin hemen göbeğinin alt kısmında bikaç yırtık var kilolu olmasına rağmen
benim de muhtemelen öyle olur diye düşünüyorum
ama benim göğüslerimin büyümesi durdu ya ilk 5 ay baya büyüdü ondan sonra hiç büyümedi normal mi
zaten çok küçüktü göğüslerim 75 i doldurmadı 80 e kadar çıktı durdu

kızlar ben bi kaynanama inip geliyorum açık olacak gelince devam ederiz olurmu görüşmek üzere...

ayy kızlar pazar günü bir ev beğenmiştik ev sıfır eylül sonuna hazır olur demişlerdi ama tam cvp vermemişlerid orada oturacak olan kişi kendisi için yaptırıyormuş evlenince girerim diye
biz de çok ısrar etmiştik ben size haber veririm demişti biraz önce aradı tamam dedi
inşalah eylül sonu gireriz
evin eksikleri var ama tamamlanır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…