Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

venharrr kız sen nerelerrdesın msn de de yoksun hıc ılaları bırakmıssın masallah canım
çok sevındım senın adına
ben de içiom işte bırakmadım hıc

15 gün oldu hiç içmiyorum.zaten ağustos ayın da hafta da 2 gün içiyodum aslın da yok gibi bişi di yani.sarı kantaron içiyorum günde 1 kupa.şmdilik ek bişeye ihtiyacım olmadı çok şükür.

günaydın kızlar
bugün ilçe merkezinde toplantımız var akşam dönerim anca
akşama kadar gelemeyebilrim

15 gün oldu hiç içmiyorum.zaten ağustos ayın da hafta da 2 gün içiyodum aslın da yok gibi bişi di yani.sarı kantaron içiyorum günde 1 kupa.şmdilik ek bişeye ihtiyacım olmadı çok şükür.

ne bu resmiyet kıs

batcım karnın ne tatlı olmuş maşallah ya özendim valla canım benım

kızlar nasılsınız hepinizzzz

ben de varım ama gitcem birazdan.yarım saat kadar burdayım.temizlik yapıcam.ev silme süpürme.söylerken kolay geliyo da başlayınca baya vakit alıyo:KK1:

bende iyiyim kızlar evde vakit öldürüyorum çok gezesim vaR AMA evden çıkmaya korkuyorum ya ev süpürücem şimdi bende ...

kolay gelsin venhar
ben de paspasları filan yıkayayım diyorum malum ev taşıyacağız da aysonunda yavaş yavaş başlayayım diyorum

venhar cım eşimin işine çok uzaktı bir saatlik yol yolları da kötü kışın karlı buzlu geçen sen çok sıkıntı çekti yolda kaldı filan
zaten 4 ay iznim var merkeze taşınlaım 3 gün gelir giderim dedim

venhar cım eşimin işine çok uzaktı bir saatlik yol yolları da kötü kışın karlı buzlu geçen sen çok sıkıntı çekti yolda kaldı filan
zaten 4 ay iznim var merkeze taşınlaım 3 gün gelir giderim dedim

peki senin iş yerine de yakın olcak mı taşınacağınız ev.hem yardım etcek biri yok mu sana ev taşırken felan

venhar cım annem ve bir arkadaşım temzilk için yardım edecek ben de küçük çaplı işleri yaparım eşya taşırken de bir adam tuttuk mobilyayı paketleyecek eşim de 2 arkadaşını getirrip birlikte taşıyacaklar
hallettik yani
bana yakın mı değil ama bir ark la geliş gidiş yapıcam ilçe merkezine yarım saat

venhar cım annem ve bir arkadaşım temzilk için yardım edecek ben de küçük çaplı işleri yaparım eşya taşırken de bir adam tuttuk mobilyayı paketleyecek eşim de 2 arkadaşını getirrip birlikte taşıyacaklar
hallettik yani
bana yakın mı değil ama bir ark la geliş gidiş yapıcam ilçe merkezine yarım saat

hımm anladım cnm.benim eşim de arabası olan bi ark var.onla gidip geliyo işe.otobüsle de gidebilir uzak değil o kadar ama.malum çok sıkış tıkış oluyo otobüs.yer olmuyo oturcak.onun için daha rahat oluyo.otobüse verceği parayı veriyo ark na.adam böle bi talepte bulunmuyo ama olsun vermezse de olmaz ayıp

sakın canım evde dur
süpür evini otur sonra kaç günün kaldı zaten

evi süpürdüm çok şükür bi silip bide toz alıcam beyazlarımı attım makinaya bide onları astımmı tamam yarın kontrolum var çok heyecanlıyım bakalım neler olacak..

hadi bakalım bat
biz de toplntıdaydık aman Allah ım tahta sandalyelerde oturduk totomun kemikleri öyle battı ki
bir ara yeter artık deyip cıkacaktım toplantıdan zor sabrettim şimdi evde dinleniyorm

hadi bakalım bat
biz de toplntıdaydık aman Allah ım tahta sandalyelerde oturduk totomun kemikleri öyle battı ki
bir ara yeter artık deyip cıkacaktım toplantıdan zor sabrettim şimdi evde dinleniyorm

gerçekten çok can sıkıcı bi durum koltukta bile rahat edemiyosun yeri geliyo
sandalyeyi düşünemiyorum bende çok oturduğum vakit totom çok acıyo kramplar giriyo hep iyi sabretmişsin sen..:eek:klava:

X