Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

babaannen çok hoşmuş valla:)çocuğun kilosu annenin göbüşüne bakmıyorki.bana diyolar ki son günlerin heralde hastahanede gören böle diyor.ama gelgelelim bebkler 8 aylık 1 er kilodalar daha.gerçi bizim özel durumumuz var ma olsun yani göbeğimde çok büyük.bizim gelinimiz zayıftı top gibi bi karnı olurdu kilo bile almzdı ma 3 kilo bilmem kaç gr düşmedi aşağı doğumları maşallah.hem kendisi kilo almayan annenin çocuğu daha kilolu oluyor çevremden gözlemlediğim kadarıyla.sen onlara takma herşey boş.eskiler çok şükür sağlamca doğurup durmuşlar anlamıyolar.sen sağlıklı ol bebğin sağlıklı olsun gerisi hikaye.850 gr doğmuş arkadaş şimdi 29 yaşında büyümemiş mi.kilo almamış mı.insanlar yaşamdıkları için işte bilmiyolar.annem biraz cinsiyete takardı benim sağlıklı olsun derdi ama yinede erkeğide severdi.en azından ilkin erkek olsun derdi.şimdi ise çok çok üzgün sağlık diyo başka bişi demiyor.ne bilelim kızım yaşamadık bilmiyoduk diyo.o yüzden sen sağdan soldan etkilenme boşveeeeeeeeeeeeeer:)

kızlar resim diyosunuz ya valla dediğim gibi.makinenin pili bitti.çektiğimi koyayım dedim bilg çöktü.şimdi bu bilg da fotograf makinasının yükleme cd si yok ama ben size göstercem inş olmadı çekerim dursun doğduktan sonrada olsa eklerim oki:))))

hannem ne güzel bir ayın var
inşallah sağsalim o da gecer
ikizler bildiğim kadaryla erken alınıyor değil mi sezaryenle

göbüşün meşhur oldu canım ya:)valla benim de sadece göbeğim görünüyor ama aldığım kilolar hiç de öle söylemiyor.söylemesi ayıptır 20 kg dayancam az kaldı((((halbuki iştahım yok ekmekle aram yok eşim keşeke oruç tutsaydın diyor nasılsa yemiyosun.ama bende ödem de var.ayaklarım çok fena yürüyemiyorum nerdeyse

bence ayına göre güzel seninkide bide dediğim gibi iç karın falan nasıl o da önemli...

bat çim inan sadece göbeğin var
valla
aynen benim gibim:=))

sağol canım ya moral oldu acep bebişim kaç kilo oldu yarın kontrolumuz var..

canım cep telefonundan olmuyomu çok merak ediyorum ben ya ...

hannem ne güzel bir ayın var
inşallah sağsalim o da gecer
ikizler bildiğim kadaryla erken alınıyor değil mi sezaryenle

ewet canım düzenli tansiyon takibi yaptırıyorum şişlikten dolayı.tansiyon yükseldiği an sezeryanla alacak dr.şimdilik düşük çıkıyor.zaten normalde de düşüktü.benim doğum belli değil yani RABBİM ne zaman uygun görürse artık.inşallah sağlıcakla alırım kucağıma emeklerim ve yaşadığım zorlukların mükafatını hem bu dünyada hem ahirette alırım.ahiretti de bırakmıyorum haaaaaaaaaaa:)inş mükafatı bu dünyada sağlıklı ve hayırlı olmalarıdır.

canım göbüşün meşhuroldu derken iyi anlamdamı söyledin kötü anlamdamı
anlayamadımda sizler heveslendireyim sizde ekleyin diye ekliyorum ama ekleyen olamdı teolog dışında ben kilo almadım 2 kilo sadece benimde ayaklarım şiş ama öyle çok değil
sağ elim sabahları çok uyuşuk oluyor şiş oluyor kapatamıyorum elimi..
iç karnım büyük herhalde bilemiyorum ki gören erkek karnı diyor..

yok canım benim niye kötü anlamda söyleyeyim.hani göbüşünden alıntı yapıyoz ya teolog ve ben ona diyorum yoksa ne gibi kötü anlama gelebilirki.ekleyebilsem bende ekleyeceğimde maruzatımı anlattım işte.valla çok iyi 2 kilo maşallah sanada.demekki bebişimiz alıyo kiloları:)arkadaşımında ikiz sadece 2 hafta var aramızda ben öndeyim.oda 9 kilo almış bide ikiz yani.gerçi şeker çıkmış diyetteymiş ama...bünye meselesi sanırım kilo ya çok müsait benim bünye..

ayy bat canım benim ya
hannem meşhur oldu derken sen sürekli her gelişimini foto koyuyorsun da ondan dolayı bize baksana 7. yaya girdi anca koyduk heves yok yani bizde
valla foto alışkanlığı yok zaten bende eşimle o kadar yerlere gezmeye gideriz elimizde makine var ama hiç heves edip de çekmeyiz
halbuki ilerde ne güzel anılarımızı olurdu çocuklarımıza anlatacağımız

ben geldimmmmmm.

arda giriyorum topik açık kalıyo :) :) ama hepsini okudum.
hannem bebişlerin inşaALLAH RABBİM in izniyle hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde doğarlar. RABBİM o küçük minicik bedenlerine sağlık sihhat versin inşaALLAH.

kız teolog anam hiç göbek yok gibi benim ki aldı başını gidiyo maşaALLAH RABBİM esirgesin.

bat RABBİM esirgesin ne güzel çok fazla kiloda almamışsın göbeğinde çok tatlı duruyo sen büyütmüşsün baya.

benim göbeğin maşaALLAH ı var kızlar son ayda baya hızlı kiloa aldım göbek kalça fırladı resmen :) :)
inşaALLAH en kısa zamanda bende eklerim bebişimi

doktorumda kilo almama seviniyor bebek kilo alsında senin almaman önmeli
değil diyor aslında benimde bünye evlendikten sonra kiloya müsait hale geldi
2 senede 13 kilo aldım hamileliğimde aldığım 2 kiloyuda koyarsak toplam 15 kilo
almışım ben hep çok kilo alıcam deyip duruyordum ama tam tersi oldu aman bebişlerimiz
kilo alsında varsın kilo almayalım bence senin aldığın kiloda normal canım bizim burda
komşunun gelini 44 kiloydu hamileliğinde 40 kilo almış düşünebiliyomusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…