Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayy canım benim ya
ama bence böyle birşeyi sakın söylemeyin üzülürler hemen gelmeye kalkarlar ne yapalım nasip böyleymiş

zaten söylemedik gelince öğrenicek ama hayırlısı ne diyelim gelince kucaklaşır torunuyla..

hoşgeldin bat
doğum hangi gün hayırlısıyla

canım ya cuma yada pazartesi...

bersuuu, ceylinn35+, denizkao, ozlemsoysal nerde bu beş kişi kızlar bakmayın öyle sizlerde yazın..
ece yine kayboldu..

hımm nasip böyleymiş ya
yapacak yok
benim de canım sıkkın ya bir ev bulamadık biliyormusun
baktıgımız evler o kadar küçükki odalarına 2 koltuk koysam dolacak ama bu sefer ben sığamam o derece yani
bu pazar yine araştıracağız

hımm nasip böyleymiş ya
yapacak yok
benim de canım sıkkın ya bir ev bulamadık biliyormusun
baktıgımız evler o kadar küçükki odalarına 2 koltuk koysam dolacak ama bu sefer ben sığamam o derece yani
bu pazar yine araştıracağız

inşallah bulursun canım benim ev o kadar küçük değil ama valla bebeğin eşyalarıyla doldu
oda yapacaktım ama annemler oturma odasını bozdurmadılar kışın orda durursun çocukla diye ama biraz büyüsün hemen oda yapıcam yanıma alıştırmak istemiyorum...

ya daha bebeğin eşyaları da yok annemlerde annemle birlikte yapıyoruz alışverişi de yeni taşınacağımız eve götürelim diye orda bıraktık
ha b arada yatak olarak park yatak düşünüyorum bat ne dersin
alt tarafı çekmeceli olan çıkmış

ya daha bebeğin eşyaları da yok annemlerde annemle birlikte yapıyoruz alışverişi de yeni taşınacağımız eve götürelim diye orda bıraktık
ha b arada yatak olarak park yatak düşünüyorum bat ne dersin
alt tarafı çekmeceli olan çıkmış

canım benimki park yatak ekleyeyim istersen çekmecelisimi çıkmış duymadım nasıl
bişey acaba..

bersuuu, ceylinn35+, denizkao, ozlemsoysal nerde bu beş kişi kızlar bakmayın öyle sizlerde yazın..
ece yine kayboldu..

kaydirigubbakcemile3 ilahi bat geçmişi okumaya çalışıyorum az önce bitti.ayyy valla artık bebişin geliyo ne güzel doğuma yakın hurma yemek iyi olur derler sende ye istersen...sen değil sanki ben doğuracam n2e heyecan yaptım ama...

kaydirigubbakcemile3 ilahi bat geçmişi okumaya çalışıyorum az önce bitti.ayyy valla artık bebişin geliyo ne güzel doğuma yakın hurma yemek iyi olur derler sende ye istersen...sen değil sanki ben doğuracam n2e heyecan yaptım ama...

beni görsen özlemcim ya hem heyecan hem sevinç hüzün hepsi bi arada karışık duygular içindeyim sanada sıra gelecek ama ilk sıra benim vermem kimseye RABBİM tim hamilelere kolay acısız doğumlar nasip etsin..

3320.jpg
[/url[/IMG]

kızlar işte göbüşümün son hali belki bi daha ekleyemeyebilirim...

hooop sıra ben de
sonra saliha sonra özlem de
ayy hannem ne yaptı caba sen de telefon numarası var mı bat

hooop sıra ben de
sonra saliha sonra özlem de
ayy hannem ne yaptı caba sen de telefon numarası var mı bat

ah pardon canım tabiki sırayla vakitlice gelirler inşallah bebişlerinizin benim kızım gibi
aceleci olmazlar..
canım hannemin teli yok malesef keşke alsaydık ama ne yaptı acaba..

maşallah canım ben de sana yaklaştım vallahikaydirigubbakcemile3
kızlar gecen haftaya göre bile baya büyüdü diyorlar bana

sende eklesene canım benim göğüsler göbekle bir gidiyolar valla ne yapıcam bilmiyorum
iyice büyüdüler ya.

3320.jpg
[/url[/IMG]

kızlar işte göbüşümün son hali belki bi daha ekleyemeyebilirim...

ayy canım çok tatlısın maşallah benim göbüş hala yok çok yakışıuyo bu hamilelik tüm kadınlara çok yakışıyo Rabbim isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

ah pardon canım tabiki sırayla vakitlice gelirler inşallah bebişlerinizin benim kızım gibi
aceleci olmazlar..
canım hannemin teli yok malesef keşke alsaydık ama ne yaptı acaba..

sende eklesene canım benim göğüsler göbekle bir gidiyolar valla ne yapıcam bilmiyorum
iyice büyüdüler ya.

ekleyeceğim inş.
hafıza kartına virüs girmiş canım
yarın merkeze ineceğim akşam lmadı cuma sabahı eklerim:)

X