venharrr kız sen nerelerrdesın msn de de yoksun hıc ılaları bırakmıssın masallah canım
çok sevındım senın adına
ben de içiom işte bırakmadım hıc
15 gün oldu hiç içmiyorum.zaten ağustos ayın da hafta da 2 gün içiyodum aslın da yok gibi bişi di yani.sarı kantaron içiyorum günde 1 kupa.şmdilik ek bişeye ihtiyacım olmadı çok şükür.
kolay gelsin venhar
ben de paspasları filan yıkayayım diyorum malum ev taşıyacağız da aysonunda yavaş yavaş başlayayım diyorum
bende iyiyim kızlar evde vakit öldürüyorum çok gezesim vaR AMA evden çıkmaya korkuyorum ya ev süpürücem şimdi bende ...
venhar cım eşimin işine çok uzaktı bir saatlik yol yolları da kötü kışın karlı buzlu geçen sen çok sıkıntı çekti yolda kaldı filan
zaten 4 ay iznim var merkeze taşınlaım 3 gün gelir giderim dedim
venhar cım annem ve bir arkadaşım temzilk için yardım edecek ben de küçük çaplı işleri yaparım eşya taşırken de bir adam tuttuk mobilyayı paketleyecek eşim de 2 arkadaşını getirrip birlikte taşıyacaklar
hallettik yani
bana yakın mı değil ama bir ark la geliş gidiş yapıcam ilçe merkezine yarım saat
sakın canım evde dur
süpür evini otur sonra kaç günün kaldı zaten
hadi bakalım bat
biz de toplntıdaydık aman Allah ım tahta sandalyelerde oturduk totomun kemikleri öyle battı ki
bir ara yeter artık deyip cıkacaktım toplantıdan zor sabrettim şimdi evde dinleniyorm